Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veris-avril

Nový měsíc

Možná si budete o mě myslet bůh ví co al ejá jsem se do sady Twilight fakt zamilovala a já jenom nevím vůbec kdy má vyjít ten film nový měsíc? koukala jsem se do starších příspěvků a psalo se tady něco o listopadu? *7*
    • mysak.kol

Re: Nový měsíc

Nový měsíc má premiéru v kinech 26. listopadu 2009
      • pismule

Re: Re: Nový měsíc

jo bohužel až 26.listopadu... když už je new moon hotovej tak na co čekat? bože! já je nechápu... už chci listopad
  • Dakota

ahoj, nevíte nějaký detailnější info o roli Dakoty Fanning. Moc se o ni v souvislosti s tímhle filmem nepíše a taky v ukázce se blejskne na setinu sekundy. *9*
    • Re: Dakota

Dakota hraje Jane Volturi, Volturijskou upírku...Bydlí v Itálii, kam pojede Bella s Alice za Edwardem, který tam jede právě za Volturiovými...
      Jane má moc, že dokáže pouhou myšlenkou způsobit komukoliv v místnosti bolest, aniž by pohla rukou apod.. *3*
    • pismule

Re: Dakota

tebe zajímá jako co tam má za roli?
  • hannah__montana

Achujky

Ahojky já strašně miluju Stmívání a jeho všechny díly nemáte někdo na prodej plakáty??prosím ozvěte se *1* *1* *3*
    • Re: Achujky

Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P
      • kikines

Re: Re: Achujky

a za kolik ???
    • Re: Achujky

Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P
    • pismule

Re: Achujky

*1* mno to sem zvědavá kdo se ti ozve *7* :-) teda já bych plakáty NEDALA *1* *9* *3*
  • ajulina

.....

ahoj!chces vyhrat stiny,rasenku nebo lak na nehty?(rimmel bo miss sport)staci kdyz se prihlasis do nektere souteze....http://make-up-cosmetics .blog.cz/rubrika/souteze
  • Kde stáhnout..??

Ahojík všem... sííím, kde se to dá stáhnout v češtině a je možné stáhnout už i třetí díl Zatmění v češtině... pište sííím na vzkazník... díky *4*
    • kikines

Re: Kde stáhnout..??

ještě se to ani nedotočilo, začali natáčet až ted' *4*
      • pismule

Re: Re: Kde stáhnout..??

mno jo přeně ale bylo by lepší kdyby to už bylo! *1*
        • kikines

Re: Re: Re: Kde stáhnout..??

JJ TJ *4*
    • nik011

Re: Kde stáhnout..??

co dyt to neni ani v kine tak jako co to je za otazkuu!!
  • new moon

ahoj, chci se jen zeptat budou nakonec Jacob a Renesme spolu? Co na to řeknou Bella a Edward?
    • pismule

Re: new moon

mno rennesme si jacoba oblíbí ale nic o tom že budou spolu ako na pořád tam není... a bella s edwardem mno řekněme že nemaj na výběr
      • Re: Re: new moon

ale jo, budou spolu napořád... :)
        • pismule

Re: Re: Re: new moon

mno jo no jak jinak :)
  • ducker

Renesmee

Mám malá dotaz Jakob se zamiluje do Renesmee?Ráda bych to věděla jestli mi někdo odpoví prosím.
    • Re: Renesmee

hmm zamiilujee... ale jo da se tto tak říct, eště když je malá *9*
      • ducker

Re: Re: Renesmee

Aha jo tak děkuji!A Edwardovi to vadit nebude ?
        • twilightgirl

Re: Re: Re: Renesmee

nebude z toho zrovna nadsenej,ale nema na vyber.. *15*
          • pismule

Re: Re: Re: Re: Renesmee

jo jo nemá na výběr
            • ducker

Re: Re: Re: Re: Re: Renesmee

Aha tak jo díky moc.všem *1*
            • ducker

Re: Re: Re: Re: Re: Renesmee

Aha tak jo díky moc.všem
    • kikines

Re: Renesmee

jj je to tak otiskne se do ní *9* *9* *15*
  • anukkyss

NEW MOON CHHAT TO JE TRRR

New moon chat založen speciálně pro osobnosti.cz

Zítra 20:00 na www.newmoonchat.estranky.cz
    Prokec et vše přes chat? Teď není problém
    Téma chatu: Zkouška chatu :-) a new moon cokoliv. Oficiálně začnem 30.08.09.
    ¨se vrátík odněkud NESTIHLY JSTE? 3O.08.09 Ofišl začátek 20:00 Téma bude zobrazeno pozděj na úvodu stránek *3*
    Téma- proto abycom se měli hned o čem bavit, jinak samozřejmě můžete se bavit o čemkoli
    chat-důvod-Abychom se všichni sešli a mohli chatovat, pochyby o dokonalosti osobnosti.cz diskuze, Lepší je chat servr *3*
    • anukkyss

Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR

napište jestli souhlasíte, teď se můžete podívat na ty stránky i na to jak chhat vypadá...
      www.newmonnchat.estrank y.cz
      • mysak.kol

Re: Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR

nejde mi spustit, co s tím?
        • Re: Re: Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR

Co ti nejde spustit, ty stránky? to je kvůli mezeře v odkazu nebo ten chat? To je kvůli nějakýmu programu co musíš mít nebo tak... Mě to spustit de tak nevím... *7*
  • anukkyss

NÁVRH

Zítra 21:00 všichni co chcou tady, budeme dissutovat online.. myslím že to bude lepší než čekat 24 h. na odezvu vašeho komentáře *3*
  • GG

http://www.youtube.com/watch?v=f6Fr HgCgIys Kdyby jste chtěli vidět czech fanmade video k new moon. Dodívejte do konce, protože ty scény s jacobem sou až v druhý půlce
    • Re: GG

mezera v OdKAZU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit