-
a já zhynu
Já z té sračky umřu. *10* *10* *10*
Dám si kameny do taška a půjdu do jezera a VY BLBCI to máte na svědomí *5* -
-
Re: a já zhynu
komu to tady bude vadit ze umres nikhomu takze ti rikam jenom sbohem a satecek -
Re: a já zhynu
Miluju tyhle lidi co se musí do všeho a do všech jen navážet!!! Běž se prosím radši někam vycpat....... Neberu ti to že se ti to nezdá ale nám to cpát nemusíš :)) Tak drž zobák a nech nás napokoji zdřejmě to NECHÁPEŠ!!!!! *5*
-
-
VSEHCNY DILY!
Ahojte, mam vsechny 4 dily ve forme wordu 2003 v dobrem prekladu a dobre forme samozrejme kompletne!! Tak kdybyste nekdo chtela a jste fanda jako ja, tak mi na MAIL annie111@seznam.cz napiste a ja vam to poslu :-) P.S.: tyhle knihy jsou nej, uplne jsem propadla tomu kouzlu :-) -
-
Re: VSEHCNY DILY!
Ahoj,kdybys mi to mohla taky poslat tak budeš fakt zlatá.Dík *3* -
ahoj kdyby si mi je taky prosim poslala!byla bych moc ráda -
ahojky,pošleš mi je na mail evelynparker@seznam.cz prosím?děkuju *4* -
ahojky mohla bys mi prosim poslat 4?,na meilik sisi6666@seznam.czdekukuju moccccc *3* -
Jestli budes tak hodna a posles mi to taky..muj mejl je ewka10@seznam.cz
moc dekuju -
Ahojky..pls mohla bys mi je taky poslat namail? moc pls...děkuju moc!=) -
To sice není odpověď na oříspěvek ale chtěla jsem se zeptat jestli po Rozbřesku je jěště nějaký pokračování..nějaký pulnoční slunce???...nebo jsou jen 4 díly?? -
-
Re: Re: VSEHCNY DILY!
Ahoj,
díly jsou čtyři - Stmívání, Nový měsíc,Zatmění a Rozbřesk....Půlnoční slunce je z pohledu Edwarda, ale ještě není dopsaná *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: VSEHCNY DILY!
a asi hned tag nebude *9* páč autorka jí začala psát a nějakej debil jí zveřejnil na netu nebo co!!říkala mi to kamarádka!!!tag doufejme že jí dopíše *9* -
-
Re: Re: Re: Re: VSEHCNY DILY!
Ano ano... někdo to zveřejnil na netu, proto to prodloužila..
-
-
-
-
ahoj tak to je super.kdyby mije mohla bylo by to skvělé.mona můj email Bandit.gsf@seznam.cz moc dík jsem taky velký fanda *3* -
jeee:D..plís pošleš mi to taky na mail missblonde@seznam.cz dík moc*4* -
jo ....kdybys bila tak hodna a poslala...muj e-mail je elio99@seznam.cz
*3* *3* *3* *3* *5* *5*
-
-
Stmívání
mohli by jste mi říct kdy bude v kině Twilight-new moon?? ale česky děkuji *7* -
-
Re: Stmívání
Česky je to na prd.. celej film ztrací atmosféru celýho dění tím českým rádoby dobrým dabingem. Humus -
-
Re: Re: Stmívání
To máte pravdu.Viděla jsem pár úryvků s českým dabingem a chtělo se mi blinkat.Rob tam má tak příšernej hlas a Kristen ani nemluvím...fakt hrůza+v dabingu jsou jiná slova než měla být.. -
-
Re: Re: Re: Stmívání
Jo a taky jsem si všimla jak ta holka, co dabuje Alici, tak dabuje potom ještě Viktorii, akorát že má hrubší hlas a pak dabuje Bellu na tom videu, když byla malá. *1* Bych teda řekla, že je to ta samá osoba -
český dabing je fakt na prd ale strašně se mi líbilo a upa jsem nemohla ze stenu který vydal Jacob když ho Bella bouchla při otvírání dveří od toho jejího "náklaďáčku" *1* *1* to byl mazec xDDDD -
jjj přesně
-
-
-
Re: Stmívání
ahoj v češtině teda newim *7* ..ale jinak by to k nám mělo dorazit 26.11 *1*
-
-
nebe
výkon Roba? Nepřekonatelný!!!
výkon Taye? famózní!!!!
Výkon Kristen? Úchvatný!!!
Soundtrack? Parádní!!!
Prostě nemám slov a i to co jsem tu vypotila mi přijde minimální oproti skutečnosti. Film se mi hrozně líbil a když odpustíme Chrisovi, že překopal závětečné pořadí scén a přidal nové...je to WOW.
Jen mě namíchl závěr. otevřený konec tou nejdůležitější otázkou, na kterou jsem se třásla, jak puding. Ještě pět minut pokaždé, když to skončí, civím a čekám kdy se probudím a bude pokračování. Nemůžu se dočkat června. Pouštím si NM i T ob den a stále mám málo. Je to vůbec možné? -
-
Re: nebe
Ahoj já zatím viděla jen první díl a jsem nadšená..takové filmy moc nemusím ale dostal mě..ta touha,to vzrušení no prostě nádhera..chtěla bych vidět i tento film o kterém tu píšeš..vím je v kinech ale píšeš že si ho pořád pouštíš..kde jsi ho prosím sehnala??děkuji za odpověd..měj se hezky. -
-
Re: Re: nebe
NA MÍCH STRÁNKÁCH JSOU OBA ONLINE www.twilightinfo.pise.cz.pribidou i knihy online -
-
Re: Re: Re: nebe
díky..
dnes jsem byla v kině..neumím popsat své pocity..snad jen..touha,napětí,vášen..jsem unešená..nikdy bych neřekla,že mě takto chytne film abych pak na něj tak dlouho myslela a promítala si pořád do kola nějaké scénky..fakt moc dobrý..nevíte jestli se už točí třetí díl?? -
-
Re: Re: Re: Re: nebe
achoj. třetí díl je již dotočený a česká premiéra by měla být asi 1.7.2010 *3* taky jsem byla z New moon nadšená a jak píšeš, dlouho po shlédnutí jsem na něj stále myslela a v hlavě si přehrávala scény *3*
-
-
-
-
-
Nový měsíc
Možná si budete o mě myslet bůh ví co al ejá jsem se do sady Twilight fakt zamilovala a já jenom nevím vůbec kdy má vyjít ten film nový měsíc? koukala jsem se do starších příspěvků a psalo se tady něco o listopadu? *7* -
-
Re: Nový měsíc
Nový měsíc má premiéru v kinech 26. listopadu 2009 -
-
Re: Re: Nový měsíc
jo bohužel až 26.listopadu... když už je new moon hotovej tak na co čekat? bože! já je nechápu... už chci listopad
-
-
-
A v zatmnění to nadabovaly tak,že Edwardowi řikaj Edworde..... Ale jinak jsem taky bláááááááááááázen do TWILIGHT SÁGY *14* *14* *14* *14* *14*
-
Top Twilight Saga
Ahojte, hlasujte tu pro Twilight:
http://tweeter.faxo.com/ Top_Twilight_Nation/2010/01?page=2
musíme to dt mezi prvních 25, hlasujte každých 20minut. -
kukněte
Ahojky......kukněte na můj blog www.christinefly.blog.cz. mám tám new o New Moon *1* *1* *1* *1* *1* -
IN/Twilight
http://www.cas.sk/clanok/135731/hla sujte-a-vyhrajte-s-twilightom.html zahlasujte kto je lepší viem že to je pre slovakov ale určite nebude vadiť ak zahlasuju aj Česi *1* -
Dakota
jak vám dupou králíci? *3* co dělá Dakota *14*