Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenicczka

DAKOTA

Dakota na hnědo ?? viděla jsem na netu že je dakota ( pro roli Jane ) obarvená na hnědo blond jí sluší podle mě víc http://the--twilight.blog.cz/rubrik a/jane-volturi
  • JANE

LIDIČKY KDY BUDOU UKAZKY NA NEW MOON??PLSSS
    • Re: JANE

no...na strankach New moon...byla ukazka...ze ve ctvrtek 23.4. bude nejake video...
      • bellinka

Re: Re: JANE

FAKT? *14* *8* Tak to musim videt!..jako pste musim!! *15* *15*
        • mishellschrei

Re: Re: Re: JANE

jaký jsou ty stránky pls?
  • Režisér

Nevím jak to tady mám přidat, ale režisér Nového měsíce je Chris Weitz.
  • hougerka.edward

Příjezd Roba a Ashley

Jako to je fagt jistý že oba přijedou???a do Prahy???Jako jestli jo tak to není féér.....proč musíjou všeci jet jenom do Prahy.....jako co si myslíjou že je to hlavní město a že je nejkrásnější????To není pravda Praha je hnus nesnáším Prahu....proč by taky jednou nemohly jet třebas do Brna Brno je cool a lepší jak Praha......jako když se ten blb bojí fanynek tak proč jede do Prahy??? *7* Dyť jich tam bude jak nasranej a zalehnou ho fúrie xDDDDjá je nechápu....DO HAJZLU!!!!! *10* *13*
    • teriiisek.15

Re: Příjezd Roba a Ashley

a kdy a kam prijedou?
    • Re: Příjezd Roba a Ashley

a tvoje chyba že bydlíš v takový pr...Praha je stokrát lepší tolik obchodáků v Brně nenajdeš.
      • lyss-claire-anna

Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

No nemyslím si že je to její chyba.
      • hougerka.edward

Děvče polib mi řiť.....s takowýmhle kecem že Praha je nej.....zácpu tam máš každou chvilu......a já nemám prachy jenom na to abych je utrácela za hadříky obchodech......prostě peníze slouží i k užitečnějším věcem...zamysli se nad tím prosím! *13*
        • iwcik

Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Já s tebou naprosto souhlasím ... dyz Brno je druhý nej mesto tak proc nekdo nemuze prijed jednou tam .. porad jen do Prahy ... *7*
          • mayinqa

Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Souhlasím ... Brno je taky super město..Brno je prostě cool nechápu proč semka(do Brna)nemůžou přijet ale do Prahy ...
            • eliza003

Re: Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Já nwm co řešíte..... Praha je jednou hl. město a tím taky zůstane........ Každý město je nějak zvláštní :)) A kdyby ste mi někdo chtěl hodit pod nohy to že tady bráním Prahu jen protože tam bydlim tak ste na omylu :)) Jsem Liberečák jak vyšitej samozřejmě že si taky kladu otázky proč né k nám do Lbc ale nemusím kvůli tomu urážet ostatní města.......... A Praha není zlá :))
            • Re: Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Jenže Praha je Praha.Kdyby měli jet do Brna tak by mohli jet do každého koliv města ČR.Proč nepřijedou do Chomutova,co?:D:D:D:D.....
              Ne.Pros tě Brno je sice 2.největší město,ale musíte brát v úvahu,že není hlavní.
              +Odkuď víte,že přijedou?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Je sice pravda, že Brno je na druhým místě, ale tady se za velký město považuje i to, který má na 100 000 obyvatel, blbost.
              Nu což, v Praze najdeš všechno... neříkám, že je to tam nej, ale mají tam všechno... Sice debilní lidi, některý, ale jinak je to tam fajn

víš ona je takový pravidlo že se vždicky jezdí do hlavního města. Já to znám.
      • luida

Pražáci jsou kurvy a neznají dopravní předpisy!!!!!! Když už je chodec na přechodu, tak řidič MUSÍ zastavit!! 2 pražský hovada už mě málem převálcovali!!!!!

ahojky.. prosimtě mohlaa by jsi mi na mail poslat kdy do té Prahy přijedou??? díky moc prosimtě mohla by jsi mi pls. odpovědět.....
  • mysak.kol

já vím

hele, vím, že je to trapný znovu vytahovat, ale ta Jane mi nejde z hlavy. mám takový pocit, že se ti slavnější herci chtějí na stmívání jen svézt. nevím proč. prostě mi přijde, že jen čekali, jak se to vyvrbí s jedničkou, aby pak mohli rozebrat v dalším díle role. Dakota je dobrá herečka. Přeju jí to a i ostatním, ale nemáte taky někdy takový pocit?
    • pajusga

