Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twilight14

Ty voe

Byla jsem tez na dvojfilmu vcera bylo to fakt bozi. Vubec jsem necekala ze to bude tak dobre natocene,ty vtipne sceny skoro cely flm to se nedalo:-DAro,Jackob,Charlie...to byly joeky:-D
    • dra

Re: Ty voe

taky sem byla na dvoj filmu. Musím říct že nejhezčí bylo v NM jak Edward ve škole citival julii a romea to mě dostalo *14* *14* *14* nebo pak ten souboj na konci to bylo hustý co *3* *3* I love Edward. *14* *14*
    • Re: Ty voe

Yes taky jsem včera absolvovala dvojfilm v HK byl to mazec v pátek jdu ještě a už se moc těším bylo to vážně moc dobré jinak knížka je knížka ale proti filmu ani slovo jen snad klobouk dolů *3*
    • joliett

Re: Ty voe

Nejlepší bylo, jak se tam Aro začal chlámat, z toho jsem nepochopila, málo vtipny *1*
  • anukkyss

eta

Hej to nový video, drsný, já jen myslela že to, jaku utíkej!!! volá když je tam laurent
    • joliett

Re: eta

Přesně, taky jsem si to myslela, celkem masakr no...
      • Re: Re: eta

jaký nový video ????
        • joliett

Re: Re: Re: eta

na youtube New Moon Exclusive Clip - Taylor Lautner je to nový video z 20. října
  • joliett

new video

Další new video, pro ty, co ještě neviděli http://www.youtube.com/watch?v=bhQn wKsCK2Y

youtube- New Moon TV Spot #1 HD Version
  • joliett

další

http://www.youtube.com/watch?v=Bw3n 93OIzKM
    • joliett

Re: další

bez mezery před tou devítkou
  • New Moon

Mám New Moon v angličtině s českýma titulkama tak jesti chcete tak vám sem dám odkaz *3* http://ulozto.cz/3177093/twilight.new.moon.avi
    Jen ta kvalita je trošku blbá, ale ten kdo žere Twilight ságu jako já tak mu je to celkem jedno hlavně, že to bude mít *1* *1* Nebojte za měsíc to budete mít na uložto.cz v krásné kvalitě a se super titulkama *4* JO mimochodem první 3 minuty tam mají herci jen půl hlavy, ale jen 3 minuty *1*
    • gabi5111

Re: New Moon

http://filmy.fotelka.com/twilight-s aga-nov-2009-titulky tu sa to da pozreť s titulkami a je to celkom fajn - je to natočene z kina ale pre tych čo to nevideli postači aj toto
    • vrtulka

Re: New Moon

ty myslíš že teda za měsíc už by to mohlo být ke stáhntí v lepší kvalitě? to by bylo fajn *3*
      • ducker

Re: Re: New Moon

už tetkom jsem si to stáhla v lepší kvalitě a ne jenom z kina ale přímo oreginál bomba
        • vrtulka

Re: Re: Re: New Moon

a kde jsi to prosím tě stáhla v týhle kvalitě? *4*
  • Nej polibek

Nový měsíc opět vyhrál cenu za nejlepší filmový polibek. Přesněji Rob a Kristen. Rob a Kristen opět chtěli polibek zopakovat, ale Kristen byla opět proti. Její omluva zněla "Prostě to nejde!" Když ale Kristen odcházela z pódia, Rob si ji chytl a políbil ji. Dobře ty, Robe *15* *15*
    • your-darling

Re: Nej polibek

jo to sem viděla..byla to celkem prča...New moon vyhrál i nějakou cenu za film,ne??
      Ale to stou pusou..to nemělo obdoby... *4* *4* *4* *4* *4*
  • jackie28

New moon

už jsem konečně ten Novej Měsíc viděla,vono to je tak dojemný já u toho řvala jak malá *9* už je to i s českým dabingem takže jsem nemusela číst titulky *3* ráda bych si to ale s Bellou vyměnila:teda až na ten bolestivej rozchod a vše kolem něj,ale takovou líbačku s Edwardem bych brala *14* *14* *1*
    • žejo já taky *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • barunqa111

Re: New moon

ja u toho tky brecela jak u knizky tk u filmu hrooooozne dojemny *14* *14* *14*
    • your-darling

Re: New moon

jestli si to viděla jenom nadabovaný tak si to ještě sežeň anglicky,protože dabing nehorázně zkazili...Anglicky je to takový přirozenější... *3*
      • jackie28

Re: Re: New moon

JJ OKÍ SEŽENU *1* *1* *1* aspon uslyšim Roba jakej má hlas *1* *1*
        • your-darling

Re: Re: Re: New moon

má krásnej hlas to mi věř... *14* *14* *14*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: New moon

já vím že má krásnej hlas stačí když jsem viděla Harryho Pottera 4 v angličtině a ještě jsem slyšela Robovo písničku Never think-ta písnička mě dokonale uspala:) *1*
  • edwardcullen12

........

a Jacob se prej zamiluje do ty dcery její.......myslim že Edward nebude mít radost xD
    • mysak.kol

Re: ........

nejen Edward, ale i Bella. Byla to sranda číst. Ta dcera se jmenuje Renesmee. Rene a Esme dohromady.
    • Re: ........

to je blbost...ne??....nebude to trosku vetsi vekovy rozdil?:-D... a jak vis ze budou mit holku?? *3*
      • Re: Re: ........

Rozdíl tam bude, ale nebude znát. Vlkodlaci stárnou ale pomaleji. Mám dojem že deset let našich je jako jejich rok...
        • nicholas

Re: Re: Re: ........

ne, oni vůbec nestárnou, až když omezí nebo spíše se přestanou přeměňovat tak zase začnou starnout
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: ........

A hlavně Renesmee roste strašně rychle. Patnácti let dosáhne v průběhu 5let. *3*
      • Re: Re: ........

si zkus precist knizky a pak pochopis a o tom ze to bude holka se pise skoro vsude ;)
  • n-abby-sciu

Zklamání... tak trochu očekávané, bohužel...

Sice jsem čekala, že to nebude nic moc... ale film mě vážně zklamal. *9* Jsem velkým fanouškem knih, ale NM film se prostě nepovedl... byl takový nemastný, neslaný. Skoro žádný děj, polovinu knihy vynechali - chyba, kdyby alepoň zkrátili začátek a nechali více prostoru Belle a jejímu psychickému uzdravování + vlkodlaky (které taky mohli trochu vylepšit, nic moc si s nimi na tom počítači - když už - nepohráli).
    Navíc jsem naprosto nechápala výrazy Roberta, v každé druhé scéně se tvářil jako kdyby měl v zadku trubku či co.
    Pokud to Eclipse nezachrání, tak na Breaking Dawn nejdu, nechci být zklamaná jak pokazili ten nejlěpší díl.

PS zasněným fanynkám: tím jsem se vás nechtěla dotknout, ale v této době už jaksi očekávám jakousi kvalitu a tohle se za kvalitní film považovat nedá... spíš jako menší urážku knihy.
    • n-abby-sciu

Re: Zklamání... tak trochu očekávané, bohužel...

Možná, že se tam tak 2-3 scény opravdu povedly, ale to vážně nazachrání 2-hodinový film.
      • Re: Re: Zklamání... tak trochu očekávané, bohužel...

Taky myslim, že to nebyl úplně nejlepší film, kterej sem kdy viděla, ale koukat se na to dalo. Pattison se vždycky tváří tak nějak divně, to se mu dařilo už v jedničce. Ale neřekla bych že vynechali půlku knížky, spíš bych řekla, že jí do těch dvou hodin strčili celou, ale s těma vlkodlakama máš pravdu. Měli si s tim víc pohrát. Sami víme, že to jde udělat perfektně, snad všichni machry od Harryho Pottera.
  • Dakota

ahoj, nevíte nějaký detailnější info o roli Dakoty Fanning. Moc se o ni v souvislosti s tímhle filmem nepíše a taky v ukázce se blejskne na setinu sekundy. *9*
    • Re: Dakota

Dakota hraje Jane Volturi, Volturijskou upírku...Bydlí v Itálii, kam pojede Bella s Alice za Edwardem, který tam jede právě za Volturiovými...
      Jane má moc, že dokáže pouhou myšlenkou způsobit komukoliv v místnosti bolest, aniž by pohla rukou apod.. *3*
    • pismule

Re: Dakota

tebe zajímá jako co tam má za roli?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit