Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikola126

Koukněte se prosíím:-)

Ahojky.....mohli byste se kouknout na můj blog..je to jeste miminko ale pracuju na tom..je o twilight sáze...a sou tam soutěže tak se pls zapojte děkuju
    nikoulka126.blog.cz
  • peldiklucik

Kristen Stewart

ahoj lidi co říkáte na to žeby měla bejt ,,údajně,, Kristen těhotná...já teda newim no možný je všechno *7*
    • Re: Kristen Stewart

To, že je Kristen těhotná, odvodili od toho, že měla trochu "špek" na břiše, jenomže to byla fotka z natáčení filmu the Runaways, kde Kristen nosí obtáhlé kožené kalhoty s vysokým pasem, takže je naprosto normální, že se jí břicho trochu "srolovalo" a vypadá to, že má těhotenské bříško Ani nevěřím tomu, že Kristen chodí s Robem. Natož že je těhotná *1* *1*
    • andreinka

Re: Kristen Stewart

já sem četla v nějakým článku na netu,že je to blbost a že není těhotná a prej si z tomu v soukromí směje
    • Re: Kristen Stewart

Ahojky no já jí to přeju... *14*
      • peldiklucik

Re: Re: Kristen Stewart

ahojky, ty novináři jsou schopní napsat cokoliv ale jestli je doopravdy těhotná tak jí to moc přeju *4*
  • lennca

Stmívání

sTmíVáNí Je BeSt A jEŠtĚ kDyŽ jSeM zJiStIlA ŽE dOhRoMaDy JsOu 4 TaK jSEm nEmOhLa *14* *4* *3*
  • Stmívání

mohli by jste mi říct kdy bude v kině Twilight-new moon?? ale česky děkuji *7*
    • Re: Stmívání

Česky je to na prd.. celej film ztrací atmosféru celýho dění tím českým rádoby dobrým dabingem. Humus
      • Re: Re: Stmívání

To máte pravdu.Viděla jsem pár úryvků s českým dabingem a chtělo se mi blinkat.Rob tam má tak příšernej hlas a Kristen ani nemluvím...fakt hrůza+v dabingu jsou jiná slova než měla být..
        • iwuushkaa

Re: Re: Re: Stmívání

Jo a taky jsem si všimla jak ta holka, co dabuje Alici, tak dabuje potom ještě Viktorii, akorát že má hrubší hlas a pak dabuje Bellu na tom videu, když byla malá. *1* Bych teda řekla, že je to ta samá osoba
        • veronnyka

český dabing je fakt na prd ale strašně se mi líbilo a upa jsem nemohla ze stenu který vydal Jacob když ho Bella bouchla při otvírání dveří od toho jejího "náklaďáčku" *1* *1* to byl mazec xDDDD
        • andreinka

jjj přesně
    • Re: Stmívání

ahoj v češtině teda newim *7* ..ale jinak by to k nám mělo dorazit 26.11 *1*
  • iwcik

Blog o Twilight

Ahojky ... prosím mrknite na muj blog ... je o Robovi a jeho kolegách ze Stmívání xD
    www.robertpattinson-ooh.blog.cz *3*
  • klapulinka

blog

ahojte mám blog o Twilight, tak se když tak koukněte *4*
    http://www.klapulinka.blog.cz/
  • a kam?

A DO JAKÝHO KINA MAJ PŘIJECT?
  • andris72

stmívání..

já sem vydela v ang. i v čestine a zdá se mi to dobrý oboje...a v ty cestine me ty hlasy sedej.. jinas uz se mocka tesim na novej mesic... knížka se suprova, tak doufam ze se jim podari i ten filmik *14* *14* *14* *14* *14*
    • crazy.girl3

Re: stmívání..

Český hlasy ti k nim seděj?Bože....a ten překlad....Já jsem horší dabing ještě neslyšela
    • hougerka.edward

Re: stmívání..

Mno tak si zkus pustit 10x za sebou anglicky a pak 1 česky a uvidíš ten rozdíl....mno ale je to čistě jenom můj názor....já osobně dávám přednost originálu v angličtině....jdou tam slyšet ty jejich pravý hlasy ....prostě je to celý takowý lepší.Mě vůbec ten českej dabing k nim nesedí...ani k jedný osobě.Když jsem si to pustila česky tak sem se ani smát nemohla jaká je to katastrofa.....opravdu takhle dojebat nejlepší film rok to se jim vážně povedlo....nemožné se stává možný!Zkrátka českej dabing je hnus! *16* *10* *8* *13* *9*
      • eliza003

Re: Re: stmívání..

Angličtina s titulama je MNOHEM LEPŠÍ taky teď často zajdu na film v Anglině s titulama (trénink na New Moon) a hlasy?? a překlad?? No skrátka Děss
      • meluzina

Re: Re: stmívání..

priklanim se k nazoru,ze dabovat něco tak suproveho je pěkná hnusárna *13* sice anglicky neumím,ale tytulky stačí. jinak jsem hodně zvědavá jak natočily 2 knihy jsou suprové už aby to pustily *14*
      • Re: stmívání..

přesně tak, souhlasím s tebou, anglicky je to nejlepší.
        Jinak co se týče knihy a filmu, to nikdy nemůžeš srovnávat, knížka bejvá, a u tohohle to tak je, vždycky lepší než film samotnej...
        • Re: Re: stmívání..

SOUHLAS!
      • Re: Re: stmívání..

přesně tak, souhlasím s tebou, anglicky je to nejlepší.
        Jinak co se týče knihy a filmu, to nikdy nemůžeš srovnávat, knížka bejvá, a u tohohle to tak je, vždycky lepší než film samotnej...
  • hougerka.edward

Příjezd Roba a Ashley

Jako to je fagt jistý že oba přijedou???a do Prahy???Jako jestli jo tak to není féér.....proč musíjou všeci jet jenom do Prahy.....jako co si myslíjou že je to hlavní město a že je nejkrásnější????To není pravda Praha je hnus nesnáším Prahu....proč by taky jednou nemohly jet třebas do Brna Brno je cool a lepší jak Praha......jako když se ten blb bojí fanynek tak proč jede do Prahy??? *7* Dyť jich tam bude jak nasranej a zalehnou ho fúrie xDDDDjá je nechápu....DO HAJZLU!!!!! *10* *13*
    • teriiisek.15

Re: Příjezd Roba a Ashley

a kdy a kam prijedou?
    • Re: Příjezd Roba a Ashley

a tvoje chyba že bydlíš v takový pr...Praha je stokrát lepší tolik obchodáků v Brně nenajdeš.
      • lyss-claire-anna

Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

No nemyslím si že je to její chyba.
      • hougerka.edward

Děvče polib mi řiť.....s takowýmhle kecem že Praha je nej.....zácpu tam máš každou chvilu......a já nemám prachy jenom na to abych je utrácela za hadříky obchodech......prostě peníze slouží i k užitečnějším věcem...zamysli se nad tím prosím! *13*
        • iwcik

Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Já s tebou naprosto souhlasím ... dyz Brno je druhý nej mesto tak proc nekdo nemuze prijed jednou tam .. porad jen do Prahy ... *7*
          • mayinqa

Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Souhlasím ... Brno je taky super město..Brno je prostě cool nechápu proč semka(do Brna)nemůžou přijet ale do Prahy ...
            • eliza003

Re: Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Já nwm co řešíte..... Praha je jednou hl. město a tím taky zůstane........ Každý město je nějak zvláštní :)) A kdyby ste mi někdo chtěl hodit pod nohy to že tady bráním Prahu jen protože tam bydlim tak ste na omylu :)) Jsem Liberečák jak vyšitej samozřejmě že si taky kladu otázky proč né k nám do Lbc ale nemusím kvůli tomu urážet ostatní města.......... A Praha není zlá :))
            • Re: Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Jenže Praha je Praha.Kdyby měli jet do Brna tak by mohli jet do každého koliv města ČR.Proč nepřijedou do Chomutova,co?:D:D:D:D.....
              Ne.Pros tě Brno je sice 2.největší město,ale musíte brát v úvahu,že není hlavní.
              +Odkuď víte,že přijedou?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Příjezd Roba a Ashley

Je sice pravda, že Brno je na druhým místě, ale tady se za velký město považuje i to, který má na 100 000 obyvatel, blbost.
              Nu což, v Praze najdeš všechno... neříkám, že je to tam nej, ale mají tam všechno... Sice debilní lidi, některý, ale jinak je to tam fajn

víš ona je takový pravidlo že se vždicky jezdí do hlavního města. Já to znám.
      • luida

Pražáci jsou kurvy a neznají dopravní předpisy!!!!!! Když už je chodec na přechodu, tak řidič MUSÍ zastavit!! 2 pražský hovada už mě málem převálcovali!!!!!

ahojky.. prosimtě mohlaa by jsi mi na mail poslat kdy do té Prahy přijedou??? díky moc prosimtě mohla by jsi mi pls. odpovědět.....
  • kikines

ajojda

Ahojky, prosím podívejte se na náš blog http://www.kristenstewart1527.blog. cz/ máme tam novou bleskovku anketky atd.. tak se kdyžtak jukněte .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit