Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elramos

Kdy budou další?

pls napíšete mi někdo na maila nebo sem (tj jedno*1*) co ještě všechno vyjde za díly a kdy? *4* *4* předem díky za odpověd *15*
    • mysak.kol

Re: Kdy budou další?

kromě stmívání a ted Nového měsíce, existují ještě dva celé díly a jeden nedopsaný. Zatmění, Rozbřesk a nedopsané Půlnoční slunce, což je Stmívání z pohledu Edwarda *3* *3* *3* *3*
  • prosím

Ahojky...prosim vás nemáte někdo celou knihu v počítači myslim new moon jestli jo pošlete mi ji na email Loalinka@seznam.cz moooc prosííím....sou to nejúžasnější knížky a filmy na světě moooc prosííím...:)
    • Re: prosím

najdes to na www.uloz.to new moon *4*
  • 26.11

Tak děcka já na to jdu ve četvrtek.Pak vám napíšu jaké to bylo...Už se děsně těším na Jacoba (Taylora)
    • Re: 26.11

Dkonalý filmeček...žeru taylora a celý film sním...upe dokonalé....hrozne se mi libila scena s volturiema.... *14* *14*
    • Re: 26.11

hahaha ja už to mam staženy v angličtine natočeny z kina ale du na to v sobotu *13* *5*
      • xkostex

Re: Re: 26.11

ja na to du ve ctrvtek uz se tesim az to konecne uvidim *3* *14*
  • no,to nemá chybu..

tak jsem opět tady a se svými názory na tuhle ságu.jak už jsem psala,četla jsem všechny díly ,ale koho to zajímá,z Belly se opravdu stane upírka a bude mít dítě s Edwardem,a to holčičku,do které se zamiluje Jakobs,no v posledním díle není o akci nouze nebude. Je to opravdu děsně zajímavé...upíři a vlci budou spolu bojovat proti klanu Voltairů... *5*
    • nanny.18

Re: no,to nemá chybu..

Hustě já jsem se dostala tepre k Zatmění ale brzy se začtu do Rozbřesku.Myslím že to bude fakt maso. *3*
    • tinna06

Re: no,to nemá chybu..

Taky jsem to četla...teda spíše na netu,poslední díl nemám ještě dočtený *9* ...Jinak jsem už viděla i pár videí k poslednímu dílu a dokonce i malou Renesme (nevím jestli jsem napsala dobře její jméno *4* )..No a fakt musím říct,že se těším až to bude v kinech,podle ohlasů,má být čtvrtý díl nejlepší *3*
      • vrtulka

Re: Re: no,to nemá chybu..

musím tě zklamat, ale ty videa a Renesmee co jsi viděla na netu nejsou pravý, ale pouze fanmade od lidí *9*
        • zuza-nyje

Re: Re: Re: no,to nemá chybu..

Tjn...Ale zajímalo by mě kde seženou tak nádherný miminko aby se Renesmee vyrovnalo...Větší Nessie by měla nejspíš být prej Bella Thorne, neříkám že je to jenkrásnější slečka, ale na Nessie se myslím hodí suprově, navíc s Taylorem, teda jko Jacobem jí to sluší *4*
          • xcornelia14

Re: Re: Re: Re: no,to nemá chybu..

Ale to byl prý taky fanmade kec.. jen proto že s ním hraje v seriálu kde jejich táta vrazdí lidi.. *3*
        • xcornelia14

Re: Re: Re: no,to nemá chybu..

Fanmade viedí je moc.. a ani jedno není origoš *3*
  • bomba

pěkný film byla jsem na nem ve znojme v kině a je užasný už se těším na 3 *3*
  • anca.trhla.anca

Neber to jako reklamu:-D

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Achojiky:D
    Jukni snad se bude líbit:-D!!!!!
    a pak tam hlasuj o nej Blog o Twilght:-D *14* *14* *14*
  • zanet_kaa

new moon

ja sem koukala na fotky a bella bude mit dite??...nevite nekdo?
    • Re: new moon

Renesmé
    • peldiklucik

Re: new moon

jj bude mít *4*
      • kajinek011

Re: Re: new moon

Ale až v Rozbřesku *4*
  • xcornelia14

:D

Doufám že si vůbec stihnu zarezervovat lístky do multikina.. jinak budu nekde *1* Proste to bude boj *1*
  • katy83

jéé

lidi pro ty co nečetly knížky mám překvápko tak za prvéé Bella miluje i Jackoba i Edwarda a Edward ji ve 2i 3díle požádá o ruku a nakonec ve 3 bella řekne že si ho weme jo a mimochodem po dokončení školy ji slíbí že ji přemění v upírku supr co *14* *14* *1* *1* *4* *15* *15* *14* *14* *3*
    • mysak.kol

Re: jéé

mám dotaz, prosím tě, jak daleko jsi v četbě? *15*
  • anukkyss

http://www.youtube.com/watch?v=YmOG za_Pjs4

založila jsem blog o kristen, tak se podívejte a napište jak se vám líbil popř. co by jste zlepšili atd. zatím teda jen image, potom budou i články ale hlavně zajímavosti a aktuality *1*
    • anukkyss

Re: http://www.youtube.com/watch?v=YmOG za_Pjs4

Ježda, dala jsem tam blbej odkaz sparvnej je tenhle : http://kristenstewart-czechfans.blo g.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit