-
Nowinky!!!!:-D
Ahooooooooj lidičky....mno tak jsem zas něco schrastila na blog *1* ....jsou to new photenky New Moon....dobře víte že Twilight fotky fotila Vanity Fair....New Moon fotenky nafotil EW - Entertainment Weekly *1* ...tak se kuknětě Kristen a Jacob jsou na nich strááášlivánsky sexy *14* www.christinefly.blog.cz -
BOŽE!!!!!
Ještě před nějakou dobou to byla normální diskuze o New moon,ale teď tu čtu jenom to,jak nějakej BLESK půl roku po vyjití knížky,když ji mají všichni fanoušci přečtenoi,přijde s tím,že Bella bude těhotná a bude upírka...to je mi novina.....co kdyby se tohle téma na diskuzi prostě vynechalo...píše o tom tady každej a i ten,kdo to nevěděl,tak to odsud zaručeně ví,takže můžeme se teď,prosím,začít bavit o normálních věcech?Díky -
-
Re: BOŽE!!!!!
Podle mě někdo tenhle servr teprve objeví a chce slyšet názory ostatních, tak to začne rozvíjet, že s tím přijde jako s nějakou novinou když to tady všichni vědí je jeho trapas... Jinak tak začni nějaké "normální téma" aby jjsme my divní viděli jak to děláte vy "noormální" co ví jak se "normálně" bavit -
já to říkám od začátku, ale všichni mě za to seřvali. *9* -
-
Re: Re: BOŽE!!!!!
souhlasím s vámi *3*
-
-
jo asi by sme s tim měli přestat ať se taky nechaj ostatní překvapit...
-
-
stmivani je úpa nejlepšíííííííí film kterýýýý sem kdy videla
stmívaní je fakt super a doporučuju knižku nebo film. premiera new moon je 26.11.2009 a zatmění 30.6.2010 *14* *14* *4* *1* *1* *4* *14* *4* -
nový měsíc
ahojky, nemůžu se dočkat. nevíte kdy bude asi mít premiéru Nový měsíc u nás v kinech? -
-
Re: nový měsíc
Premiéra v ČR bude 26.11.! *4*
-
-
knihy
mám poslední tři díly a myslim že to stojí za přečtení je to krásný a polovynu toho ani ve filnmu není je to prostě nádhera *14* *14* *14* *14* *3* *1* *1* *5* *4* *3* *4* -
-
Re: knihy
přeně souhlasim polovina ani ve filmu není... kínížka se mi líbí víc... ale když nový měsíc režíruje někdo jinej třeba to bude lepší, když ten důvot změnit režiséra byl i v tom že to bylo docela dost odlišní od knížky. Tak třeba to bude lepší. MUSÍ!
-
-
PROTIVA
LIDI, NECHCI BÝT PROTIVA, ALE PROČ VYZRAZUJETE TO, CO BUDE? MRZÍ MĚ TO, PROTOŽE NĚKDO SI TŘEBA CHCE TY KNÍŽKY PŘEČÍST I S TAJEMSTVÍM, KTERÉ SKRÝVAJÍ. VÍM, ŽE 99% Z NÁS MÁ CELOU SÁGU PŘEČTENOU, ALE I TO 1% MÁ PRÁVO SI TO PŘEČÍST. NO NEVÍM, ALE KDYŽ SEM NĚKDO VPADNE S "NOVINKOU", ŽE SE STANE TO A TO, TAK JE TO DOCELA OŠKLIVÝ. NO VŽIJTE SE DO KŮŽE TĚCH, CO TO JEŠTĚ NEČETLI A VY JIM TAK PROZRADÍTE ZBYTEK. FAKT TO NEBERTE, JAKO RÝPÁNÍ, ALE ŘEKNĚTE, ŽE NA TOM NĚCO NENÍ. MĚ BY TO TEDA TROCHU NAŠTVALO, KDYBYCH NEPATŘILA K TĚM 99%. *9* *9* -
-
Re: PROTIVA
Já s tebou naprosto souhlasím.Přesně tohle mě štvalo,když jsem četla Harryho Pottera a relikvie smrti.Nemohla jsem zabrousit vůbec nikam,kde byla jen zmínka o této knize.Taky nechápu,jak to někdo může chtít vědět dopředu.Vždyť to postrádá to pravé napětí a překvapení. -
Re: PROTIVA
Ten kdo to logicky nechce vedet do predu si to asi nebude cist ne !!!!!!! -
-
Re: Re: PROTIVA
jo, jenže kdo odolá, když to vidí? *15* -
-
Re: Re: Re: PROTIVA
ja teda vzdycky odolalal ale pak mi to kamsoka cely prevyprave teda Ztameni mi prevypravela zaaa 3hoidny *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
TEAM JACOB
Ahojky!Máte rádi Stmívání a Talora Lautnera?Přiďte na můj blog a určitě si příjdete na své!Přidejte se k JACOB TEAM!
http://weareteamjacob.blog.c z/ -
prOoSím
ahOjky ... chtĚla bych se zEptat s kým Bella nakOnec v budE??? nĚkdo mi říkal že s Jacobem , alE někdO žE zas s Edwardem, myslím uplnĚ až na kOnci v rOzbřesku =) děkuju přEdEm za odpOvěď =) jO a newíte čí tO dítě jE??? =) *3* *3* -
-
Re: prOoSím
Dítě je od Edwarda protože otěhotní na svatební cestě tak jse to alespon píše na internetu,tak to assi tak bude *1* -
bude s Edwardem.... uvidíš jak se to vyvine Jacob pak taky někoho najde -
-
Re: Re: prOoSím
No až na to že jacob chce tu malou Renesmee on se otiskl pořád miluje Bellu. Stejně bych si ale vybrala oba s jednim děti s druhym lásku víte co.... Nebo alespoň kdyby s nim chodila v tý 2ce pořádně ne jenom držet se za ruku ani pusu si nedaly tada v knížce... *7* *14* -
-
Re: Re: Re: prOoSím
mno jo zamotanější to bejt nemůžu ale tak alespo'n budou všichni ŠŤASTNÝ *14*
-
-
-
Proč si to nepřečteš? *1* Samozřejmě, že zůstane s Edwardem, když z ní bude upírka *3* . -
-
Re: Re: prOoSím
jasnĚ, pOřád tO čtu, alE jEštĚ nejsEm tak dalekO =D =D alE díky =)
-
-
-
nová knížka od stephanie mayer
14.8 vyjde nová knížka hostitel od stephanie mayer,nemá teda s twilight ságou nic společného,ale myslím že spisovatelka jejího kalibru bude mít i jiné věci super -
-
Re: nová knížka od stephanie mayer
já už jsem jí četla...je to naprosto dokonalej příběh ....nádherně napsáno....nemůžu si Steph jako spisovatelku vynachválit *3* *3* *14* *14* *14* -
Už jsem na ní koukala, četla recenzi a vypadá to zajímavě! *4* Půjdu si jí koupit. -
ta knížka bude skvělá, četla jsem, o čem bude. zase láska. těším se.
-
-
nový
lidinky dala sem sem nový fotky z filmu ale bude to asik chvilinku trvat tak je¨stli chcete tady máte odkaz http://www.stmivani.eu/12-film/nove -fotky-z-new-moon/ vim možná ste je viděli mno trochu pochbuju sou na netu pár hodin ale to je jedno... tak se pokochejte jestli chcete *14* *3* -
-
Re: nový
Ahojky, tys je semka nahrála?=D Páč já je sem nahrála už nějak odpoledne, tak to sem zvědavá=D -
-
Re: Re: nový
jo mno vidíš tvoje už tam sou *3*
-
-