Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katy83

???

Lidi plsky kdo je to ten Charlie myslím jak Jacob zvedne telefon od Edwarda a řekne že Charli je na pohřubu kdo to teda je koho tam hraje *7* *7* *7* *9*
    • hougerka.edward

Re: ???

Charlie je otec Belly.
      • katy83

Re: Re: ???

Díky
        *3* ale nechápu proč na návštěvě zvedá telefon
        • Re: Re: Re: ???

no jestli jsi četla knížku tak to tam najdeš.. jestli jo tak je to tam docela pěkně vysvětlené...ale jinak je to supr že? mě se to moc hezky četlo...vlastně samo *1*
  • jj

Lidi víte o tom že bude i třetí díl ?!
    jj a viděla sem ukázky na dvojku a na konec je krása *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *1* *1* *1* *3* *3* *3*
    • Re: jj

a kde pošly mi pls odkaz na mejla...Mireckaxxx@seznam.cz
    • filcek

Re: jj

JJ díly jsou vlastně 4! Stmívání,nový měsíc,rozbřesk a zatmění..jo a slyšel sem že prej chce psát další díly páč je to celkem luxusní jakože *14*
    • Re: jj

podle neověřene informace se ma natáčet uz od srpna do rijna *7* nevite jestli uz pustily o.s.t k novemu mesici pokud jo kde ho najdu dik
  • krása 2

chyba 26.11.2009 sry
  • krása

Tenhle díl si nemůžu nechat ujít první díl je krásnej a na ten druhej se nemůžu dočkat a druhej díl nemá bejt 1.7.2010 ale 26.7.2009to wim přesně *5* *14* *14* *14* *4* *14*
    • mysak.kol

Re: krása

druhej díl bude v kinech 26.11.2009 a ne 26.7.2009. nějak sis to spletla, pokud si tedy nemluvila o něčem uplně jiném. *7*
      • kikines

Re: Re: krása

asi mluvila o něčem jiném
  • Filmík

Ahojky lidičky...Nevíte jestli v tom filmu bude to jak je v knize jak se Rosalie omlouvala Belle když přiletěli z Itálie???
  • beast

pro avrilka.a

nahodou vim co knihkupectv a nahodou vim co je to kniha ale jsou takove filmy ktere byly natocene podle knih a byli priserne, jako treba max payne nebo andele a demoni, vim ze zalezi na prvnim dojmu z traileru ale po tom co sem videl jiz zminene adele a demoni trailer byl skvely film ubohy
  • narzis

premiera

hej nevite kdy tady bude premiera? nej by bylo kdyby Robsten prjeli, by bylo uzasny xD nejlip do Brnicka xP
    • basenta

Re: premiera

premiera ma byt prej 7.1.2010 mohli přijet do brna *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: premiera

Ahojky no premiéra by měla být v čr 26.11.2009 to by bylo fajn kdyby přijeli...Ale nejlepší do Prahy *14* *1*
      • Re: Re: premiera

Nekde sem vydela ze premiera ma byt az 7.1.2010 tak newm :-)
        • Re: Re: Re: premiera

co až?? *7* vždyt všude píšou 26.11.2009
          • narzis

Re: Re: Re: Re: premiera

ne toho 26.11 by to uz melo byt stejne jako minuly rok sse stmivanim...ja byc je zavrazdila kdyb to chteli dat pozdejc :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: premiera

to já bych je zavraždila ted..prej rob nechce hrát už ve 4 je to pravda?
  • palma

proste nej filmík

hey tak jako jakob je hezkej to zas jo a vite co jako edward je prostě klasika a jako oni se k sobě hodí:D *1* *14* *14*
    • naninka123

Re: proste nej filmík

Ty vajco....pise se to Jacob...a ne Jakob
      • honey15

Re: Re: proste nej filmík

prosimtě dyk je to jedno navíc v knížve občas píšou Jakob takže se zas tak moc nestalo ...
        • luida

Re: Re: Re: proste nej filmík

píšou Jacob, ale říkají mu Jaku!!!
          • narzis

Re: Re: Re: Re: proste nej filmík

presne *1*
  • kiki232

stmivani

je to nej nej film
    *14* *1* *1* *3*
  • anca.trhla.anca

Achojiky

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Prosím jukni na můj blog...Bude se ti líbit ..mám tam bleskovky,Soutěž o nejlepší celebritu....atd tak se přihlaš ....A snad budeš naštěvovat můj blog pravidelně dikec moc:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit