Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petulxa

kdy to bude v kině?

Newi někdo z vas kdy to bude v kinech v čr? Díky..nemožu se dočkat *14*
    • Re: kdy to bude v kině?

Mno ja vsude slysim ze to bude 20 listopadu 2009 ale ja si myslim ze driv pac v americe nebo kde uz to davaj nebo budou hrat v kinech sama uz sem zvedada jaky to bude ukazky zni slibne tak se uvidi mimochodem pojedete nekdo na ten sraz fanousku 11.4 v praze
      *7*
      • Re: Re: kdy to bude v kině?

V Americe to má mít premiéru 20.listopadu 2009,teprve dneska by se to mělo začít natáčet(New Moon).A já jsem četla,že v Německu to má premiéru 7.ledna 2010 takže počítám,že u nás to bude buď ke konci ledna nebo někdy v únoru. *4*
        • Re: Re: Re: kdy to bude v kině?

to je blbost...dyt uz to je natoceny... i breaking dawn je natocenej... na youtube jsou videa z filmu *5*
  • k.i.k.u.s.h.a

Kniha

Teďka řtu tu knihu a k závěru jsem se ještě nedostala jsem na straně 318 takže nevím ale vím že na konci bude Bella přemýšlet že se musí stát rychle upírkou jinak ji Volturiovi zabijou ale kdyz se jí stane tak ji budou chtít zabít vlkodlaci takže to mjá těžké holka no *9*
    • Re: Kniha

tj...je to skvělá sága...čte se to samo..mě to moc baví...už se nemůžu dočkat až půjdu na new moon do kina...jedna holka mi poslala jak na netu našla ukázku a je to souhrn všech dílů krom 3.. je tam jak se budou brát...pak tam je jak je beella těhotná a taky jak porodí... *7*
  • dabingXDVD

Ahojyk chtěla bych se zeptat jestli nevíte někdo kdy má být nový měsíc nadabovaný česky a kdy má vyjít dvd??
    • Re: dabingXDVD

nwm jestli je to pravda ale jedna moje kamoska mi rikala ze prej by dabovani melo vyjit v breznu
    • xcornelia14

Re: dabingXDVD

Tak o dabování se zatím ani nemluvilo a DVD se plánuje ještě před Eclipse.. takže do června tu snad bude;)
      • Re: Re: dabingXDVD

děkuju...no já si myslim že než vyjde dvd že i nadabuje.....:))
        • xcornelia14

Re: Re: Re: dabingXDVD

Nz.. já doufám že ne. Českej dabign u Twilight byl děs:DD *15*
          • isabella-bella

Re: Re: Re: Re: dabingXDVD

Já si nemyslí,že u Twilightu dabing byl děs.Náhodou.Bude zajímavější až bdue dabing New Moon. :-)
      • Re: Re: dabingXDVD

děkuju...no já si myslim že než vyjde dvd že i snad nadabuje.....:))
  • iwettka

Rozbřesk

Ahojky prosím nemáte někdo Rozbřesk v pc...poslal by mi ho někdo na meilík prosím...Vrbovaiveta.89@seznam.cz děkuju moc.....
    • ducker

Re: Rozbřesk

já ti to pošlu ale přes email to nejde tal mi napiš icq a pošlu ti to
      • ducker

Re: Re: Rozbřesk

tak jo už jse mi to podařilo máš to v emailu
  • isabella-bella

HLASUJTE

HLASUJTE PRO KRISTEN STEWART O
    NEJ SEXY ŽENU 2009!!!!

ZDE : http://www.popsugar.com/6697616
  • TWILIGHT

_________________________NEW_______ _______________

Hlasujte PRO ČR
    Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twilight_Nation/2010/01
    Dík ;-)
    Je to o zem která má nejradši twilight.
  • anca.trhla.anca

pro vás

Achojiky Chceš vidět nové fotky z new moon?Novinky,lidi a fotky z Twilight sagy,,apod??Tak klikni na tento web http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ Najdeš tam vše:) Tak řijď a užij si novynky:)
    • Re: pro vás

diky
  • petruska81

obsazení new moon

Rodinku vlkodlaků by měli hrát tito herci:Taylor Lautner: Jacob Black
    Chaske Spencer: Sam Uley
    Tyson Houseman: Quil Ateara
    Alex Meraz: Paul
    Kiowa Gordon: Embry Call
    Bronson Pelletier: Jared
    Tinsel Korey: Emily *4*
    • debussygirl

Re: obsazení new moon

Paul je fakt kus. *14*
      • Re: Re: obsazení new moon

prosim vas nevite kdy to ma prijit do kin nebo jestli to uz bezi?jsem v tom nova a tak nemam zadne informace.POslete mi to prosim na mejl 10li@seznam.cz
  • kniha

prosíííím rychle hlasujte pro stmívání nebo rozbřesk v knize mého srdce MUSÍME POSTOUPIT !!!!!!!!!!!!!!!! KDYŽ UŽ JSME SE DO STALI DO PRVNÍ STOVKY TAK MUSÍME I DO DVANÁCKY ZATÍM NÁM TO DOCELA NANDÁVAJ TAK PŘILOŽTE RUKU K dílu a hlasujte !!!!!!!!!! na www.knihasrdce.cz a nezapomente i svuj hlas potvrdit na emailu !!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9*
  • ane.tt

...

tak u tohohle jsem byla s otevřenou pusou a tekly mi z toho slzy jako...já z toho prostě nemůžu!!! PS:zvěčte si to a dejte si to hodně nahlas *3* http://www.mtv.com/videos/movie-trailers/436357/exclusive-new-moon-trailer-premiere.jhtml
    • crazy.girl3

Re: ...

tak tohle byl narez!!!ten stab se vazne snazil.film bude jeste lepsi nez jsem si myslela....ale pri scene u Volturiovych asi radej zavru oci...Uz at je listopad....prosim
    • ane.tt

Re: ...

a jak tam s Edwardem třískaj o tu zem...chudák...
      • ducker

Re: Re: ...

jo už jsem to viděla ,chudák to je dost kruté o tý schody *16*
        • ane.tt

Re: Re: Re: ...

přesně tak...
          • kikines

Re: Re: Re: Re: ...

jj to teda je :Y) *9* *9*
            • joliett

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Ty jo, no ještě že je Edvard nesmrtelnej. Ale jinak masakr, upa mi běhal mráz po zádech. To bude uplně nejlepčejší film, já zimu uplně nenávidím, ale letos už se nemůžu dočkat listopadu. Díky za zveřejnění adresy toho traileru. Je to THE BEST! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit