Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barka.3

prosííím

http://to-this-moment-to-my-dreams. blog.cz/0907/sonc-treti-kolo - tady mi prosím mooooc hlásněte do SONC, jsem tam jako Barka s Ashley
  • Twilight je neej...

Uf..už jsem konečně přečetla asi před týdnem všechny knížky..A Bella bude mít dítě Renesmee v Rozbřesku..A Edward jí přemění kvůli tomu, že Renesmee, když byla ještě u Belly v bříšku, tak strašně rychle rostla a Belle lámala kosti..Já vím, zní to děsivě..No a potom jí Edward píchne jed do srdce..A to si nevymýšlím..
    • Re: Twilight je neej...

Proč to sem píšeš, my to necheme vědět dopředu, to snad není možný.
      • Re: Re: Twilight je neej...

jn pizda
    • Re: Twilight je neej...

a proč to sem ty kozo píšeš? všichni to ještě nedočetli...
      • nik011

Re: Re: Twilight je neej...

jn koho to zajima
        • crazy.girl3

Re: Re: Re: Twilight je neej...

ten kdo moc chtel,to ma uz davno precteny a o rekapitulaci(jeste tak blbe vysvetlenou) nestoji a ten kdo to teprve cte,ti bude urcite dekovat,ze jsi mu konec prozradila...
      • heath.4ever

Re: Re: Twilight je neej...

svátá pravda...někteří to čtou a sami na to snad příjdou ne?no ale měla si potřebu se pochlubit.... *1*
  • Všechny knihy...

Ahojky.. Asi nejsp효všichni z vás nemají doma všechny knížky Twilight ságy, proto jsem dávám jednu stránku, kde si můžete všechny knížky přečíst..Je to hned v rubrikách, Stmívání - kniha online S, Nový měsíc - kniha online NM atd.. Snad mě chápete.. a ta stránka: http://zrada.pise.cz/ ..přeju hezké čtení x)
  • veronickaa

Zboží

Ahojky lidi,newíte kde bych sehnala náký oblečení nebo věci s Twilight nebo New Moon tématikou?Hlavně mě zajímá ten nový kalendář.. *7*
    • Re: Zboží

ten kalendář koupíš v bontonlandu bud na václaváku vstup z metra můstek,nebo na www.bontonland.cz,dej si stmívání a vyjedou ti všechny věci cio mají,jako triška,kalendář,dvd a soundtrack :-)kalendář je na 18 měsíců,takže myslím že už dva v něm proběhli,stojí asi 350 Kč *14*
      • Re: Re: Zboží

byla jsem v italii na dovče a tam měli v knihkupectví úplně tlustou bychli jenom o twilight filmu atd. A tže kalendář snad každým stánku XD
    • mysak.kol

Re: Zboží

ten kalendář v čr nevyjde. je to potvrzené. musela by sis to objednat z ciziny.
  • justia

NM

Jo....souhlasím...Twilight saga je úžasná...Miluju jak knížky,tak i Stmívání jako film.je to parádní...Doufám jenom,že v dalších dílech nevynechaj noc scén z knížek...To mě vždycky mrzí.... *9* *9* *9*
  • katy83

bože

jó bella bude mít dítě ale je tu jeden problém když kliknte na Edwarda a ty videa dáte to bellino břicho tek se tam s někym muchluje ve vodě jasem zmatená ze zaČÁTKU TO VYPADÁ JAKO jACKOB ALE PAK JAKO eDWARD HELP JUKNĚTE A ŘEKNĚTE MI JO PLSKY HELP DÍKYK
    • mysak.kol

Re: bože

no podle knihy by to měl být Edward, ale to video je fanmade, takže to je z úplně jiného filmu a není to ani Edward a ani Jakub. Možná to není ani Bella. Jen si někdo půjčil scénu z moře, protože v Rozbřesku taky nejspíš bude. nelam si s tím hlavu. fakt to není originál.
      • Re: Re: bože

je to z scena s filmu Pláž a je to Leonardo DiCaprio a Virginie Ledoyen
  • katy83

jéé

lidi pro ty co nečetly knížky mám překvápko tak za prvéé Bella miluje i Jackoba i Edwarda a Edward ji ve 2i 3díle požádá o ruku a nakonec ve 3 bella řekne že si ho weme jo a mimochodem po dokončení školy ji slíbí že ji přemění v upírku supr co *14* *14* *1* *1* *4* *15* *15* *14* *14* *3*
    • mysak.kol

Re: jéé

mám dotaz, prosím tě, jak daleko jsi v četbě? *15*
  • zanet_kaa

new moon

ja sem koukala na fotky a bella bude mit dite??...nevite nekdo?
    • Re: new moon

Renesmé
    • peldiklucik

Re: new moon

jj bude mít *4*
      • kajinek011

Re: Re: new moon

Ale až v Rozbřesku *4*
  • luida

Knihy

Ahojte, prosím má někdo všechny 4 knížky v compu, nebo ví, kde jsou on-line????!!!!! Jsem zoufalá a pro mě je to hodně drahý!!!
    • mysak.kol

Re: Knihy

mám je jak v compu, tak vím i stránky na stažení. ty stránky budou asi lepší ne? na stránkách seznamu dej do vyhledávače "ulož.to" a pak první odkaz je rapidshare. tak tam to najdeš. kompletně všechny dílky i s půlnočním sluncem, pokud chceš. sama to mám odtamtud. *3*
      • Re: Re: Knihy

Ahojky prosimtě poslala bys mi to taky??Jednou jsme četla kousek a moc se mi to líbilo.Knížky si ale koupit nemůžu jsou drahý.Chtěla bych i mIdnight Sun kdybys mohla.Byla bych ti fakt vděčná můj email je Verka.Miley.Hannah@seznam.cz
      • ducker

Re: Re: Knihy

Ahoj prosimtě nemohla by jsi mi je poslat na email Ka.tt.ka.1992@seznam.cz
        prosím *4*
        • mysak.kol

Re: Re: Re: Knihy

ahoj, no mohla, ale když jsem to zkoušela, tak se mi vrátili všechny 4 emaily, že to nejde. Dala si mi správný email? Jsi si jistá? zkontroluj si to a kdyžtak mi napiš vzkaz na profil se správným emailem. ráda ti to pošlu a hlavně napiš, jestli chceš i půlnoční slunce 12. kapitol. *3*
          • Re: Re: Re: Re: Knihy

Ahojky prosim poslala by si mi ty dily taky?? moc prosim zkousela sem to stahovat podle toho jak si to tam psala ale bud sem to blbe pochopila bo to nejde:( *9* *9*
          • ducker

Re: Re: Re: Re: Knihy

Prosimtě pošli mi i to Půlnoční slunce
            • ducker

Re: Re: Re: Re: Re: Knihy

Máš i ZATMĚNÍ a Rozbřezk jestli ano tak mi to pošly taky byla bych ráda předem díky moc.
      • luida

Re: Re: Knihy

Já nemůžu stahovat! *9* Nejde to poslat na mail?
    • katy83

Re: Knihy

nwm ale já si kuúpila 2 a 3 dohromady za 700no skoro 800 ale je to krásný určitě si to přečtěte ve středu budu mít 4 a uvidim dám ti vědět
  • new moon

hned poprvé jak sem se na to podívala,tak sem věděla,že prostě ten film má něco do sebe.nejen proto,že tam hraje snad nejhezčí herec co může být,ale i kvůli tomu,jakým stylem je ten film pojatý,líbí se mi hlavně ta atmosféra...a ta romantika,dokonce se ten film líbil ají memu klukovi,a to je co říct..!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit