-
Ahojky
ahojky:) kukněte pls na můj blog www.christinefly.blog.cz
mám tam new fotečky z natáčení New Moon.....i nějaké videjka:) *1* *1* -
new moon
ahoj,prosím neví někdo kdy tento filmík má vyjít na Dvd,prosím odepište a předem díky za odpověd :) *4* -
-
Re: new moon
ale da se stahnout na uloz.to *3* -
-
Re: Re: new moon
ale ne cesky nadabowany.. *8* -
-
Re: Re: Re: new moon
jezs cesky dabovany to je fakt hrozny!!!, no jak chces -
-
Re: Re: Re: Re: new moon
a taky to hlavně ještě nadabované není.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: new moon
nejradej bych zabila toho,kdo vybral herce na ten dabing.nic tak hnusnyho jsem dlouho neslysela.to uz ty nejhorsi a nejdtupidnejsi americky filmy maji lepsi dabing
-
-
-
njn.. jenom s titulkami..
-
-
-
Re: new moon
Ahojky....dneska jsem četla že obchody ho mají mít na skladě 20.dubna 2010.... *3* -
-
Re: Re: new moon
fakt? to by bylo naprosto super *3* -
-
JJ..takse sem tonekde cetla ze w dubnu..
-
-
-
-
Sága Stmívání
Miley Cyrus veřejně prohlásila Ságu Stmívání za kravinu!! Prý se jí nelíbí kvůli upírům, i když to ještě neviděla ani nečetla! Miley na upíry sice nevěří, ale má z nich strach.
Myslím, že kdyby to viděla, nebo si to aspoň přečetla, mluvila by jinak!!!! -
-
Re: Sága Stmívání
vždyť je to malá, namyšlená kráva....ta a´t pokračuje ve svých výrobcích pro 5leté holky, protože ty jsou tak blbý, že jí to žerou.... -
-
Re: Re: Sága Stmívání
přesně :D -
-
Re: Re: Re: Sága Stmívání
prsne je to krava namyslena ja uplne z hloubi duse nenavidim takovyhle namysleny barbiny jako je ona a jiny *10* *10* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Sága Stmívání
Ona není bárbína, protože bárbíny jsou hezký!! *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
NM
Já už se tak těším, že mám noční můry. Se mi dnes zdálo, že jsem přišla pozdě do kina, no hrůza. Už běžela půlka filmu, no to byl děs!!!! *9* -
-
Re: NM
*10* *10* *10* to by byla jen spása *16*
-
-
new moon
Premieri
18.Listopadu 2009 - Belgie
18.Listopadu 2009 - Francie
20.Listopadu 2009 - Švédsko
20.Listopadu 2009 - Turecko
26.Listopadu
2009 - Česká republika
27.Listopadu 2009 - Estonsko
to snad neee to bude aj u naaaas -
embry call a Jared
ahoj lidi,chtela bych se zeptat jestli nekdo z vas nahodou neví kdo je ten druhej sedej vlk a kdo je ten hndo cernej(vim ze to budou embry a jared ale nwm kterej je kterej *1* ) tak jestli by byl nekdo tak hodnej a rekl mi to tak budu rada,predem díííky......jo a nevite kdy ze je u nas ta premiera??..dík pp *14* -
NM
Plstě...žeru toooo.......ale nejvíc se těšim na rozbřesk :) -
prosiim
prosiim je tu niekto kto to ma uz stiahnute?? bo nikde na internete to neviem najst vsade chcu len aby ste platitli clensky poplatok...prosiim =) -
-
Re: prosiim
koukni se na uloz.to
-
-
Prosbička
Já vím že to tady píše moc lidí, ale poslal by jste mi někdo knížky Noví měsíc, Zatmění a Rozbřesk??? Prosím, prosím smutně koukám... -
,hjk
wOW stmívání a nový měsíc jsou nej filmy jaký existujou......moc a moc se těším na 3 a 4díl ve filmové verzi....a na 5 díl v knižní.....a von nový měsíc není namluvenej....to sem nevěděla....ja na něm totiž nebyla v kine pže sem byla na dovolený v řecku....ale četla sem ho.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jo a nevíte kdy bude v kině 3 díl???????????protože mi 24.března jedeme na dovolenou a přilétáme až 9.dubna....jedeme na havai
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ,hjk
Zatmeni by se k nam melo dostat do kina kolem 1.7 2010, tak sem to nasla na netu ael sadn meli prawdu *3*
-