Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • will22

Twilight

ahoj moje segra cetla vsechny ctyri knizky a prej se bella stane upírem a behem 14 dnu porodi dceru a ta dcera ji zlomi zebra pater a dalsi veci a oni ji udelaj upirem aby neumrela *3*
    • Re: Twilight

Cože..... takhle tragický to bude jo ? wow
    • miss_blonde

Re: Twilight

jo to mas pravdu presne takhle to bude
  • elizabethd

Kvíz

Tadyhle na této stránce je docela dobrý kvíz ohledně New Moonu,tak když se budete nudit tak si můžete zakvízovat...

http://stmivani.w z.cz/5-info/new-moon-kviz/
    • Re: Kvíz

mně to nejde otevřít *3*
  • renka

huurrraa už se natačiiiiiiii
    • natule

Re: renka

ae new moon se už natočil!!!!! *5* *16* *8* *9* víš??? *3*
      • Re: Re: renka

ne, nenatočil. Neprve se ZAČAL NATÁČET. V americe půjde do kin 21.11.2009 ae u nás není zatim premiéra stanovená!!!!!!!!!!!!
      • kamik21

Re: Re: renka

vážně? to si nemyslím má bejt až ke konci roku 2009 kdes to slyšela?
        • kamik21

Re: Re: Re: renka

promin sem to neviděla že už si znova napsala
  • justia

knížky

ahojky nechce mi někdo poslat na email všechny čtyry knížky ráda bych jsi je přečetla muj email:justia@seznam.cz *1* *1* *1* ddíky přeedem *3*
  • knížka je lepší

já mám knížk Stmívání o mnohem radši než film *3*
  • knizky

ahojky prosim neposlali byste mi nekdo vsechny 4 knizky moc moc prosim na email dendula.karba@seznam.cz *4*
  • milování

Jak prestati milovat nekoho jako Roberta když vim ze ho nikdy nemohu mit? *9*
    • Re: milování

Hele nikdy neřikej nikdy:D...Ale on neni normálně zas až tak úžasnej:o)...Když je sám sebou, tak bysch si ho asi možná na ulici nevšimla...Nebo se spíš timdle uklidňuju já:D
      • Re: Re: milování

tak díky ale jako ve filmu je nádhernéj ne *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: milování

Tak s tim souhlasim....a ty pohledy....mmmm *14*
  • Ale notak :)

Dámy já vám do toho nechci kecat. Ale přemýšlejte trošku logicky. Popularita vždycky stoupne do hlavy a vytvoří takové pomyslné mantinely mezi uznávanou osobou a okolním světem. Robert musí dostávat takových balíku tuny a nepřekvapilo by mě, kdyby je nerozbaloval, ale rovnou posílal někam do tramtárie. Co se týče příletu do Prahy, hmmm .. možná tak jestli nebude točit nějakou reklamu :) či film. Zklamání je na místě, jelikož se ani letos neobjeví na MFF v Karlových Varech. A upřímně pochybuji, že by jel přes půlku světa za běsnícími fanynky, když doma jich má na tuny :)
    • xcornelia14

Re: Ale notak :)

Asi tak.. ale zase.. kdo byl jel do takova zapadakove zeme jako je CR ze? *3*
      No.. a pak ty listky kdyby mel nejakou autogramiadu.. radsi bych ani nevidela tu cenu *9*
      • debussygirl

Re: Re: Ale notak :)

To jo ...to by jsme se nedoplatili *9* :-(
    • mysak.kol

Re: Ale notak :)

tak nám nech alespon ten pocit. naději? pesimismus není zrovna ideální pro tenhle svět, víš? *15* *15* *15*
  • anca.trhla.anca

Anč1k

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/

Můj Blog.....o stmívání,Novým měsíci...atd a všechny novinky
  • katy83

bože

jó bella bude mít dítě ale je tu jeden problém když kliknte na Edwarda a ty videa dáte to bellino břicho tek se tam s někym muchluje ve vodě jasem zmatená ze zaČÁTKU TO VYPADÁ JAKO jACKOB ALE PAK JAKO eDWARD HELP JUKNĚTE A ŘEKNĚTE MI JO PLSKY HELP DÍKYK
    • mysak.kol

Re: bože

no podle knihy by to měl být Edward, ale to video je fanmade, takže to je z úplně jiného filmu a není to ani Edward a ani Jakub. Možná to není ani Bella. Jen si někdo půjčil scénu z moře, protože v Rozbřesku taky nejspíš bude. nelam si s tím hlavu. fakt to není originál.
      • Re: Re: bože

je to z scena s filmu Pláž a je to Leonardo DiCaprio a Virginie Ledoyen

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší