Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

ty jo ja nwm co je stim dabingem .... ale anglicky je to nejleptsi pre tam jsou ty hlasy uplnicko supperrrr ja ja diky tomu mluvim plyne anglicky.......
    • debussygirl

Re: ...

Jj mě to taky v aj pomáhá a navíc jejich hlasy jsou jedinečný a krásný *14* *14*
  • joliett

NEW MOON

Nevím, jestli jste už viděli tohle video, ale tak pro ty, co ho ještě neviděli, sem dávám odkaz. Je to super http://www.youtube.com/watch?v=47tt RbSAuXE
  • deppimpact

New moon

Lidi taky se tak hrozněěěěěě tešíte ne Novej Měsíc Já tak hrozně mocccccinky ,že snad padnu *9* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vrtulka

DVD New Moon

Tak jsem dneska jen tak ze zajímavosti napsala do Bontonlandu (www.bontonland.cz), která prodává CD, DVD a tak různě, jestli netuší, kdy asi tak půjde do prodeje Nový měsíc. Odepsala mi pí. Šťastná, že předpokládaný termín prodeje DVD je konec června. No jestli to myslí vážně tak to teda potěš pr... *9*
    • vrtulka

Re: DVD New Moon

tak jsem napsala mejlíka ještě do společnosti Hollywood Classic Entertaiment (společnost, ktera by New moon měla na DVD vydat, vydala i Stmívání) ohledně datumu vydání a čekám na odpověď. Až mi nějaká dorazí, napíšu Vám to sem *3*
  • vrtulka

NM

no, tak jsem se na něj dneska podívala znova a musím zase říct, bezvadný *3* jsem z něj prostě nadšená. a musím říct, že jak je mi knižní Jacob protivnej, tak filmový Jacob je výbornej, nevadí mi, líbí se mi ale hlavně je mi ho teda líto
    • joliett

Re: NM

přesně tak to taky vidím. Už aby měl Reneesme *4*
  • to bude super film!!

to bude super...jako Stmívání!! A zatmění bude taky supeer!! xD *15* *15* *15* *15* *15* *14*
    • Re: to bude super film!!

no jo, ale co když robert pattinson (Edward Cullen) umře např. při auto nehodě a Edwarda bude hrat nikdo jinej..... jo ja jsem to viděl 6 krát. a je to uple nejlepší !!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* to nesmí!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *1*
      • Re: Re: to bude super film!!

Ahojky!! Lidi Stmívání jsem viděla asi 25x a nevadí mi to... znám nazpamět titulky i nějaký věty v aj... kdo ještě neviděl... mám to na lidech na profilu... hejhalovak@seznam.cz někde to tam najdete... *1*

No tak pro NM by to, že ho přejede auto nebyla zas taková tragédie.. přece jenom tam toik nebude:D Ale naštvalo by to to je fakt.. jako umírat at nezkouší...xD *5*
        • Re: Re: Re: to bude super film!!

Omg...
          Proč by měl jako umírat? Jdi s tim do temných míst, buď tak laskav...
          • Re: Re: Re: Re: to bude super film!!

prvni at dotoci filmiky a pak at se da na nebezpecny sporty... *1* *1* *1*

ahoj...já ho taky zbožnuju..sice jsem stmívání ještě neviděla..ale znám ho z HP.... a tam hraje taky moc hezky..je to můj nejjjj herec
  • kikines

prosím..

Prosím mrkněte se na můj blogísek http://www.kristenstewart1527.blog. cz/ předem děkuju
  • JuPíÍíÍííÍ xD

nuu.. upe nejvic se tesim.. i dyz nevim na co .. vzhledem k tomu ze tam edward je tak malo.. uz sem precetla vsecky 3 dily.. a ted nemam co delat.. neska sem si prohlizela Breaking down v ajině.. ma to něco přes 700 stran :D.. jouuu :D.. nevite nekdo kdy to vyjde v cestine ? .. pisnete mi pls na mejla klara.steflova@seznam.cz .. what if i'm not superhero ?.. what if i'm bad guy ? ... ... and so lion fell in love with lamb ... what a stupid lamb... what a sick masochistic lion ... :D.. uz mlcim :D
    • Re: JuPíÍíÍííÍ xD

mám to na stránce jestli chceš Breaking Dawn v češtině http://martasekbrabis.webovastranka .cz
      jsou tam všechny díly:)
      • Re: Re: JuPíÍíÍííÍ xD

for Janička: Ahoj, wow, je to uzasny. Fakt moc diky-sice to nebylo urceny me ale jukala sem se na ten tvuj blog a stahla sem si to tam. Fakt diky, je to uzasny- Miluju Stmivani a lowuju Edwarda- jeho pohled- NEEEEEj

Tak, tak xD
      Si přečtu ty anglický výroky, tak úplně slyšim ten jeho hlas... :D
      Musim se přidat a trochu se vytáhnout :D
      Film jsem viděla pětkrát v kině (ano, upravdu takový magor jsem...) a dvakrát na netu (dneska to mám na programu také :D). Momentálně čtu Stmívání, ale musim si ho šetřit! :D Nechci to moc rychle přečíst...
      Jsem si stoprocentně jistá, že si přečtu celou ságu a ne jenom jednou... :D Asi jako Harry Potter, kterého čtu taky pořád dokola...
      Nedokážu teď poslední dobou myslet na nic jiného.
      Protože Twlight sága...
      Forever begins now!
      :D Nemůžu se dočkat Nového měsíce :)

Oh, nejsi moje sestra? =D
        Já jen, že film jsem viděla taky aspoň desetkrát- v kině jen jednou, no *1* ale doháním to na netu...
        Knížky jsem přečetla všechny za týden *4*
        Harryho Pottera jsem taky četla každou knížku minimálně tisíckrát a celý dny jsem jinde, protože musím myslet na Stmívání... *1* juj... *4*
        • Re: Re: Re: JuPíÍíÍííÍ xD

ja myslim ze takovejch holek je mnohem vic...........
          ........a ja se mezi ne samozdrejmě řadim taky *1*
          • Re: Re: Re: Re: JuPíÍíÍííÍ xD

jojo já takyy.... *9* *1* *3* *14* *14*

Ahoj..no rozbřesk vyjde 11.2..xD

Já se ptala v knihkupectví v Luxoru a Rozřesk by měl vyjít 14.Února- na svátek zamilovaných!
        A řekla bych, že je to pravda, jelikož to bylo i v jednom časopisu vyloženě o Twlight... :)

Ahoj..no rozbřesk vyjde 11.12 ..:D
  • joliett

NEW MOON

http://www.youtube.com/watch?v=uKYy lZj2Sf8

tohle je podle mě nejlíp zhudebněnej úsek filmu. Moc moc se mi to líbí *3*
    • vrtulka

Re: NEW MOON

už mám tu písničku stáhlou v telefonu a poslouchám a poslouchám *3* musím říct, že tahle se mi "zatím" líbí ze soundracku nejvíc. ty ostatní nemám ještě tolik naposlouchaný *4*
      • joliett

Re: Re: NEW MOON

no přesně tak! Taky poslouchám teď jenom tu jednu. Ale celkově je ten soundtrack dobrej.
    • vrtulka

Re: NEW MOON

naprostej souhlas *3* nejlepší
  • Love

I LOVE TWILIGHT saga!!!!!!Je to úžasnej filmeček a nemůžu se dočkat až bude New Moon!!!!!Myslím, že Dakota tam bude skvělá mám ji mooc ráda!!I LOVE TWILIGHT, NEW MOON, ECLIPSE, BREAKING DAWN!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší