-
.......
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte jek skončí rozbřesk.díky -
-
Re: .......
ahoj dopadne to dobre *3* *4* a jestli chces aj bych ti poslala rozbresk jako knizku na email jenom mi ho sem napis ju kdybysi chtela ahoj *3* *3*
-
-
love
Ahoj lidi mohly by jste mi poslat odkazi na všechny čtary díly je to úplně napínaví a už z těch ukázek co jsem četla jsem se snad zamilovala. díky moc papa *4* -
prossím
Ivetko moc moc prosím pošleš mi těch dvanáct kapitol s tim edwardem? moc děkuji *14* -
knihy-písně
Ahoj Ivetko prosím mohla bys mií teda poslat na mejla ty knížky...Byla bych ti hrozně vděčná...Předem děkujíííí *3* -
-
Re: knihy-písně
napiš mi icq....(do vzkazu) a já ti to ráda pošlu....
-
-
knihy-písně
ahojky kdo by chtěl poslat nějakou knížku rada pošlu stačí napúsat meil...ale líp se to posílá třeba přes icq, mám všechny 4 díly a ještě 12 kapitol z pohledu Edwarda(půlnoční slunce) a taky pár písniček z filmu tak kdo má zájem ráda pošlu...muůj meilík je Ivettka.89@seznam.cz zatim pa -
-
ahoj, prosimtě, mohla bys mi taky poslat na e-mail rozbřesk a tu Edwardovu knihu? děkuju moc, n. -
Ahoj Ivetko...neposlala by si mi prosím 4.díl?když se tady tak veřejně nabízíš xD
děkuju moc -
Ahoj, poslala by jsi prosím ty knížky? Písničky jsem si sehnala, ale ty knížky ne, jestli se ti to líp posílá přes ICQ tak mi napiš meil a já ti to pošlu v něm.Tady ho dávat nebudu...mockrát děkuji *4* -
ahojik, pls byla bych ti moc vděčná, kdyby si mi poslala všechno, co jsi vypsala - až na ty písničky.předem děkuju A.N. -
ahoj Ivet, mohla by jsi mi prosím poslat knížky a nějakou písničku na email?předem díky *4*
-
-
.....
Lidi mohla bych prosím požádat někoho, aby mi poslal knížku Rozbřesk na email?? mám to sice doma, ale bylo to strašně s chybama a nedalo se to číst.. :( některé věty ani nebyly přeložené.. byla bych moc vděčná.. díky moc předem tomu, kdo mi to pošleee :-* -
*YAHOO*
Ty voe děckááá... jak já se těším na ten film... už aby byl, bo jako knížky šecki přečtené během jednoho týdne a není teď vbc co dělat... :(:( mrtě se těším.. aj na trojku a čtyřku... <3 -
bomba
mám přečtený všechny tři dvakrát a 4 na netu a nemůžu se toho nabažit 29.5. vychází dvd už ho mám objednaný ..... -
-
Re: bomba
ahojky kdyby jsi chtěla rozbřesk mám už v emailu můžu ti ho poslat....stačí meil....pro ostatní to platí taky.... -
-
Re: Re: bomba
Nemohli by jste mi nekdo poslat poslední dva díly ??? Na email Vercik.1@seznam.cz děkuju :) a pokud mozno tak i tech 11 kapitol
-
-
-
uloz.to
hele lidi jestzli schanite jakejkoliv dil jao knizku tak vsechno ej na uloz.to ....... *1* *1* *1* *1* -
Zatmění
Ahojte lidičky!Prosím Vás nemáte někdo zatmění?Jesli jo tak mi ho pls pošlete na e-mail.Předem moc kuju *14* *14*