Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kika-ashley

DVD new moon aj s dabingom

DVD new moon ma výjst 20. apríla 2010 aj s dabingom *4*
  • New moon

ten film jsem už snad viděla 10krát a pořád se mi strašně moc líbí nemá chybu a už se moc těším na třetí díl *1* . twilight saga miluju jsou to nejlepší filmy které jsem viděla a knížky jsou také boží!!!!!!
  • bomba

mám přečtený všechny tři dvakrát a 4 na netu a nemůžu se toho nabažit 29.5. vychází dvd už ho mám objednaný .....
    • iwettka

Re: bomba

ahojky kdyby jsi chtěla rozbřesk mám už v emailu můžu ti ho poslat....stačí meil....pro ostatní to platí taky....
      • Re: Re: bomba

Nemohli by jste mi nekdo poslat poslední dva díly ??? Na email Vercik.1@seznam.cz děkuju :) a pokud mozno tak i tech 11 kapitol
  • luida

jupííí

Tak jsem na tom byla v cinestaru v Olmu dneska a nejlepší, občas mi ukápla i nějaká ta slzička *1* Akorát ten blbej konec:Vezmeš si mě? a konec!! To je blbý, vím, že to má navnadit na 3. ale takhle je ten konec divnej. A navíc, když řekne Bella ne! Já bych ho brala hned: Vezmeš si mě? Tak ne asi! *15*
    • Re: jupííí

*3* Já na tom taky dneska byla v cinestaru *1*
      • Re: Re: jupííí

nestahujte to, je to trestné a vlastně ten film kradete. Prásknu vás.
        • luida

Re: Re: Re: jupííí

Promiň ale kdybys měl prásknout každýho, tak si na světě asi jedinej volnej, a neříkej, že sis nikdy nestáhl ani obrázek??!!!!! Navíc na tom serveru to musí být s povolením autorských práv!!! Ha, a ani nevíš kde jsme!!!!
    • v.e.r.k.a

Re: jupííí

taky jsem přišla před chvilkou z kina a ůplně božíííííí nemám slov Kristen to zahrála bezvadně,valila jsem oči při některých scénách,prostě best film!! *14* *14*
      • luida

Re: Re: jupííí

Tak už to má stáhlý, super internet!! *1*
        • Re: Re: Re: jupííí

odkud to stahujete?? já to nikde nemůžu najít *9*
        • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: jupííí

taky stahuju *1*
          • luida

Re: Re: Re: Re: jupííí

Akorát mi to nejde pustit na noťasu *9* Chce to nějakej kodek, kde to mám k sakru splašit?? *7*
            • esme.cullen

Re: Re: Re: Re: Re: jupííí

jj ja to mam taky ztahly ale v angličtině:(
              V češtině jsem to neviděla ale strašně bych chtěla!!!!
              Jinak je to dobrý film ale myslela jsem si (podle traileru)že bude lepší *15*
              No je to celkem hodně podle knížky což je dobře:)
  • iwettka

knihy-písně

ahojky kdo by chtěl poslat nějakou knížku rada pošlu stačí napúsat meil...ale líp se to posílá třeba přes icq, mám všechny 4 díly a ještě 12 kapitol z pohledu Edwarda(půlnoční slunce) a taky pár písniček z filmu tak kdo má zájem ráda pošlu...muůj meilík je Ivettka.89@seznam.cz zatim pa
    • Re: knihy-písně

ahoj, prosimtě, mohla bys mi taky poslat na e-mail rozbřesk a tu Edwardovu knihu? děkuju moc, n.

Ahoj Ivetko...neposlala by si mi prosím 4.díl?když se tady tak veřejně nabízíš xD
      děkuju moc

Ahoj, poslala by jsi prosím ty knížky? Písničky jsem si sehnala, ale ty knížky ne, jestli se ti to líp posílá přes ICQ tak mi napiš meil a já ti to pošlu v něm.Tady ho dávat nebudu...mockrát děkuji *4*

ahojik, pls byla bych ti moc vděčná, kdyby si mi poslala všechno, co jsi vypsala - až na ty písničky.předem děkuju A.N.

ahoj Ivet, mohla by jsi mi prosím poslat knížky a nějakou písničku na email?předem díky *4*
  • anukkyss

hustý

Viděli jste už na youtube tu celou rozchodovou část!!, dali to tam tak před včerejškem, ale když jsem to znova hledala už to bylo smazaný, ale naštěstí to mám stáhnutý v komplu... *3*
    • Re: hustý

posli plsky ten odkaz???o:) *14*
    • Re: hustý

prosím a mohla bys mi ho poslat mejlíkem plsky???kdyžtak můj mail je skateinka@seznam.cz.předem dík *4*
      • ducker

Re: Re: hustý

prosím pošleš mi to taky na email ten je Ka.tt.ka.1992@seznam.cz díky předem
        *14*
  • Nový měsíc a Hilary

Ahojky,víte o tom,že Hilary Duff bude asi hrát Heidy od Volturiových v NOvým Měsíci?Já z toho mám strašnou radost *3*
    • isabellka

Re: Nový měsíc a Hilary

seš blbá?????????????????????????????? ???????????
    • veronika16

Re: Nový měsíc a Hilary

ja mam pocit ze ji ma hrat dakotta fanning....jesi tam bude hrat hilary tak to je konec...
      • Re: Re: Nový měsíc a Hilary

jj...hraje tam Dakotta
        • Re: Re: Re: Nový měsíc a Hilary

dakotta bude hrát spíš jane,ne?
          • elik.cmelik

Re: Re: Re: Re: Nový měsíc a Hilary

Ano,Dakotta už tu roli potvrdila! *14*
      • deniiii1

Re: Re: Nový měsíc a Hilary

To nvm ale každej taky řekne cokoliv a nemusí to být zrovna pravda
    • Re: Nový měsíc a Hilary

tak to mužem rovnou zabalit..
  • beast

new moon teaser trailer reaction

http://www.youtube.com/watch?v=BPPQ VaFqMwk

doporucuji zhlednout , je to reakce na new moon trailer docela vtipne
    • Re: new moon teaser trailer reaction

už to nefaká škoda *3* *9*
      • kosisqa

Re: Re: new moon teaser trailer reaction

jenom tam je mezera v linku :P
    • nik011

Re: new moon teaser trailer reaction

mrte a jak ten kluk chvili cumi :D, maj s toho pak uplne zachvat ale kdo by nemel
  • joliett

Birthday Scene

http://www.youtube.com/watch?v=rXYE JcQKrbo

Narozky, celá zcéna, pto ty, co ještě neviděli :o)
    • joliett

Re: Birthday Scene

*scéna
      • vrtulka

Re: Re: Birthday Scene

Emmett je naprosto libózní *15*
  • negri.baju

Leah Clearwaterová

Nevíte, jestli už vybrali herečku, která bude hrát Leu Clearwaterovou?? a Setha?? *7*
    • debussygirl

Re: Leah Clearwaterová

Setha bude možná hrát Tyler Posey
      • negri.baju

Re: Re: Leah Clearwaterová

Týý jo, ten by se na setha hodil, ale možná je už moc starej. Seth má být přeci nejmladší ze smečky ne? A nevíš, kdo bude hrát tu Leu?? *7*
        • debussygirl

Re: Re: Re: Leah Clearwaterová

Jn taky si myslím že se hodí a podle mě on má bejt nejmladší ale zase vlci přece rychle dorostou a vypadají jako dospělí ne?? ale Leu fakt nevím tu asi ještě neurčili ale až to m dám ti vědět. *3* *4*
          • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Leah Clearwaterová

JOJO na seatha by se hodil ale je možný že seath vůbec nebude v New moon a Leat o ní se spekuluje a možná Vannesa Hudgens *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit