-
:-* :-*
tak sem si rikala ze nadapovat to hur nez jednicku neni mozny ale evidentne sem se zpletla! :-D valela sem u toho lochy jak svina :-D no hustyy :-D ja z toho furt nemuzu! ten hlas Alice! :-D film uplne zkazili *5* *16* -
-
Re: :-* :-*
ten dabing je fakt hroznej a s alicí mas pravdu ploste dabing pos... *8*
-
-
Breaking dawn
Lidi objevila jsem tady na osobnostech tento odkaz, což vypadá, jako kdyby tu už byl zřízen profil Rozbřesku, ale když na to kliknu tak mě to hodí na základní stránku osobností.
The Twilight Saga: Breaking Dawn / The Twilight Saga: Breaking Dawn / (2011) -
-
Re: Breaking dawn
jojo,to se mi taky stalo... -
-
Re: Re: Breaking dawn
Heji taky se mi to stalo a bylo to tam zapsaný jako osobnost, ja to furt ten Rozbřesk tvořím a oni mi ho snad neschvalujou bo co!!!
-
-
-
Rozbřesk vyjde
To je pěknej kec že Rozbřesk vyjde 11.12. vyjde 11.2. 2009. Pro přesnější informaci!!!!!!!!!!!!!! *10* *16* *8* *5* -
-
Re: Rozbřesk vyjde
Holka se prostě asi překlepla a místo 11.2 dala 11.12 se z toho všichni nepodělejte
-
-
:))
BYLO TO KRÁSNÝ JEN JSEM NEČAKALA TAKOVU DIVNOU .. NO PROSTĚ ATMOSFÉRU .. JAKO BY CHTĚLA LAUTNERA >> KIRTSEN .. A PAK PŘIŠEL ROBERT .. ZASE A TY JEHO OČI ..:// JAK UTEKL NA KONCI ..ÁÁCH ..:(( -
krásný filmík
moc krásný filmík..a ten jacob,hmm *14* -
-
Re: krásný filmík
teda Jake *4*
-
-
BLÉÉÉ
Prdel prdel prdel prdel
prdel prdel prdel
prdel prdel prdel
prdel prdel prdel
prdel prdel prdel
prdel prdel prdel
PRDEL SERE HOVNO -
-
Re: BLÉÉÉ
chudaku
-
-
NM
http://www.youtube.com/watch?v=gkiZ WGS66HA -
-
Re: NM
hezkýýýýýý *3* já se teda omlouvám všem, koho tím třeba urazím, ale já toho Jacoba vážně nemusím *9* ach jo, proč je mi nesympatickej? *9* -
-
Re: Re: NM
Co se týčem filmu,tak jedině Team Edward,ale ve skutečnosti je Taylor,alias Jacob mě osobně sympatičtější *1* možná proto,protože je mladší a můj typ kluka *1* -
-
Re: Re: Re: NM
možná kdyby Jacoba hrál někdo trošku starší tak by to bylo jiný, nevím. je to prostě tím, že Taylor je pro mě ve srovnání s Robem ještě takový "miminko" *9* ale asi to bude tím věkem jak říkáš. jelikož jsem o 3 roky starší než Rob tak mám blíž k němu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: NM
jako ja nwm ae jak muže jacoba hrat nekdo starší když v knížce mu je 17 (nebo 16 ja ted nwm ) tak jako taky se muí jít podle knížky o tom to je a ja taylora uplne miluju a myslím že nejsem sama kolik holek ho má rádo? no to je jedno *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NM
Už se těším na Zatmění a Rozbřesk, tam si aspoň Jackson víc zahraje. Hlavně, jak je bude učit bojovat, to bude super. -
Já zase strašně žeru Jaspera (teda spíš Jacksona) a ten to v new Moon teda pěkně posral, no ... Ale Jackob je taky super, hlavně když má ještě dlouhý vlasy, to já prostě na klukách miliju. -
tak Edwardovi je v knížce taky jakože "17" a Robovi je 23. ale to je opravdu tím, že mě je 26, už jsem stará rašple *15* , věkově jsem blíž Robovi než Taylorovi. a když jsem četla knížku tak jsem si Jacoba představovala trošku jinak no. promiň, jestli jsem se tě nějak dotkla *4*
-
-
-
-
-
-
už 20.listopadu
HEJ LIDI KDYZ SE TADY ZAREGISTRUJETE http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml BUDE TADY NEW MOON UZ 20.LISTOPADU TEDA KDYZ TAM BUDE ZAREGISTROVÁNO 30.000 LIDI A JE TAM 24.236 LIDI TAK HONEM HONEM!!!!!! -
-
Re: už 20.listopadu
Nepovídej! *1*
No ale já stejně pochybuju, že se to bude těm kinám chtět měnit, aj kdyby tam ta třicítka byla.
-
-
písničky
hojkyy nwte jak se menuje ta pisnička v new moon když jede bela po tý silnici do školy pls a i ostatní písničky co sou ve filmu *4* *4* -
-
Re: písničky
Další písničky,které zaznějí v Novém měsíci jsou Black Rebel Motorcycle,Possibility Lyrics-Lykle Li,Thom Yorke-Hearing Damage. -
-
Re: Re: písničky
moc dekuju ste zlatýý
-
-
Monsters-Hurricane Bells *3* -
no já jednu mám.Ta písnička jak ve Stmívání jak hrají bejsbol.Jmenuje se Supermassive Black Hole .
-
-
Robert hraje Guitar Hero na Xbox !!!
http://www.youtube.com/watch?v=MFCR hd1z77o&feature=related
Tady na to mrknete vazne legracni :-) *15* *15* *15* *15*