-
o nej blog
ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):) -
Co je to za scénu?
Hele lidi:D Sice sme NM četla nekolikrát ale nemuzu nikam zaradit tu scénu jak Jake/Taylor.. bezí k Belle.. a ona křičí Jake run.. a pak se on promení ve vlka. Vím že je to sestríhaný.. že to nemá nic spol s Laurentem.. ale stejne co je to za scénu? *3* -
-
Re: Co je to za scénu?
to v knížce neníí !!! Trošku si to zkrátili.. PRotože Jake se objeví u Laurenta společně se Samem a jeětě jedním vlkodlakem...Ve formě zvířete ne člověka a bella v tuhle chvíli ještě neví že Jake je vlkodlak... *3* -
Taky jsem NM četla.
Řkla bych že je to jednoduché zkrácení děje. Bella v lese s laurentem+ bella zjístí že jacob je vlkodlak - Jeedna scena v lese. KDyby to delali presne podle predlohy film bz bzl dlouhz hodiny -
-
Re: Re: Co je to za scénu?
jo to je fakt -
-
Re: Re: Re: Co je to za scénu?
Uvidime no:)
-
-
-
hle taky mě to zajímalo a někde sem četla že to je jäk se promění v letu kvůli tomu že Paul se naštve...
-
-
New moon Trailer ll.
http://www.youtube.com/watch?v=88XM YAfbLS0
tady je trailer new mon 2 v HD tak mrkněte...je to moc pěkný *14* *1* -
-
Re: New moon Trailer ll.
jo bacha, v odkafu je mezera...M Y
-
-
OSTRAVA PREMIERA
ahojky lidičky prosím vás nevíte někdo kdy bude premiera v OWĚ? *7*
Prosím odepište na meila *3* -
premiéra
Víte co jsem ted' četla ?New Moon je až od 15ti !Doufám, že mě tam pustí *8* -
-
Re: premiéra
si delas ass ne!? tyvl dementi ja na nej proste pudu finišido -
-
Re: Re: premiéra
no jo dementi *8*
-
-
Re: premiéra
To pochybuju že bude až od 15. Dit se tam nic závažnýho nedeje:D Horsí to bude s Rozbreskem. -
-
Re: Re: premiéra
podívej se na seznamu na slovanský dům program najed' si na new moon a tam to je napsaný -
-
Re: Re: Re: premiéra
Jo? a kde?
-
-
-
-
:-)
Jakou nadpřirozenou s¨chopnost má dcera Edwarda a Belly Renesmé -
-
Re: :-)
Renesmee bude mít schopnost ukazovat ostatním svoje myšlenky při tělesném kontaktu s danou osobou které bude chtít své myšlenky ukázat a schopnost proražení jakéhokoliv štítu - obrácené schopnosti svých rodičů.
-
-
nespěte
halo, je tu někdo, kromě bellinky? haloooo kdo jde se mnou do diskuze? *3* -
-
Re: nespěte
Jhá tady sem takýý:DD
-
-
NEW MOON
ČAU, udělala jsem si vlastní new moon video: koukněte zde chceteli: http://www.youtube.com/watch?v=f6Fr HgCgIys
Je tam scéna jak jede na motorce nebo jak je s jacobem v la push, dodívejte do konce jinak to nebude mít ten efekt o kterej sem se snažila *5* -
-
Re: NEW MOON
hmmm.... pěkný :) a kdepak jsi našla ty videa na motorce a tak??? :) -
no dcl rada bych se jukla, ale nejde mi to *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: NEW MOON
No jo! Ani jsem si nevšimla e je tam nějaká mezera. Divný... *9* http://www.youtube.com/watch?v=f6FrHgCgIys -
-
Re: Re: Re: NEW MOON
slepouneeeee *16* -
-
Re: Re: Re: Re: NEW MOON
jo ale tam se ty mezery udělaj sami, koukni na odkazi jiných lidí ty je tam maj většinou taky. Je to divný *8*
-
-
-
Re: Re: NEW MOON
mezery..dve
-
-
koukala jsem na to video a docela dobrý, hele jen mi nejspíš unikl ten tvůj závěr s Jakobem. prostě to beru jako trailer k novému měsíci, jako asi ostatní.
-
-
Sweet.Amber
Taky se už nemůžu dočkat, podle všeho to bude nádherný *15* -
-
Re: Sweet.Amber
Jj, souhlas *1* ! Když listopad je tak daleko...Ještě čtvrt roku!!! *9*
PS: Četl tu ještě někdo další krom mě:D Hostitele od Steph Meyerový? -
-
Re: Re: Sweet.Amber
Já jeste ne.. ale hodlám si ho koupit:D I když je drahej.. ale velkej:D -
Re: Re: Sweet.Amber
nečetla, ale chtěla bych, jenže to nemůžu sehnat, poradíš mi prosím? napiš mi plsky do vzkazů. prosíííím *8* *8* *8* *8*
-
-
-
Nedočkavost
Už se na něj šíleně těším. Bohužel do Prahy mám daleko, tak snad to Brno. *3* Já se snad nedočkám. *1* Budu muset. *1*