-
NM
Plstě...žeru toooo.......ale nejvíc se těšim na rozbřesk :) -
???
nevíte kdy by to mělo být v kinech??? -
-
Re: ???
tady v ČR 26.listopadu -
-
Re: Re: ???
Jo...už je to potvrzený.....já se na to tááááák těšim :) -
-
Re: Re: Re: ???
boze ja se taky strasne tesim skoda ze premijeru nedali driv
-
-
-
-
tohle je super!!!
četla sem že by 13.září na akci MTV Video Music Awads by se měl vysílat Officiální New Moon trailer... teda tim mám namysli další:-) -
-
Re: tohle je super!!!
to jsem taky četla a doufám, že to je pravda *14* -
-
Re: Re: tohle je super!!!
jo to já taky doufám *14*
-
-
-
<3
Miluju tooo <3 Proste nejlepsi... Film bozi, knizky jeste lepsi :) Uz s nejvic tesim na NM *14* -
Twilight saga prostě BEST
Ten film je upa nejjj ze všech .....ja upaaaa mooc žeru..jsem do toho filmu fact blázen.Nemůůůžu se dočkat až v kinech bude New moon!! *14* *14* *14* *3* *9* *4* *5* *14* *14* *14* *14* *14* -
??
Nějak jsem nepochopila že v traileru je jak bela utíká před upírem a zaní se vynoří Jackob sám přeskočí ji a pak se promění,ale tak to v knížce vůbec není.Tam se píše že Bella je na mýtině i s krvežíznivcem a za ní se objeví smečka vlků.Proč to tak změnily *9* *13* -
-
Re: ??
to s tim kvežíznivcem to není jako že by ten vlk zachraňoval před upírem to je z tý scény s Paulem -
-
Re: Re: ??
přesně tak je to sestříhaný... *4*
-
-
Re: ??
víc napínavé a práva Summitu pro změnu jakékoliv scény, která se jim zlíbí. to tak bývá. bude tam hodně věcí jinak, tomu věř. je to jako se stmíváním. tam taky hodně věcí překopali.
-
-
Film
Na New moon se už těším a taky se těším na premiéru třetího dílu Zatmění která má být 30.6.2010(ale nevím jestli v Čr) *3* -
INFORMACE O NATÁČENÍ
Pokud hledáte české stránky o informacích z natáčení tak určo koukněte sem, je tam všechno! :)
www.gossiptwilight.blog.cz -
-
Re: INFORMACE O NATÁČENÍ
dobra stranka je taky stmivani.eu
-
-
polibek
jsem trosku nastvana z jedny fotky z nataceni.. jak tam je Bella a Jacob jak se líbají. To v knížce snad není. Četla jsem jí 3x a ani jednou to tam nebylo tak nevim.. -
-
Re: polibek
to není polibek. je to jen to před tím telefonátem od Edwarda. ten "skoro polibek" chápeš? -
-
Re: Re: polibek
nemusis to sem psat po druhy ale good -
-
Re: Re: Re: polibek
nevšimla jsem si, sorry
-
-
-
Re: polibek
v knížce to není. A oni se nelíbají. Bella se rozhodne být s Jacobem a skoro se už políbí ale vyruší je telefon edwarda -
-
Re: Re: polibek
no prave.. oni to v tom filmu uplne meni *9*
-
-
-
Aro
Co si myslíte o herci, který má stvárnit Ara v novém měsíci? Já jsem si ho představovala spíš jako Billa Nighyho .. ale tak nevím.co si myslíte vy? -
-
Re: Aro
no viděla jsem ted ty nový fotky Volturiáků a Ara jsem si taky představovala trochu jinak..ale vypadá vážně jak upír *1* Caius je jak blondýnka a z Marcuse mám normálně nahnáno *1* no a Jane se taky bojim,kvůli těm rudejm očím,ale Alec je v pohodě *3* ty fotky Volturiáků jsem sem dneska přidala,tak uvidíme,jestli je schválej *4* -
-
Re: Re: Aro
podle mě všichni volturiovi sedí perfektně, akorát Aleca jsem si představovala trochu jinak, ale co naděláme -
-
Re: Re: Re: Aro
mno mě příjdou tak docela v pohodě ale jak všichni říkáte toho aleca sem si taky představovala trochu jinak
-
-
-