-
:(
Ten film bude bezvadnej.Mnohem lepsi,nez se dalo cekat....jen me trochu mrzi,ze vyskrtli postavu Leah.V knize ma svy urcity misto.meli se toho drzet.Myslim,ze neudelali dobre -
-
Re: :(
tam bude leah...urco.. aji v tech dalsich..mno i kdyz jako myslis ze nebude v tomhle dile?? no v tech dalsich stopro...ale myslim ze aji v new moon *7* *7* *7* *7* *1* -
-
Re: Re: :(
ja prave myslim,ze nebude.nekde se psalo,ze jeji postavu vyskrtli -
-
Re: Re: Re: :(
jjj psali to v bravíčku :)
-
-
-
-
tapety
ahoj lidi prosim nevite kdo dela ty tapety. jsou moc hezky prosimvas jestli to tady nekdo vyrabite tak uctiva poklona *4* protoze ty tapety jsou fakt bozi a prosim mohli by ste mi napsat jak to delate jako pres jakej program jestli to treba nemate stahlej dekuju.ja kreslim na tom normalnim kresleni a na neru.tak jestli nevite jestli je nejakej program na to a napsali by ste mi nazev a kde se to da stahnout tak bych vam byl fakt vdecnej *4* *3* *4* -
-
Re: tapety
co já ví, tak některé jsou stažené z anglickýho phtobucket.com a některé jsou dělané "podomácku" Já osobně je dělám v photofiltru. Máš tam hromady variant co s obrázky udělat. stáhni si ho z netu. zadej do vyhledávače jen photofiltr a ono ti to něco najde. Stránku si totiž fakt nepamatuju.. -
-
Re: Re: tapety
diky moc jsi moje zachrana *4*
-
-
-
pane boze
ja se uplne tesim na ten film furt se musim divat na ten trailer jezisi ja se upa tesim ale bylo mi lito edwarda jak tam s nim tamten triskal o ty schody a jacob tam nevipada spatne me se tam libi jak je s tema kratkejma vlasama tam je uplne hezkej a edward taky *4* *14* *14* *3* -
-
Re: pane boze
jo, ve mě úplně zatrnulo, když s Edwardem švihl Demetri o schody. To jsem nečekala. Au, chudáček můj malej. To si nezasloužil, doufám, že mu nakope prdel *15* *15* -
-
Re: Re: pane boze
asi tak mno zupe nejvic chudak takovou ranu *5* -
-
Re: Re: Re: pane boze
Jop, přesně *10* *9* *9*
-
-
-
-
...
tak u tohohle jsem byla s otevřenou pusou a tekly mi z toho slzy jako...já z toho prostě nemůžu!!! PS:zvěčte si to a dejte si to hodně nahlas *3* http://www.mtv.com/videos/movie-trailers/436357/exclusive-new-moon-trailer-premiere.jhtml -
-
Re: ...
tak tohle byl narez!!!ten stab se vazne snazil.film bude jeste lepsi nez jsem si myslela....ale pri scene u Volturiovych asi radej zavru oci...Uz at je listopad....prosim -
Re: ...
a jak tam s Edwardem třískaj o tu zem...chudák... -
-
Re: Re: ...
jo už jsem to viděla ,chudák to je dost kruté o tý schody *16* -
-
Re: Re: Re: ...
přesně tak... -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jj to teda je :Y) *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Ty jo, no ještě že je Edvard nesmrtelnej. Ale jinak masakr, upa mi běhal mráz po zádech. To bude uplně nejlepčejší film, já zimu uplně nenávidím, ale letos už se nemůžu dočkat listopadu. Díky za zveřejnění adresy toho traileru. Je to THE BEST! *3*
-
-
-
-
-
-
???
*7* nevim préč, ale moc se mi to nezda..... http://www.4tnz.com/content/stephenie-meyer-finally-release-midnight-sun *7* *7* *7* -
-
Re: ???
Mě taky, u toho jeden fakt nikdy neví... *1* *9* *7* *9*
-
-
pro vás
Achojiky Chceš vidět nové fotky z new moon?Novinky,lidi a fotky z Twilight sagy,,apod??Tak klikni na tento web http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ Najdeš tam vše:) Tak řijď a užij si novynky:) -
-
Re: pro vás
diky
-
-
NOVÝ TRAILER
UŽ JSTE VIDĚLI NOVÝ TRAILER? JÁ JO A JE TO PERFEKTNÍ, TEDY PRO MĚ. FAKT SE JIM TO POVEDLO. -
-
Re: NOVÝ TRAILER
ja uz ho taky videla a je fakt supr a nejlepsi na tom je ze uz se za chvilicku nebudu divat na nakej trailer ale na film v kine takze se teste holky *1* *4* -
Ke prosím povez mi to já jsem úplně ve sstresu. *7* -
jo nemá chybu... prostě ->DOKONALOST<-... BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *8* -
jj, je skvělej *15* -
jj ten trailer je fakt úžasnej *4* *1*
-
-
proč nejlepší?
rád bych se dozvěděl kdo považuje tento film za nejnávštěvuhodnějším! -
-
Re: proč nejlepší?
Já -
Jo já taky...a jestli se to někomu nelíbí tak je to čistě jeho věc, ale v tom případě si na týhle diskusi moc nepokecá... -
ja -
já ho za něj považuju určitě ne nějaký debil který tu přijde a dá nějakou blbou otázku kdo ho považ....,atd.
-
-
Rozbřesk
Ahojky prosím nemáte někdo Rozbřesk v pc...poslal by mi ho někdo na meilík prosím...Vrbovaiveta.89@seznam.cz děkuju moc..... -
-
Re: Rozbřesk
já ti to pošlu ale přes email to nejde tal mi napiš icq a pošlu ti to -
-
Re: Re: Rozbřesk
tak jo už jse mi to podařilo máš to v emailu
-
-
-
pls
jukněte se pls na tyto stránky http://peggysss.blog.cz/ moc díky