Re: já vím

nevim, ale přijde mi že dakota je zrovna jedna z mála co s etam opravdu hodí.. a i přesto, oni tam mo cslavný herce nemají, jalo t yuplne slavný... takže ani ne =)
      • mysak.kol

Re: Re: já vím

no právě. ten film byl tahák i bez těch slavných a najednou... mě se Dakota taky líbí, je to fajn herečka, jen mi hlodá v hlavě neustále malý nesouhlas. nevím, no. *7* *7*
        • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: já vím

Dakota je tam super:-D Ale Herci kteří maj hrát např:aleca a Causie tak to je strašný:-((((Vůbec se mi nelíbí:-((( *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Prostě fuj:-D ale třeba tam budou dobrý ale moc se mi teda nelíběj
          • tinna333

Re: Re: Re: Re: já vím

Ahoj kdo má hrát ostatní herce v dalším díle??Vy ste si tu psali že se vám zrovna moc nezdají a já nevím o koho jde .........Prosím napište mi kdo at se taky kouknu.........DÍKY
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: já vím

já je vlastně ani moc neznám. uvidíme. ale mají plus, jsou cizí, takže mi tolik nevadí. *15* *15* *15*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: já vím

me se herci v podani vlkodla libej uplne se tam hodej!..a jestli to i dobre zahrajou(coz ani nepochybuju) tak to bude fakt supr akorat mi porad nejde do hlavy jak udelaj ty vlkodlaky kdyz maj bejt vetsi nez koně=D.. *15*
  • kajca3

jak to dopadne

V new moon bude bellu sledovat a chtit zabit victorie ale bella se dozvi ze jacob je vlkodlak a edward se odstehuje bella ma s toho ze se edward odstehoval depku a tak dela blbosti napr. jezdi na motorce skace z utesu...edward si mysli ze bella spachala sebevrazdu a tak se chce nechat zabit od voulturiovych.takonec ma bella s edwardem pokoj a edward ji da navrch ze kdyz si ho veme zmeni ji v upira.na svatebni ceste bude bella tehotna s edwardem a jejich dite bude upir ktery z belly chce vysat krev bella to prezije a bude mit s edwrdem dite renesme carlie cullen bella bude clovek.
    *14*
    • debussygirl

Re: jak to dopadne

Ty si to ale uplně pomotala a kdyby to někdo nečetl tak by to vůbec nepochopil když nebude vědět jak je to doopravdy
    • mysak.kol

Re: jak to dopadne

nechci ti brát iluze, ale ten konec se ti moc nepovedl. určitě víš o čem mluvím. *5*
    • Re: jak to dopadne

Já mysela, že se Edward s bellou vezmou až ve čtvrtým díle? On ten film Nový měsíc bude i podle Rozbřeku?
      • a.c.

Re: Re: jak to dopadne

neeee kajca3 asi myslela jak dopadne celej příběch ne jen new moon, nebo snad jo?? ale je blbost aby to takhle přeskakovali mno... *3* *4*
  • edwardcullen12

.......

Hele Bella bude upírem xDa bude mít mímo xD *1*
  • edwardcullen12

............

jestly chcete neco vedet jeste ptejte se rada zodpovim *3*
  • xcornelia14

Blíží se blíží

Už se nemuzu dočkat.. už jen pár dnííí:DD Jak jste na tom vy?
    • xcornelia14

Re: Blíží se blíží

To se vám hokky ani nedivím.. já se snad nedoziju rána:DD
    • eliza003

Nejspíš se dřív zblázním ale už jen chvilka chvilička :D Aaaaa nu mám prostě dost *15*
    • vrtulka

blbě *15* jestli já se do tý doby nezblázním tak budu fakt dobrá *15*
  • jitkasa

rozbřesk

Ahojky lidičky chtěla bych vás mocky poprosit o radu(webovku) kde bych sehnala poslední díl rozbřesk ke stahnutí*7* Díky předem *1*
    • Re: rozbřesk

Rozbřezek (Svítání) ještě nevyšlo v ČR. bude tu až asi 14.3.
      • Re: Re: rozbřesk

Je sice pravda, že knížka má vyjít až v březnu, ale když půjdete na ulozto.cz a zadáte si tam Rozbřesk, tak si ho můžete stáhnout *4* Já osobně už to mám přečtené *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit