Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twilight111

Ahojky

ahojky:) kukněte pls na můj blog www.christinefly.blog.cz
    mám tam new fotečky z natáčení New Moon.....i nějaké videjka:) *1* *1*
  • new moon

ahoj,prosím neví někdo kdy tento filmík má vyjít na Dvd,prosím odepište a předem díky za odpověd :) *4*
    • Re: new moon

ale da se stahnout na uloz.to *3*
      • dark.memory

Re: Re: new moon

ale ne cesky nadabowany.. *8*
        • nik011

Re: Re: Re: new moon

jezs cesky dabovany to je fakt hrozny!!!, no jak chces
          • Re: Re: Re: Re: new moon

a taky to hlavně ještě nadabované není....
            • Re: Re: Re: Re: Re: new moon

nejradej bych zabila toho,kdo vybral herce na ten dabing.nic tak hnusnyho jsem dlouho neslysela.to uz ty nejhorsi a nejdtupidnejsi americky filmy maji lepsi dabing
        • Re: Re: Re: new moon

njn.. jenom s titulkami..
    • Re: new moon

Ahojky....dneska jsem četla že obchody ho mají mít na skladě 20.dubna 2010.... *3*
      • vrtulka

Re: Re: new moon

fakt? to by bylo naprosto super *3*
        • dark.memory

Re: Re: Re: new moon

JJ..takse sem tonekde cetla ze w dubnu..
  • luida

Sága Stmívání

Miley Cyrus veřejně prohlásila Ságu Stmívání za kravinu!! Prý se jí nelíbí kvůli upírům, i když to ještě neviděla ani nečetla! Miley na upíry sice nevěří, ale má z nich strach.
    Myslím, že kdyby to viděla, nebo si to aspoň přečetla, mluvila by jinak!!!!
    • Re: Sága Stmívání

vždyť je to malá, namyšlená kráva....ta a´t pokračuje ve svých výrobcích pro 5leté holky, protože ty jsou tak blbý, že jí to žerou....
      • Re: Re: Sága Stmívání

přesně :D
        • Re: Re: Re: Sága Stmívání

prsne je to krava namyslena ja uplne z hloubi duse nenavidim takovyhle namysleny barbiny jako je ona a jiny *10* *10* *16*
          • luida

Re: Re: Re: Re: Sága Stmívání

Ona není bárbína, protože bárbíny jsou hezký!! *1* *1* *1*
  • joliett

NM

Já už se tak těším, že mám noční můry. Se mi dnes zdálo, že jsem přišla pozdě do kina, no hrůza. Už běžela půlka filmu, no to byl děs!!!! *9*
    • Re: NM

*10* *10* *10* to by byla jen spása *16*
  • new moon

Premieri

18.Listopadu 2009 - Belgie
    18.Listopadu 2009 - Francie
    20.Listopadu 2009 - Švédsko
    20.Listopadu 2009 - Turecko
    26.Listopadu
    2009 - Česká republika

27.Listopadu 2009 - Estonsko

to snad neee to bude aj u naaaas
  • embry call a Jared

ahoj lidi,chtela bych se zeptat jestli nekdo z vas nahodou neví kdo je ten druhej sedej vlk a kdo je ten hndo cernej(vim ze to budou embry a jared ale nwm kterej je kterej *1* ) tak jestli by byl nekdo tak hodnej a rekl mi to tak budu rada,predem díííky......jo a nevite kdy ze je u nas ta premiera??..dík pp *14*
  • NM

Plstě...žeru toooo.......ale nejvíc se těšim na rozbřesk :)
  • prosiim

prosiim je tu niekto kto to ma uz stiahnute?? bo nikde na internete to neviem najst vsade chcu len aby ste platitli clensky poplatok...prosiim =)
    • xkostex

Re: prosiim

koukni se na uloz.to
  • Prosbička

Já vím že to tady píše moc lidí, ale poslal by jste mi někdo knížky Noví měsíc, Zatmění a Rozbřesk??? Prosím, prosím smutně koukám...
  • ,hjk

wOW stmívání a nový měsíc jsou nej filmy jaký existujou......moc a moc se těším na 3 a 4díl ve filmové verzi....a na 5 díl v knižní.....a von nový měsíc není namluvenej....to sem nevěděla....ja na něm totiž nebyla v kine pže sem byla na dovolený v řecku....ale četla sem ho.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jo a nevíte kdy bude v kině 3 díl???????????protože mi 24.března jedeme na dovolenou a přilétáme až 9.dubna....jedeme na havai
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • dark.memory

Re: ,hjk

Zatmeni by se k nam melo dostat do kina kolem 1.7 2010, tak sem to nasla na netu ael sadn meli prawdu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit