Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NM

Plstě...žeru toooo.......ale nejvíc se těšim na rozbřesk :)
  • alficka

???

nevíte kdy by to mělo být v kinech???
    • pismule

Re: ???

tady v ČR 26.listopadu
      • Re: Re: ???

Jo...už je to potvrzený.....já se na to tááááák těšim :)
        • xkostex

Re: Re: Re: ???

boze ja se taky strasne tesim skoda ze premijeru nedali driv
  • pismule

tohle je super!!!

četla sem že by 13.září na akci MTV Video Music Awads by se měl vysílat Officiální New Moon trailer... teda tim mám namysli další:-)
    • maeve

Re: tohle je super!!!

to jsem taky četla a doufám, že to je pravda *14*
      • pismule

Re: Re: tohle je super!!!

jo to já taky doufám *14*
  • iwetka.v

<3

Miluju tooo <3 Proste nejlepsi... Film bozi, knizky jeste lepsi :) Uz s nejvic tesim na NM *14*
  • natule

Twilight saga prostě BEST

Ten film je upa nejjj ze všech .....ja upaaaa mooc žeru..jsem do toho filmu fact blázen.Nemůůůžu se dočkat až v kinech bude New moon!! *14* *14* *14* *3* *9* *4* *5* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahs3

??

Nějak jsem nepochopila že v traileru je jak bela utíká před upírem a zaní se vynoří Jackob sám přeskočí ji a pak se promění,ale tak to v knížce vůbec není.Tam se píše že Bella je na mýtině i s krvežíznivcem a za ní se objeví smečka vlků.Proč to tak změnily *9* *13*
    • pismule

Re: ??

to s tim kvežíznivcem to není jako že by ten vlk zachraňoval před upírem to je z tý scény s Paulem
      • Re: Re: ??

přesně tak je to sestříhaný... *4*
    • mysak.kol

Re: ??

víc napínavé a práva Summitu pro změnu jakékoliv scény, která se jim zlíbí. to tak bývá. bude tam hodně věcí jinak, tomu věř. je to jako se stmíváním. tam taky hodně věcí překopali.
  • ahs3

Film

Na New moon se už těším a taky se těším na premiéru třetího dílu Zatmění která má být 30.6.2010(ale nevím jestli v Čr) *3*
  • adrianga

INFORMACE O NATÁČENÍ

Pokud hledáte české stránky o informacích z natáčení tak určo koukněte sem, je tam všechno! :)

www.gossiptwilight.blog.cz
    • b.e.t.u.l.i

Re: INFORMACE O NATÁČENÍ

dobra stranka je taky stmivani.eu
  • b.e.t.u.l.i

polibek

jsem trosku nastvana z jedny fotky z nataceni.. jak tam je Bella a Jacob jak se líbají. To v knížce snad není. Četla jsem jí 3x a ani jednou to tam nebylo tak nevim..
    • mysak.kol

Re: polibek

to není polibek. je to jen to před tím telefonátem od Edwarda. ten "skoro polibek" chápeš?
      • nik011

Re: Re: polibek

nemusis to sem psat po druhy ale good
        • mysak.kol

Re: Re: Re: polibek

nevšimla jsem si, sorry
    • Re: polibek

v knížce to není. A oni se nelíbají. Bella se rozhodne být s Jacobem a skoro se už políbí ale vyruší je telefon edwarda
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: polibek

no prave.. oni to v tom filmu uplne meni *9*
  • b.e.t.u.l.i

Aro

Co si myslíte o herci, který má stvárnit Ara v novém měsíci? Já jsem si ho představovala spíš jako Billa Nighyho .. ale tak nevím.co si myslíte vy?
    • ane.tt

Re: Aro

no viděla jsem ted ty nový fotky Volturiáků a Ara jsem si taky představovala trochu jinak..ale vypadá vážně jak upír *1* Caius je jak blondýnka a z Marcuse mám normálně nahnáno *1* no a Jane se taky bojim,kvůli těm rudejm očím,ale Alec je v pohodě *3* ty fotky Volturiáků jsem sem dneska přidala,tak uvidíme,jestli je schválej *4*
      • maeve

Re: Re: Aro

podle mě všichni volturiovi sedí perfektně, akorát Aleca jsem si představovala trochu jinak, ale co naděláme
        • pismule

Re: Re: Re: Aro

mno mě příjdou tak docela v pohodě ale jak všichni říkáte toho aleca sem si taky představovala trochu jinak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit