-
NEW MOON
hej tak normálně jdu na to do Olomouce do Cinestaru a budou dávat oba díly najednou. Bude to trvat 259minut. To bude megasuper! Jen doufám, že tu jedničku nebudou dávat dabovanou, nebo mě jebne. -
-
Re: NEW MOON
Ahuj jou tak samo sme to meli i vOvěě *15* včeraa juuj ae čekala bych vic naprane kino a ono ne xD ae tj fuuk ... to bylo upe megha bozi..bylo to lepší než Stmívání,vypadalo to wice jako film ovšem ten konec me taky zdrtil upe usekly *8* ae jinak dojmy: brečela,smála se ,doufala plste WŠECHNO *14* DOKONALOST ... *14* *14* *14* Jacob *14* Edward *14* 4Ever!! du znova na to nejmin 5x Určo.. *15* -
taky nesnasim dabovany filmy :-) -
jééééé tak to ti závidím ani nevíš jak *3* tady u nás je jaksi nenapadlo, že by něco takového udělali *9* -
-
Re: Re: NEW MOON
v pardubkam v sinestaru taky davaj oba dily najednou ale ja du jen na dvoujku
-
-
-
rekord
udělal absolutní rekord filmové historie, za 1.den vydělal v kanadskoamerických kinech naprosto gigantickou sumu, 72 miliónů dolarů,vypadá to i na víkendový rekord (pátek, sobota, neděle) který zatím drží tuším Dark Knight (Temný rytíř) - 150 miliónů. A i když budou asi tržby rychle klesat stejně to asi bude možná největší hit roku.Čekal jsem, že to bude hit, ale tuhle smršť ne, to je brutální
*8* *5* -
-
Re: rekord
to víš, puberťácký fanynkny (i my, co už máme přez 20) udělá hodně. Herry se bude moct jít zahrabat. *3*
-
-
...
ty podelany reklamy na samsung sou fak podelany a ve zboží už je new moon a vzavorce je napsano film ale zase k prodeji uz je to nak brzo ne? *15* *3* *7* -
Jacob
čusky...Když jsem vyděla Twilight rozhodla jsem se ,že se musím podívat i na ty knížky a byly fakt super...Akorát moc nechápu bBellu!!!Já osobně bych raději zůstala s Jacobem...hm no a navíc ,kdyby fakt vypadal jako Taylor tak bych vážně neváhala!!!A navíc mam raději teplo než zimu *1* *14* *14* -
-
Re: Jacob
no podle mě, kdyby Bella mohla tak s Jacobem zůstane. jenže nemůže. jistě víš, jak dopadla, když jí v Novém měsíci opustil Edward. prostě bez něj nedokáže žít, způsobuje jí to neskutečnou bolest, když s ním není, proto se rozhodla pro něj. i když Jacoba také moc miluje, je pro ní bolestně snažší opustit jeho než Edwarda. -
-
Re: Re: Jacob
AHOJ PROSIMTE TY JSI VYDELA FILM STMIVANI 2 CHTELA JSEM SE ZEPTAT JSETLI BELA SNIM ZUSTANE DIK -
-
Re: Re: Re: Jacob
Bella miluje jen Edwarda.. a proto se zustane s Edwardem, vezem si ho a budou spolu mít mimčo.. ch už se nemuzu dockat rozbřesku! :)
-
-
Re: Re: Jacob
Však bude Jacobova tchýně! *1* To stačí ne? *15* Ach ty rodinný vztahy *1* *1* *1* !!!! -
-
Re: Re: Re: Jacob
cha cháááááááááááá to je dobrý *15* máš pravdu, bude to nakonec jeho tchýně *15*
-
-
-
-
film
Prosiem vás nemáte někdo stránku kde si můžu na New moon podívat??
Prosím NECHCI megavideo -
-
Re: film
si to stahni na uloz to.cz
-
-
Nový měsíc
nevíte někdo přesné datum vydání knižní podoby New moon v ČR?? -
-
Re: Nový měsíc
Knižka už jak dávno je, letos vyšel už 4. díl v knižní podobě *4*
-
-
Tw
Souhlasím na tomto díle mi vadí že tam Edward celou dobu nebude ale pak ten konec stojí za to. Edward je taková moje srdeční záležitost *14* -
-
Re: Tw
jj presne tak moje taky ja ho zeru ale ten herec rob pattinson je hezci jakou upír Edvard nez normalne -
Re: Tw
presne!!!!!!!! *9* !!!!!!
-
-
EDWARD JE NEJ
Edward Je Prostě nej *14* nej *14* nej *14* nej: Dnes jsem si objednala Edwarda a už se nemůžu dočkat: http://www.xavier.cz/main/zobraz.ph p?kat=1&new=0&id=74 -
-
Re: EDWARD JE NEJ
to mi povídej...já dostala trička, deku a polštářek..:-) a už se těšim jak na něm budu dneska spát..:-D
*14* *14* *14* -
Re: EDWARD JE NEJ
Díky *15* *15* *15*
-
-
lístky
juchůůů už mám rezervovaný lístky *3* -
-
Re: lístky
Ježiš aj ja chceeeem *1* sa maaš :) -
-
Re: Re: lístky
a zítra si je jdu vyzvednout *3* sice na to jdu až za 14 dní, 28.11, pže dřív ty předpremiéry co se tu najednou vyrojily nestíhám, ale to už mi tak nějak nevadí. hlavně, že už to bude, že už teď budu mít lístky (a budu o hodně klidnější *15* ) a to mi stačí *3* -
-
Re: Re: Re: lístky
a kde si je sehnal ja je nemuzu nikde najit *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: lístky
mám je rezervovaný do Cinemacity v Praze. od včera rozjely rezervace přes internet. jenže ti to začínají dávat až od 26.11. mám rezervaci až na 28.11.- sobota, pže kvůli práci to dřív nestíhám.
-
-
-
-
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÁ TO MÁM , JÁ JSEM TO STÁHLA A MÁM TO !!!!! JEŽÍÍÍÍÍÍÍŠ DU SE NA TO DÍVAT!!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KDE??KDES TO STAHLA JA TEN FILM CHCI TAKY ODEPIS RYCHLE! *1* *9* -
-
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
isohunt.com , ale nepujde ti to stahnout jestli to neumíš přes utorrent
-
-