Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anca.trhla.anca

Jukni

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Jukni na můj blog a zapoj se do soutěží a bleskovek
    Dikecc
  • stmivani v češtině:-)

hejky stmivani v cestine na dlouhefilmy.com, fakt brutalni, ty hlasy mi tam ale vuuuuuuuuubec nesedi:-( no proste original 4ever:-) *14*
    • helliii

Re: stmivani v češtině:-)

musím souhlasit!! originál je nejlepší! Tohle je fakt hrozné! ještě nic sem neslyšela nadabovat tak špatně jako toto! *16* *16* ale ten film je jinak uplně superní!!!! *14* *14* *14*
      • anca.trhla.anca

Re: Re: stmivani v češtině:-)

Ten dabing je šíílleennýý:d
  • bella1

Dabing

Ahojda na ulozto.cz už je Stmívání v češtině už to stahuju ale docela se bojim protože v diskusi na stmívání a cz dabing na to nejsou dobrý ohlasy, hasy sou prej strašný a nikdo se na to nechce dívat *9* *9* *9* ...Takže se bojim
  • Tak To Bude Paráda

Uz se nemuzu dockat, az bude New Moon v Kine.....uz mam nasetreno na 7 kin....takze to na to klidne vyplacam.....je mi to jedno....miluju stmivani....a vse kolem.....hele, od kdy je to vlastne v tom kine??....od 26 nebo od 20. 11. 2009 ? *4*
    • kikines

Re: Tak To Bude Paráda

26 u nás v ČR
      • Re: Re: Tak To Bude Paráda

JJ.....mocinky dik......ja uz se nemuzu dockat....stejne se porad divam kazdej den na twilight....je to super film.....a uz 29. cervence to bude na dvd s ceskym dabingem, ale to uz je jedno......mam s titulkama......je to bomba. *5*
  • kikines

To je nefér ...

Co se to se všema děje to vážně nevím všichni úplně zanedbávají Stmívání, ale to je asi tím, že Nový Měsíc je tedˇ taková žhavá novinka *4* *4* Ale spíš chci vědět co se bude dít až v kinech bude Rozbřesk potom asi vážně všichni budou šílet ...Ale Nový Měsíc se dost odchílil od Stmívání, protože je všechno jiné účesy, barva pleti je tedˇ oranžová a ne sněhově bílá *10* , ale za to je hodně kvalitní obraz ten trailer na Nový měsíc byl fakt good, ale nepřebíhá mi z toho mráz po zádech jako u traileru Stmívání, takže hodně se toho změnilo, nemyslíte ? *7*
    • filcek

Re: To je nefér ...

Jn..taky mi to přijde..a hlavně už tam nebude tolik edward..teďkomc bude hl. postava Jacob..čur*k jeden *1*
    • helliii

Re: To je nefér ...

jo no.. změnilo se toho hodně, ale pořád sou to superní knížky a bombastické filmy!! Stmívání je super, a myslím že Nový měsíc bude taky úžasný. Nejvíc se ale těším na Rozbřesk. Knížka je uplně dobrá, tak doufám že nezkazí film.. *3* ale jinak fakt souhlasím, až bude Rozbřesk v Kině, všichni budou šílet *14* *14* *14* *14*
      • kikines

Re: Re: To je nefér ...

NA Rozbřesk se taky těším nejvíc *14*
        • nikous22

Re: Re: Re: To je nefér ...

ae na rozbřesk si ještě budem muset nějakej pátek počkat *15*
          • kikines

Re: Re: Re: Re: To je nefér ...

To rozhodně ...Hodně pátků ještě k tomu Kristen ještě nepodepsala smlouvu na to, že bude hrát v Rozbřesku, ale Rob už jo . *1* *1*
            • efiiinka

Re: Re: Re: Re: Re: To je nefér ...

Jak víte, že Kris to ještě nepodepsala? Máte nějakej zdroj jestli jo pošlete mi ho pls :-) budu fakticky moc ráda :-)
  • kikines

Kristen a Zathura

Dívejte se Kristen Stewart hraje ve filmu Zathura a to bude na Markíze v neděli 16:30 nebo nějakou takovou dobu, takže dívejte se *13* *13*
    • Re: Kristen a Zathura

jo no, já už jsem to viděla, je to fakt bestovej film, určo se koukejte... *14* *14*
      • karinsy

Re: Re: Kristen a Zathura

jak to ze jsi ho uz videla *1*
        • kikines

Re: Re: Re: Kristen a Zathura

Já jsem ho viděla včera v neděli 22.6. na markéze jak už jsem psala, že to bude ... *1*
  • xcornelia14

Peter Facinelli

No.. pár lidi mozna vi ze se Peter vsadil o to ze na Twiterru bude mit 500 000 folowing takze.. kdo mu chce pomoct odkaz zde:
    http://twitter.com/peterfacin elli

Podporte hoooo!:D *1*
    • xcornelia14

Re: Peter Facinelli

http://twitter.com/peterfacinelli
      Bez ty mezery:D *3*
  • kikines

blog

http://www.kristenstewart.blog.cz/ jo a prosím vás máte někdo nějaké nápady co tam napsat mě nic nenapadá *9*
    • kikines

Re: blog

www.kristenstewart1527.blog.cz
  • ilivanka

Midnight sun

Ahojky podpořte prosím dopsání a vydání knížky Midnight sun od Stephenie Meyer, (je to jako stmívání, ale z pohledu Edwarda)
    na http://www.savemidnightsun.com/peti tion.aspx

díky *4*
  • avrilka.14

New mOon v kinech

takže Nový měsíc by měl do kin v ČR přijít 26.11.2009 *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* To je super ne?Já už se nemůžu dočkat
    • Re: New mOon v kinech

Ty brďo, já už se toho dalšího dílu nemůžu dočkat.. listopad je ještě za dlouho x(( halet, dalo by se to sehnat i dřív ?? .. nefíte někdo o nějaké stránce .. ?? o někom ?? x)) *5*
      • efiiinka

Re: Re: New mOon v kinech

Já jsem koukala na newmoonmovie.org a tam bylo, že dokonce i francouzi to budou mít ještě o dva dny dřív dokonce než je světová premiéra 20.11.
    • Re: New mOon v kinech

jj máš naprostou pravdu *14* *14*
      • avrilka.14

Re: Re: New mOon v kinech

to já většinou mívám *1* ale jako fakt se těšíím..ten trailer je nejvííc best,i když sem to čekala prošku jinak *15* *15*
        • nikous22

Re: Re: Re: New mOon v kinech

Ja sem tedka zas četla v nějakym časaku že prej to bude v kinech až v lednu *16* doufám že si to vymysleli *15*
          • kafi

Re: Re: Re: Re: New mOon v kinech

To je pekna blbost,nechapu jak tomu nekdo muze verit..treba bravo tam neni nic pravdy *13*
            • nikous22

Re: Re: Re: Re: Re: New mOon v kinech

V bravu sem to nečetla to ne,tam jsou samí keci,jako s těma naramkama,ae jako ja nwm co to tam šmelej.... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit