-
edward-robert
já si myslím,že je to blbost,že by ho neměl hrát,proč by to asi dělal?vždyt si tim přijde na pěkný prachy *3* podle me to rozhodně neni pravda *3* -
Edward-Robert
Hele vite nekdo o tom ze robert pattison uz nebud ehrat v novym mesici??? nekdo mi o tom rikal....tak ted ubec newim dik moc *9* *9* *9* -
-
Re: Edward-Robert
a kým jiným by ho jako chtěli nahradit? pochybuju že by byli tak slepý a nahradili ho, když on určo přitáhne do kin polovinu lidí,,jen díky své šarmantnosti,,,vdyt je boží -
Edward tam bude hrat bude na zacatku a na konci le nebude tam moc jako v prvnim dile v druhym bude figurovat Jacob *16* -
nesmysl...hraje tam ... *3* *3* -
-
Re: Re: Edward-Robert
Jo,přesně hraje!!! *4*
-
-
-
Nový měsíc a Hilary
Ahojky,víte o tom,že Hilary Duff bude asi hrát Heidy od Volturiových v NOvým Měsíci?Já z toho mám strašnou radost *3* -
-
Re: Nový měsíc a Hilary
seš blbá?????????????????????????????? ??????????? -
ja mam pocit ze ji ma hrat dakotta fanning....jesi tam bude hrat hilary tak to je konec... -
-
Re: Re: Nový měsíc a Hilary
jj...hraje tam Dakotta -
-
Re: Re: Re: Nový měsíc a Hilary
dakotta bude hrát spíš jane,ne? -
-
Re: Re: Re: Re: Nový měsíc a Hilary
Ano,Dakotta už tu roli potvrdila! *14*
-
-
-
Re: Re: Nový měsíc a Hilary
To nvm ale každej taky řekne cokoliv a nemusí to být zrovna pravda
-
-
tak to mužem rovnou zabalit..
-
-
New moon
Tyjo,ja se na ten film tak strasne moc tesiiiim!..=) *14* *14* -
-
Re: New moon
TO ja taky uplne priserne!!! *3* *3* *15* *15*
-
-
4 díl
Ahoj pls nemate nekdo 4 díl knihy v čj prosím vás?njn čestina je čestina pls na volsanska1@seznam.cz -
12 kapitol
Prosím vás neposlal by mi někdo z vás těch 12 kapitol z Edwardova pohledu děkuju moc *3* -
-
Re: 12 kapitol
Prosím na email volsanska1@seznam.cz *3* -
-
Re: Re: 12 kapitol
ono je jich 12???já četla jenom 11 *1*
-
-
-
jak to skončí???
vy tady děláte chytrý, místo abyste si to přečetli xD
jinak new moon mi z těch knížek přijde nejslabší, je strašně depresivní .. a vsadim se, že v tom filmu strašně useknou tu půlku knihy, kde není Edward xD ... -
-
Re: jak to skončí???
tak to mas pravdu edwart je borec vrati se edwart ve 2 novy mesic spatky k belle? *14* -
Re: jak to skončí???
No počkej jak useknou?! (No jo..To samý bylo i z Harry Potterem - Taky tam vynechali ty nej věci xD) ale jako povíídej xDD *7*
-
-
knihy
ahojky lidičky....jak s emáte? a iž se těšíte až bude nový měsíc v kinech? já rozhodně už mám přečtený všechny ty knížky a je to bomba jeden díl lepší než ten druhej doporučuju přečíst:) *14* -
písničky
Kdo chce písničky mám podle mě všechny(a všechny jsou nádherný)tak si říkejte a piste na mail volsanska1@seznam.cz -
otázka
nevíte kdy bude new moon u nás v kině?? vím že už je natočenej ale nevík kdy pujde do kin,, a vím že se už něco natočilo ze zatmění jsou na youtube a i z rozbřesku,, ale chtěla bych vědět ten nový měsíc kdy bude u nás v kinech -
-
Re: otázka
u nas v kine bude v lednu *15* -
Nový měsíc neni ještě natočeny teprve se bude natačet ma se začit v březnu v kině má být až začatkem zimy, ty videa na youtube dělali jen fanoušci neni to original vetšinou jen sestřihany zaběry s jiných filmů. -
-
Re: Re: otázka
na youtube jsou jenom originální trailery jinak jsou to všechno dělaný videa fanoušky!
-
-
ahoj novy mesic uz je natoceny???? *7* *7* *7* *7* jo a jeste sem te chtela poprosit jestli bys mi neposlala dokazy na ten youtub ja to na nem nemuzu nikde najit dekuji moc
-