-
???
Lidi plsky kdo je to ten Charlie myslím jak Jacob zvedne telefon od Edwarda a řekne že Charli je na pohřubu kdo to teda je koho tam hraje *7* *7* *7* *9* -
-
Re: ???
Charlie je otec Belly. -
-
Re: Re: ???
Díky
*3* ale nechápu proč na návštěvě zvedá telefon -
-
Re: Re: Re: ???
no jestli jsi četla knížku tak to tam najdeš.. jestli jo tak je to tam docela pěkně vysvětlené...ale jinak je to supr že? mě se to moc hezky četlo...vlastně samo *1*
-
-
-
-
jj
Lidi víte o tom že bude i třetí díl ?!
jj a viděla sem ukázky na dvojku a na konec je krása *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *1* *1* *1* *3* *3* *3* -
-
Re: jj
a kde pošly mi pls odkaz na mejla...Mireckaxxx@seznam.cz -
JJ díly jsou vlastně 4! Stmívání,nový měsíc,rozbřesk a zatmění..jo a slyšel sem že prej chce psát další díly páč je to celkem luxusní jakože *14* -
podle neověřene informace se ma natáčet uz od srpna do rijna *7* nevite jestli uz pustily o.s.t k novemu mesici pokud jo kde ho najdu dik
-
-
krása 2
chyba 26.11.2009 sry -
krása
Tenhle díl si nemůžu nechat ujít první díl je krásnej a na ten druhej se nemůžu dočkat a druhej díl nemá bejt 1.7.2010 ale 26.7.2009to wim přesně *5* *14* *14* *14* *4* *14* -
-
Re: krása
druhej díl bude v kinech 26.11.2009 a ne 26.7.2009. nějak sis to spletla, pokud si tedy nemluvila o něčem uplně jiném. *7* -
-
Re: Re: krása
asi mluvila o něčem jiném
-
-
-
Filmík
Ahojky lidičky...Nevíte jestli v tom filmu bude to jak je v knize jak se Rosalie omlouvala Belle když přiletěli z Itálie??? -
pro avrilka.a
nahodou vim co knihkupectv a nahodou vim co je to kniha ale jsou takove filmy ktere byly natocene podle knih a byli priserne, jako treba max payne nebo andele a demoni, vim ze zalezi na prvnim dojmu z traileru ale po tom co sem videl jiz zminene adele a demoni trailer byl skvely film ubohy -
premiera
hej nevite kdy tady bude premiera? nej by bylo kdyby Robsten prjeli, by bylo uzasny xD nejlip do Brnicka xP -
-
Re: premiera
premiera ma byt prej 7.1.2010 mohli přijet do brna *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: premiera
Ahojky no premiéra by měla být v čr 26.11.2009 to by bylo fajn kdyby přijeli...Ale nejlepší do Prahy *14* *1* -
-
Re: Re: premiera
Nekde sem vydela ze premiera ma byt az 7.1.2010 tak newm :-) -
-
Re: Re: Re: premiera
co až?? *7* vždyt všude píšou 26.11.2009 -
-
Re: Re: Re: Re: premiera
ne toho 26.11 by to uz melo byt stejne jako minuly rok sse stmivanim...ja byc je zavrazdila kdyb to chteli dat pozdejc :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: premiera
to já bych je zavraždila ted..prej rob nechce hrát už ve 4 je to pravda?
-
-
-
-
-
-
proste nej filmík
hey tak jako jakob je hezkej to zas jo a vite co jako edward je prostě klasika a jako oni se k sobě hodí:D *1* *14* *14* -
-
Re: proste nej filmík
Ty vajco....pise se to Jacob...a ne Jakob -
-
Re: Re: proste nej filmík
prosimtě dyk je to jedno navíc v knížve občas píšou Jakob takže se zas tak moc nestalo ... -
-
Re: Re: Re: proste nej filmík
píšou Jacob, ale říkají mu Jaku!!! -
-
Re: Re: Re: Re: proste nej filmík
presne *1*
-
-
-
-
-
stmivani
je to nej nej film
*14* *1* *1* *3* -
Achojiky
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Prosím jukni na můj blog...Bude se ti líbit ..mám tam bleskovky,Soutěž o nejlepší celebritu....atd tak se přihlaš ....A snad budeš naštěvovat můj blog pravidelně dikec moc:D