-
Nový měsíc
Možná si budete o mě myslet bůh ví co al ejá jsem se do sady Twilight fakt zamilovala a já jenom nevím vůbec kdy má vyjít ten film nový měsíc? koukala jsem se do starších příspěvků a psalo se tady něco o listopadu? *7* -
-
Re: Nový měsíc
Nový měsíc má premiéru v kinech 26. listopadu 2009 -
-
Re: Re: Nový měsíc
jo bohužel až 26.listopadu... když už je new moon hotovej tak na co čekat? bože! já je nechápu... už chci listopad
-
-
-
Dakota
ahoj, nevíte nějaký detailnější info o roli Dakoty Fanning. Moc se o ni v souvislosti s tímhle filmem nepíše a taky v ukázce se blejskne na setinu sekundy. *9* -
-
Re: Dakota
Dakota hraje Jane Volturi, Volturijskou upírku...Bydlí v Itálii, kam pojede Bella s Alice za Edwardem, který tam jede právě za Volturiovými...
Jane má moc, že dokáže pouhou myšlenkou způsobit komukoliv v místnosti bolest, aniž by pohla rukou apod.. *3* -
Re: Dakota
tebe zajímá jako co tam má za roli?
-
-
Achujky
Ahojky já strašně miluju Stmívání a jeho všechny díly nemáte někdo na prodej plakáty??prosím ozvěte se *1* *1* *3* -
-
Re: Achujky
Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P -
-
Re: Re: Achujky
a za kolik ???
-
-
Mám plakát Z italského časopisu roba a kristen je veliký úpa moc víc než jen dvoulist mislím že přímo šesti list ale nikde si ho nevivěsím chcete ho někdo? Samozřejmě né za dara :-P -
*1* mno to sem zvědavá kdo se ti ozve *7* :-) teda já bych plakáty NEDALA *1* *9* *3*
-
-
.....
ahoj!chces vyhrat stiny,rasenku nebo lak na nehty?(rimmel bo miss sport)staci kdyz se prihlasis do nektere souteze....http://make-up-cosmetics .blog.cz/rubrika/souteze -
Kde stáhnout..??
Ahojík všem... sííím, kde se to dá stáhnout v češtině a je možné stáhnout už i třetí díl Zatmění v češtině... pište sííím na vzkazník... díky *4* -
-
Re: Kde stáhnout..??
ještě se to ani nedotočilo, začali natáčet až ted' *4* -
-
Re: Re: Kde stáhnout..??
mno jo přeně ale bylo by lepší kdyby to už bylo! *1* -
-
Re: Re: Re: Kde stáhnout..??
JJ TJ *4*
-
-
-
Re: Kde stáhnout..??
co dyt to neni ani v kine tak jako co to je za otazkuu!!
-
-
new moon
ahoj, chci se jen zeptat budou nakonec Jacob a Renesme spolu? Co na to řeknou Bella a Edward? -
-
Re: new moon
mno rennesme si jacoba oblíbí ale nic o tom že budou spolu ako na pořád tam není... a bella s edwardem mno řekněme že nemaj na výběr -
-
Re: Re: new moon
ale jo, budou spolu napořád... :) -
-
Re: Re: Re: new moon
mno jo no jak jinak :)
-
-
-
-
Renesmee
Mám malá dotaz Jakob se zamiluje do Renesmee?Ráda bych to věděla jestli mi někdo odpoví prosím. -
-
Re: Renesmee
hmm zamiilujee... ale jo da se tto tak říct, eště když je malá *9* -
-
Re: Re: Renesmee
Aha jo tak děkuji!A Edwardovi to vadit nebude ? -
-
Re: Re: Re: Renesmee
nebude z toho zrovna nadsenej,ale nema na vyber.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Renesmee
jo jo nemá na výběr -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Renesmee
Aha tak jo díky moc.všem *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Renesmee
Aha tak jo díky moc.všem
-
-
-
-
-
Re: Renesmee
jj je to tak otiskne se do ní *9* *9* *15*
-
-
NEW MOON CHHAT TO JE TRRR
New moon chat založen speciálně pro osobnosti.cz
Zítra 20:00 na www.newmoonchat.estranky.cz
Prokec et vše přes chat? Teď není problém
Téma chatu: Zkouška chatu :-) a new moon cokoliv. Oficiálně začnem 30.08.09.
¨se vrátík odněkud NESTIHLY JSTE? 3O.08.09 Ofišl začátek 20:00 Téma bude zobrazeno pozděj na úvodu stránek *3*
Téma- proto abycom se měli hned o čem bavit, jinak samozřejmě můžete se bavit o čemkoli
chat-důvod-Abychom se všichni sešli a mohli chatovat, pochyby o dokonalosti osobnosti.cz diskuze, Lepší je chat servr *3* -
-
Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR
napište jestli souhlasíte, teď se můžete podívat na ty stránky i na to jak chhat vypadá...
www.newmonnchat.estrank y.cz -
-
Re: Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR
nejde mi spustit, co s tím? -
-
Re: Re: Re: NEW MOON CHHAT TO JE TRRR
Co ti nejde spustit, ty stránky? to je kvůli mezeře v odkazu nebo ten chat? To je kvůli nějakýmu programu co musíš mít nebo tak... Mě to spustit de tak nevím... *7*
-
-
-
-
NÁVRH
Zítra 21:00 všichni co chcou tady, budeme dissutovat online.. myslím že to bude lepší než čekat 24 h. na odezvu vašeho komentáře *3* -
GG
http://www.youtube.com/watch?v=f6Fr HgCgIys Kdyby jste chtěli vidět czech fanmade video k new moon. Dodívejte do konce, protože ty scény s jacobem sou až v druhý půlce -
-
Re: GG
mezera v OdKAZU
-