-
Fanklub
Achojikyy!!:-D
Si velkej Fanda stmívání a podobně??
Tak se přihlaš do mích fanklubůůů ve kterých máš mnoho víhid....atd :-D
Více na http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ rubrika/fankluby
Dikec budou založeny i dalšíí fankluby:-d -
rozbřesk
Mám překlad rozbřesku, je to fajn ale je to s chybama tak pokud ho chcete tak mi napiště na em.tumova@seznam.cz -
Hlasujte pro cesko!!!
http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01 hlasujte pro cesko *3* -
-
Re: Hlasujte pro cesko!!!
Hlasovala jsem ale stejně myslím že nám to nijak nepomůže:D
-
-
proste nej filmík
hey tak jako jakob je hezkej to zas jo a vite co jako edward je prostě klasika a jako oni se k sobě hodí:D *1* *14* *14* -
-
Re: proste nej filmík
Ty vajco....pise se to Jacob...a ne Jakob -
-
Re: Re: proste nej filmík
prosimtě dyk je to jedno navíc v knížve občas píšou Jakob takže se zas tak moc nestalo ... -
-
Re: Re: Re: proste nej filmík
píšou Jacob, ale říkají mu Jaku!!! -
-
Re: Re: Re: Re: proste nej filmík
presne *1*
-
-
-
-
-
Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!
Tak jsem viděla New moon.. no povím vám! :D..na Twilight to rozhdně nemá.. pořát se ko,emtoho dělaly caviky jak to bude uplně uzasný... Rozhodně Stmívání bylo a BUDE NEJLEPŠÍ DÍL ZE VŠECH ( nebo mozná Rozbřesk).. :D.. Ale co dodat.. Jackob v NM je uplne na HOVNO!! HRůůza uplněj des.. ten to akorát tam sere!. zlatej edward.. ta scéna kdy ho bells zachranuje v Itálii MNAMKY . eDWARD TO JEDINÝ DRŽÍ.. a VOLTURIOVy TI JSOU NAPROSTO JEDNIČKY.. *3* -
-
Re: Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!
Taky by mě docela zajímalo kde si viděla New Mooon, protože ani u nás ani v jiný zemi jetě nebyla ani premiéra a ty už jsi to viděla? Páni, máš asik nadpřirozený schopnosti! *4* A nebo nadpřirozenou fantazii, nechci se ti posmívat, jen by mě to zajímalo! A hlavně taky podle čeho jsi usoudila že tam Jacob hraje hrozně, když jsi ten film ani neviděla a nevíš jak tam hraje, jasně možná jsi to usoudila z trailerů, ale trailer a samotný film je velkej velkej rozdíl! Tak zatím papapa -
slečinka nás chce asi ohromit -
Docela by mě zajímalo kde jsi to viděla když ještě neni ani premiéra v americe..vlastně nikde to neni...!!!!! asi nevíš co si máš vymejšlet co...??!!! Myslíš si jaká seš úžasná...?Jenže aby ti to vyšlo tak to musíš mít trochu vykoumaný frajerko.... *5* *5* -
a muzu vedet kde jsi to videla kdy jeste nebyla premiera ani v americe.predem dekuju.nerikam ze lzes nebo tak ale rada bych se sama presvedcila diky -
-
Re: Re: Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!
Už je to k stahnuti na internetu .... premiéra byla v některých zemích už 19. a 18. -
-
Re: Re: Re: Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!
*14* muzete mi rict kde si to ztahnu pls -
-
Re: Re: Re: Re: Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!
No nevím jestli to pochopíš, já v tom žádnej expert nejsem, ale: stáhneš si program utorrent, pak si dáš hledat na isohunt.com new moon a až to tam najdeš, musíš vybrat ten správnej, a ten stahneš a pak ho dáš do toho torentu a bude se ti to stahovat asi 10 hodin, pokud tam nebudeš mít dost takzvaně "seedů" což se mi právě stalo *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!
a jsou k tomu už titulky? Né, že bych si to chtěla stahovat, teda aspoň né, před premiérou. A stejně, to bude asi zatím hrozná kvalita, ne?
-
-
-
-
Re: Re: Videla jsem New moon.. Twilight je lepší!!!
Nic proti lidi, ale premiera byla už 16.11 v LA. *4*
-
-
-
Svetová premiera
super.Dneska je svetova premiera.jeste 6 dni a je premiera v ČR kdyz nepocitam predpremiery.Ale u me je to stejne vic jak za mesic. *9* -
:-*
ja uz ct zatmeni a je to teda sila jacob je kus *14* uz se tesim az budou davat v kinech novy mesic ale to bude az tak za rok kdyz maji v americe premcu az v listopadu tak mi to tady budeme mit az v roce 2010 *16* skoda ale ja stejne jedu do ameriky *4* prave v listopadu tak budu do kina .... -
-
Re: :-*
nn....v americe to ma bejt uz nejak ted a u nas za mesic *5* *5*
-
-
:D
Musim se samozřejmě připojit ke všem obdivatelům Stmívání a spol... *1* *15* -
New moon
fact budou dávát tento díl až v roce 2010?to je fakt blbý...ae určitě na to půjdu *7* *14* *14* *3* *9* *5* stmívánís em viděla několikrát jak sem do toho zažžranáá!!!Doufám že si Bella nakonec nevybere Jacoba!!!!! *16* -
-
Re: New moon
Ne ne natule neboj Bella si nevybere Jacoba.Vezme si Edwarda a on ji promeni v upirku,ale ve tretim dile Zatmeni Bella rekne jacobovi ze ho miluje ale nemuze zit bez Edwarda.Ja fandim Edwardovi je sexy a hlavne upiir jsem proti cokluuuuuummmmm *10* tak cUS *15* -
Re: New moon
Ahojky, doporučuji přečíst si knížky, je to super. taky jsem do nich zažraná a to hlavně proto, že jsem už četla i čtvrtou. A je to úplně šokující. Vážně doporučuji přečíst, stojí za to. A na ten film se potom dívá ještě líp *1* -
-
Re: Re: New moon
Přesně ...kdykoliv sem četla nějakou knížku už na začátku jsem věděla jak to dopadne, ale Twilight Sága je úplně úžasná, nevypočitatelná, ohromující...doporučuju všem...stojí to za to a 4.díl obzvlášť *14* *14* -
-
Re: Re: Re: New moon
Přesně,knížky jsou vážně super,ale Zatmění a Rozbřesk jsou nej.Moc se těšim na to kdo bude hrát Renesmee *4* . -
-
Re: Re: Re: Re: New moon
No,já bych teda strááášně chtěla,aby Stephenie napsala další díly,z pohledu Belly :-)
A NEBOJ,BELLA BUDE NAKONEC S EDWARDEM,a budou mít dceru :-)))
A do ní se otiskne te JAcob :-// -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New moon
4. díl je podle mě nejlepší. Co myslíte vy??? *7* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: New moon
on se do ni jacob fakt otiskne??? dyt to je hrozny a jak to budou resit??? to se stane v rozbresku?? to je jedinej dil kterej jsem jeste necetla
-
-
-
-
-
-
Eclipse
ahijky,nevite nekdo,kdy ma vyjit official trailer k eclipse?nekde jsem cetla,ze by mel poprve soatrit svetlo sveta na predavani cen MTV 14.1. ale nikde jsem ic nenasla.nevite nekdi nejaky info?dikec