-
hmm
NM točí Chris Weitz, který točil prcičky, protože Stmívání od Catherine Hardwicke se producentům nelíbilo(v některých částech to bylo vážně nezáživné, ale přesto mě ten příběh uchvátil). Takže se máme na co těšit, doufám že NM bude aspoň slabý horor, když už ho nazývají hororem. Četla jsem, že v NM měla hrát Vanessa Hudgens vlkodlaka Leah, ale tu postavu nakonec úplně vypustili(ještě že tak). Zatmění se má dostat do kin už přští léto, což je dost brzo nemyslíte? Teda kvůli náročnosti provedení. Trojku asi bude taky točit Chris takže doufejme, že umí dělat zázraky... Nevím jak vám, ale mě připadá nejdrsnější a nejhororovější Zatmění z těch 3 dílů. A asi na jeho filmové provedení se nejvíc těším. Rozbřesk mi připadá jako směska. *4* -
-
Re: hmm
3. díl má točit jiný režisér - David Slade, navíc Zatmění by mělo být taktéž v listopadě roku 2010... -
-
Re: Re: hmm
A budou tam hrát pořád ti samí harci? Doufám, že jo.... -
-
Re: Re: Re: hmm
ano i ne. přibudou další 3 postavy. tentokrát tam Leah bude, k ní se přidá Riley a Seth.
-
-
-
Re: hmm
Promin', ale vůbec s tebou nesouhlasím .
-
-
love
No já jsem četla jako první New moon,před 3 lety!!!Když tahle mánie ještě vůbec nebyla a naprosto jsem se do toho zamilovala...Potom jsem tak půl roku čekala na 1.díl,protože byl zabranej už takhle dopředu...A potom mi mamka koupila všechny 3 díly...Potom jsem měla registraci na 4 a hned jak vyšla tak mi ho poslali...Na internetu jsem si přečetla 12 kapitol Midnight sun a doufám že ho dopíše...Prostě,já jsem byla maniak do ságy už dávno před tímhle šílenstvím...Myslim že lidi co viděli jen film a nečetli to se o hodně ochuzujou...Ty emoce,Belliny myšlenky a detaily ve filmu neuvidíte...Doporučuju přečíst,je to hrozně emotivní a srdeční záležitost *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: love
souhlasim, knizky jsou lepsi nez ty filmy, je tam hodne tech emoci a krasne vtahnou do deje -
-
Re: Re: love
Ale taky je dobrý, když vidíš napřed film a úpak čteš knížku. Už víš, jak kdo vypadá a tak si to můžeš líp představit.
-
-
Re: love
No jo, ale v knížce neuvidím Roba a to je právě na tom filmu to THE BEST, ale tak věřím že knížka je určo ještě o 100% lepší, tak to bývá.
-
-
New Moon
Nevím, jak Vy lidi, ale je už se nemůžu dočkat, až bude listopad a konečně půjdu do kina na New Moon. Když vidím ty videa na YouTubeu, tak jsem z toho úplně hotová. Bude to asi pěknej mazec... -
-
Re: New Moon
nejsi sama já už se taky upe mrt'os těším *15* *15* -
Re: New Moon
Já taky už aby byl listopad! *14*
-
-
týýý jóóóóo
lidi dnes sem si koupila knížku new moon a je krásná za ndešek sem přečetla 187stran a je to krása a knížka je jiná to ví každej ale ve filmu(ukázkách) je že Edward odrazí Jaspera ale v knize se píše že naradí na edwarda a že se sápe na belu oni ho chytí a odvedou ven ale brání se a sápe se na ní a nic takovýho ve filmu není ale kniha je nádherná nemůžu se od ní odtrhnout *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: týýý jóóóóo
já jsem do Čtení byla tak zabraná, že jsem přečetla za den celou knížku, aby ne, když jsem to četla asi 6-7 hodin *1* -
Ahojky jj to se máš já jsem všechny 4 díly četla na kompu a čte se to samo, že? Jinak film bývá vždy jiný a jsem zvědavá jaký bude, protože new moon natáčí jiná režisérka nejž twilight. Jinak se na to těším až na to půjdu do kina....A v jaké části dílu už jsi? *3* -
-
Re: Re: týýý jóóóóo
sorry za puntičkaření, ale new moon nenatáčí jiná režisérka, ale jiný režisér. Je to chlap. neber to jako ztrapnění, prosím. jen jsem to uvedla na pravou míru.
-
-
*1* *1* film nikdy není stejný,jako jeho předloha,tam bude víc rozdílných věcí.Ta knížka se mi taky líbí, stejně jako všechny díly *3*
-
-
HP&TWI
Lidi... já mám ráda jak HP tak i Twilight.. když jeste Twilight nebyl moc znamej.. byla jsem blazen do HP.. a pak zase naopak.. ted se u me ale stalo.. ze si rikam ze HP je lepsi už diky tomu že je to vic vypracovanejsi nez Twi. No uvidim po NM *1* -
-
Re: HP&TWI
Co si myslíš, že dalo víc práce s natáčením ? Samozřejmě Twilight .
-
-
si kráva
Tenhle film je nádhernej není to žádná p******* a jestli se ti nelíbí tak sem nelez a nekaž nám stránky bud tak laskava ju *9* *1* *5* *5* *13* -
-
Re: si kráva
Naprosto s tebou souhlasím jest-li se jí náš film nelíbí ať jsem ani neleze pinda jedna a ty je píčovi kecá nikde jinde neser a vypadni. *8* *8* *8* *8*
-
-
...
At už na to jdu do kina *9* nekonečná doba tohle .... -
-
Re: ...
přesně tak! ...ja už se nemůžu dočkááááááááát *5* ...celou sagu už sem přečetla asi 4x ...a ted už jenom čekam až to bude v kinech xD ...nekonečny čekáni *9* *15*
-
-
New Sneak Peeks
Ahoooooooooooj *1* mno lidičky....mám na blogu upe nové dva Sneak Peeky s filmu New Moon *1* mno jako je to upe boží heeeeeeeeeej.....je tam ta scéna jak bella spadne z motorky a jacob si sundá tričko mno šak uwidite na www.Christinefly.blog.cz *14* *14* *1* *1* *1* -
-
Re: New Sneak Peeks
juknu tam
*3*
-
-
dotaz
ahojik lidicky myslite si ze se bude tocit i 4 kdyz edward nechce? -
-
Re: dotaz
Ahojky no nwm ale že rob (edward) nechce nevíš na 100% ne? Nebo jsi s ním mluvila? *1* Já si myslím že noviny toho nakecaj jen aby si to lidi kupovali a oni měli o čem psát...všude píšou něco jinýho..tomuhle nemůžeš věřit...oni ví že tato sága tedkon hodně letí a že když o tom budou psát tak víc utží...No já nwm ale byla by škoda kdyby to nenatočily protože si myslím že ta 4 je napínavá od začátku až do konce...Ta trojka je taky hezká ale nějak moc napínavá není...tento díl se mi z těchto líbil nejhůř...Těším se až bude dopsaná 5 teda jestli bude všude píšou prostě něco jiného.... *3* -
Re: dotaz
proboha, kde si přišla na to, že Robert nechce? už to podepsal *8* tak asi musí ne? co? -
-
Re: Re: dotaz
jj podepsal... *14* takže to určo bude! *4* -
Re: Re: dotaz
myslíš že podepsal všechny díly?
-
-
-
meluzina
zdravím no premiera má byt 11.2009 je to na plakatech tak si myslim,ze to bude pravda. jo nemate nekdo o.s.t na novy mesíc dik *7* *3* *13*