-
Twilight
ahoj moje segra cetla vsechny ctyri knizky a prej se bella stane upírem a behem 14 dnu porodi dceru a ta dcera ji zlomi zebra pater a dalsi veci a oni ji udelaj upirem aby neumrela *3* -
-
Re: Twilight
Cože..... takhle tragický to bude jo ? wow -
Re: Twilight
jo to mas pravdu presne takhle to bude
-
-
Kvíz
Tadyhle na této stránce je docela dobrý kvíz ohledně New Moonu,tak když se budete nudit tak si můžete zakvízovat...
http://stmivani.w z.cz/5-info/new-moon-kviz/ -
-
Re: Kvíz
mně to nejde otevřít *3*
-
-
renka
huurrraa už se natačiiiiiiii -
-
Re: renka
ae new moon se už natočil!!!!! *5* *16* *8* *9* víš??? *3* -
-
Re: Re: renka
ne, nenatočil. Neprve se ZAČAL NATÁČET. V americe půjde do kin 21.11.2009 ae u nás není zatim premiéra stanovená!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: renka
vážně? to si nemyslím má bejt až ke konci roku 2009 kdes to slyšela? -
-
Re: Re: Re: renka
promin sem to neviděla že už si znova napsala
-
-
-
-
knížky
ahojky nechce mi někdo poslat na email všechny čtyry knížky ráda bych jsi je přečetla muj email:justia@seznam.cz *1* *1* *1* ddíky přeedem *3* -
knížka je lepší
já mám knížk Stmívání o mnohem radši než film *3* -
knizky
ahojky prosim neposlali byste mi nekdo vsechny 4 knizky moc moc prosim na email dendula.karba@seznam.cz *4* -
milování
Jak prestati milovat nekoho jako Roberta když vim ze ho nikdy nemohu mit? *9* -
-
Re: milování
Hele nikdy neřikej nikdy:D...Ale on neni normálně zas až tak úžasnej:o)...Když je sám sebou, tak bysch si ho asi možná na ulici nevšimla...Nebo se spíš timdle uklidňuju já:D -
-
Re: Re: milování
tak díky ale jako ve filmu je nádhernéj ne *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: milování
Tak s tim souhlasim....a ty pohledy....mmmm *14*
-
-
-
-
Ale notak :)
Dámy já vám do toho nechci kecat. Ale přemýšlejte trošku logicky. Popularita vždycky stoupne do hlavy a vytvoří takové pomyslné mantinely mezi uznávanou osobou a okolním světem. Robert musí dostávat takových balíku tuny a nepřekvapilo by mě, kdyby je nerozbaloval, ale rovnou posílal někam do tramtárie. Co se týče příletu do Prahy, hmmm .. možná tak jestli nebude točit nějakou reklamu :) či film. Zklamání je na místě, jelikož se ani letos neobjeví na MFF v Karlových Varech. A upřímně pochybuji, že by jel přes půlku světa za běsnícími fanynky, když doma jich má na tuny :) -
-
Re: Ale notak :)
Asi tak.. ale zase.. kdo byl jel do takova zapadakove zeme jako je CR ze? *3*
No.. a pak ty listky kdyby mel nejakou autogramiadu.. radsi bych ani nevidela tu cenu *9* -
-
Re: Re: Ale notak :)
To jo ...to by jsme se nedoplatili *9* :-(
-
-
Re: Ale notak :)
tak nám nech alespon ten pocit. naději? pesimismus není zrovna ideální pro tenhle svět, víš? *15* *15* *15*
-
-
Anč1k
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Můj Blog.....o stmívání,Novým měsíci...atd a všechny novinky -
bože
jó bella bude mít dítě ale je tu jeden problém když kliknte na Edwarda a ty videa dáte to bellino břicho tek se tam s někym muchluje ve vodě jasem zmatená ze zaČÁTKU TO VYPADÁ JAKO jACKOB ALE PAK JAKO eDWARD HELP JUKNĚTE A ŘEKNĚTE MI JO PLSKY HELP DÍKYK -
-
Re: bože
no podle knihy by to měl být Edward, ale to video je fanmade, takže to je z úplně jiného filmu a není to ani Edward a ani Jakub. Možná to není ani Bella. Jen si někdo půjčil scénu z moře, protože v Rozbřesku taky nejspíš bude. nelam si s tím hlavu. fakt to není originál. -
-
Re: Re: bože
je to z scena s filmu Pláž a je to Leonardo DiCaprio a Virginie Ledoyen
-
-