-
Rozbřesk
Heji lidičky, vytvořila jsem profil Rozbřesku. Zatím tam ale nic není, jenom plakát a 3 fotky, ae objeví se to později. Takže přidávejte věci a nezapomeňta na fanklub! *3* -
-
Re: Rozbřesk
Heji, tan film ještě čeká na schválení, tak nevím kdy to bude.
-
-
Videa z kin!!!!
Heji na youtube jsou videa z filmu!!!!! Někdo to točil tajně v kině, ae je to anglicky. Jo a když jsem viděla Volturiovi, tak jsem trošililinku zklamaná, protože jsem si je představovala z knížky starší a jsou tak mladí(vím že jim je přes 1000). A Alice už není jak v jedničce, tam byla taková víla, a ani Rosalie, ta měla image takové sexy mrchy. No už se nemůžu dočkat. Asi budu v kině stanovat, ať mám nejlepší místo! *1* -
nedočkavá Stmívko fanynka
ááááááááááááá už to do listopadu nevidržím :D love twilight -
-
Re: nedočkavá Stmívko fanynka
ani mi nemluv, já už se nemůžu vůbec dočkat a odpočítávám dny do premiéry *15*
-
-
Charlie Bewley
Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho(hraje Demetriho)?
Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
Bude to pro dobrou věc:-)
Noo tak... *14* -
-
Re: Charlie Bewley
No, uvidíme jak se předvede *3*
-
-
trailer2 a film o filmu
http://www.csfd.cz/film/251399-twil ight-saga-novy-mesic-twilight-saga- new-moon-the/videa/?trailer_select= 5536
Už jste viděli tydle dvě videa? dole na této stránce *14* -
-
Re: trailer2 a film o filmu
no jasně, že jsem to viděla, to už je starý, ale stále krásný, nemyslíš? *3*
-
-
Nov
Ak pojde všetko tak ako ma tak mame aj my premieru v novembri *14* -
knížka je lepší
já mám knížk Stmívání o mnohem radši než film *3* -
Lepší než Stmivani
Knihy miluju ale kdyz jsem viděla film byla jsem zklamana.Prostě hruuza jakmile jsem uvidela novy trailer na New Moon ten upa koplekt i s Vultoriovimi tak jsem si malem cvrkla blahem.Sem z toho byla tak nadsena ze jsem musela na balkon nadychat se cerstvim vzduchem:D Vim si musite myslet ze su blb ale to je moje uchylka:D *9* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Lepší než Stmivani
já taky odpočítávám a jsem na tom total závislák . každej den se musím kouknout na ten třetí trailer *14* *14* četla jsem stmivani, zatměni, novy měsíc a byla jsem vždy nadšenáá takže se máme na co těšit lïličky -
já si taky teda rozhodně nemyslím, že jsi blb. já když jsem viděla trailer na Nový měsíc, tak se mi chtělo i brečet jak to bylo úžasný a začínám odpočítávat dny do premiéra u nás v kinech *3* -
já si teda nemysli že si blb já sem do toho upe šílená -
kde jsi viděla nový měsíc?? byla jsi v kině nebo..?? *4*
-
-
NEW MOON
Jéééé Peter Facinelli má narozeniny zrovna když u nás bude premiéra NEW MOON *3* -
odezva
tak jse´m se podívala na ten trailer je to bomba *4* *3* *4* už aby byl listopad, nevěřím že se těším no zase budu o rok starší,ale hezčí dárek jsem ještě nedostala. tak hurá listopade už at jsi tady *14*