Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beast

dgfj

nechapu jak muzete byt fandove filmu ktery ste este ani nevidely *7*
    • avrilka.a

Re: dgfj

ty seš zase moc chytrá/ý...oni třeba existují knížky a tam asi ten děj je... *9* stačí jenom zajít do knihkupectví..teda esi víš co to je... *1*
    • Re: dgfj

No jestli jsi viděla 1 tak ta sama o sobě řiká že je to supr filmek...Ale jinak kdyby jsi si přečetla ty knihy jestli jsi už neučinila, tak by jsi znala děj a už by jsi se těšila...A už jenom to čekání o čem asi bude ta dvojka... *7* *1*
      • misssisek

Re: Re: dgfj

Edward Bellu opustí pro její bezpečnost..Bella..bude hodně s Jacobem..a Jacob se do ní zamiluje..nakonec zjistí že Jacob je vlkodlak..atd..nechci ti psát všechno..=D..nech se překvapit..=)
        • Re: Re: Re: dgfj

ale já wim o čem to bude znám děj...čatla jsem knihu...já to myslela ironicky... *7*
    • misicka24

Re: dgfj

Mi čteme knížky takže víme o čem bude!Zhruba!!! *4* *14*
  • bellunqa

jůůů

Já se tak strašně těšim, až na to půjdu do kina. Nemůžu z těch fotek a videí, který jsem zkoukla. Bude to určo bomba a já se nemůžu dočkat *9*
    • deniska-l

Re: jůůů

jj, souhlasim *3* ..taky se nehorázně těšim *5* ....
      • misicka24

Re: Re: jůůů

To jo už ukazují i ukázky z 3 dílu, ale nejde mi do hlavy jak může být těhotná, když má být až ve čtvrtém díle i ta svatba? *7*
        • Re: Re: Re: jůůů

ptze to nejsou officialni trailery ale trailery vytvoreny fandama... *3*
  • k.i.k.u.s.h.a

Kniha

Teďka řtu tu knihu a k závěru jsem se ještě nedostala jsem na straně 318 takže nevím ale vím že na konci bude Bella přemýšlet že se musí stát rychle upírkou jinak ji Volturiovi zabijou ale kdyz se jí stane tak ji budou chtít zabít vlkodlaci takže to mjá těžké holka no *9*
    • Re: Kniha

tj...je to skvělá sága...čte se to samo..mě to moc baví...už se nemůžu dočkat až půjdu na new moon do kina...jedna holka mi poslala jak na netu našla ukázku a je to souhrn všech dílů krom 3.. je tam jak se budou brát...pak tam je jak je beella těhotná a taky jak porodí... *7*
  • dadula

Ahojky lidičky mohl by mi někdo prosím poslat děj 3 posledních dílu knihy?Nový Měsíc,Zatmění a Rozbřesk budu vám hrozně vděčná muj mail je D.badrova@seznam.cz
  • Nový měsíc-závěr

Ahojte hele já sem někde četla, že Nový měsíc končí někdy u té scény jak Bella najde Edwarda ve Volteře a dál to nepokračuje...nevíte o tom někdo něco? *8* *8*
    • Re: Nový měsíc-závěr

Tak to nekončí. Potom je tam toho ještě moc. Končí to tak, že Bella s Edvardem jdou do lesa, kde na ně čeká Jackob. Všechno si společně vyříkavaji a nakonec se s ním Bella rozloučí a odchází s Edvardem.
      • Re: Re: Nový měsíc-závěr

Jo já vím ják to končí v knížce, a zase je pitomost aby obsazovali herce do rolí Volturiových kdyby tam ten závěr nechtěli dát...
    • lidus5

Re: Nový měsíc-závěr

Ahoj, to píšou v Bravu, že tak skončí film.... ale v knize to tak nekončí. No já osobně jsem už na ten film fakt zvědavá....
      • Re: Re: Nový měsíc-závěr

no jo, v Bravu.. *1*
      • misicka24

Re: Re: Nový měsíc-závěr

V tom případě já taky! *8*
    • misicka24

To teda nekončí!!! Bella ho přiveze zpátky domů. *8*
    • kikuuu

né pokračuje to *13* *14*
    • Re: Nový měsíc-závěr

Ahojky nwm o tom nic ale někdo mi řikal že ne..
  • ....

Ještě bych měla dotaz ohledně 4. dílu..prosím napište mi e-mail..Bude to dítě které bude bella čekat edwardovo? A jaký bude mít renesme vztah k jacobovy??? A ještě mi napište pls děj tohoto dílu...budu vám vděčná...Jo a nevíte Kde bych to našla online?::Myslím obsah knihy......Já jsem ted koukala do počítače že si pudu číst a sestra mi to smazala....Budu vá vděčná....Můj e-mail..Mireckaxxx@seznam.cz *7*
    • Re: ....

jdi na uloz.to a do vyhledavani zadej rozbřesk a mělo by se ti to najit já už jsem to četla-to dítě je fakt Edwarda ale ten konec je fakt smutny-všichni zemřou-jdou si pro ně Volturiovi *9*
      • misicka24

Re: Re: ....

To by mě zajímalo co jsi četla. To je sice pravda, že jdou si pro ně Volturovci, ale dopadlo to dobře. Slyšela jsem, že spisovatelka píše pokračování nevíte nikdo něco o tom?
        • Re: Re: Re: ....

Jak se to vezme pokračování - psala Midnight Sun, ale není to volné pokračování Breaking Dawn, ale Twilight očima Edwarda. Napsala asi 12 kapitol, ale nějaký její kamarád to zveřejnil na internetu a ona se naštvala a stopla psaní. Na netu si těch 12 nebo kolik kapitol můžeš přečíst. Já je četla, je to opravdu povedené (stejně jako předchozí knihy). Stephenie to ale prý odmítá dopsat. No.. řekla bych, že to kvůli těm penězům dopíše, protože trucovat jako malá holka se v tomhle případě nevyplatí. Alespoň jí ;D
          • misicka24

Re: Re: Re: Re: ....

a prosím tě kde bych to stáhla? pošli mi prosím do vzkazů! *3*
          • Re: Re: Re: Re: ....

tj mě se to ani číst nechce když to není dopsané...Pak jak se znám budu akorát nervózní jak to bude pokračovat.... *1*
            • ddaaddaa

Re: Re: Re: Re: Re: ....

Nic proti ale jestli jsi cetla Stmívání tak to asi nebude moc tezky uhodnout jak to skonci ale mas pravdu je lepsi kdyz uz to ctes aby to bylo cely.
      • Re: Re: ....

CO??????!!!!!!!!! Děláš si prdel???? *10*
  • Rozbřesek-Kniha

Ahojky lidičky...Měla bych na vás dotaz...Kdo četl tuto knihu??Mám ji ztaženou z netu a zajímalo by mě proč je to kniha 1. a kniha 2......????Vysvětlil by mi to někdo??Pls kdyžtak spíše napište na můj e-mail Mireckaxxx@seznam.cz *7*
  • 4 díl

Ahojky lidičky, nemohli by jste mi někdo poslat nějaký odkat, kde se dá stáhnout 4 díl stmívání??? (zuzik.kubi@seznam.cz)
    Moc krát děkuji. *3*
    • Re: 4 díl

Ahojky no tak jestli myslíš film tak ten ještě není dotočenej a premiéra bude nejdřív tak za rok a něco....A jestli myslíš knihu tak napiš na můj email Mireckaxxx@seznam.cz a já ti to pošlu.... Oni tu 4. nechtějí natočit..... *9* Ale možná, že ji natočejí nwm...Někdo řiká že ano někdo zase že ne... *9*
      • andreinka

Re: Re: 4 díl

Jaktože ho nenatočej?
        To je na draka =( *9*
        • Re: Re: Re: 4 díl

nwm někdo řiká že jo někdo že ne tak doufám že jo.. *10*
    • hougerka.edward

Re: 4 díl

To jako myslíš film?????Nebo jako co???Jestli myslíš odkaz na stáhnutí 4.Stmívání tedy Rozbřesku...tak ti můžu jenom říct že ten ještě není natočenej xDDD a ještě dlouhou dobu nebude *1* *8* *15*
  • pismule

no tak co je to sváma

Ahoj lidi váte já hozně miluju celou sérii stmívání a tak bych vás ráda poprosila... ty co se etě nepřidali *7* do fanklubu New Moon(Nový Měsíc) tak se tam plsky přidejte jo lidičky???? mofinky wás prosím *4*
  • Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

Já bych to spíše brala více reálně. Co se tak vyjádřili určití lidé na filmovém festivalu v KV, tak tyto hvězdy do ČR nepřiletí na 100% dřív, než se dotočí poslední díl slavné ságy. Nehledě na to, že díky stoupající popularitě jsou žádáni ve více a více filmech.
    Je proto vcelku logické,že nebudou vážit cestu do tak bezvýznamné země jako je Česká republika, protože, co by z toho měli? :) Pochybuji, že jim můžeme ať už ze strany honoráře nebo fanoušků nabídnout víc než taková sama Amerika.
    • meluzina

Re: Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

je to fakt co by tady dělali nemají to američane lepší vidí je furt a my abysme se spokojili jen s fotkama *14* meluzina
      • andreinka

Re: Re: Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

jj to je pravda *9*
    • peldiklucik

Re: Uvažujme reálně a nebuďme pak případně zklamaní

máš pravdu...proč by se trmáceli zrovna do týhle republiky *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit