Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabriellavanessa

.......

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte jek skončí rozbřesk.díky
    • kikinecka.kikisek

Re: .......

ahoj dopadne to dobre *3* *4* a jestli chces aj bych ti poslala rozbresk jako knizku na email jenom mi ho sem napis ju kdybysi chtela ahoj *3* *3*
  • love

Ahoj lidi mohly by jste mi poslat odkazi na všechny čtary díly je to úplně napínaví a už z těch ukázek co jsem četla jsem se snad zamilovala. díky moc papa *4*
  • prossím

Ivetko moc moc prosím pošleš mi těch dvanáct kapitol s tim edwardem? moc děkuji *14*
  • knihy-písně

Ahoj Ivetko prosím mohla bys mií teda poslat na mejla ty knížky...Byla bych ti hrozně vděčná...Předem děkujíííí *3*
    • iwettka

Re: knihy-písně

napiš mi icq....(do vzkazu) a já ti to ráda pošlu....
  • iwettka

knihy-písně

ahojky kdo by chtěl poslat nějakou knížku rada pošlu stačí napúsat meil...ale líp se to posílá třeba přes icq, mám všechny 4 díly a ještě 12 kapitol z pohledu Edwarda(půlnoční slunce) a taky pár písniček z filmu tak kdo má zájem ráda pošlu...muůj meilík je Ivettka.89@seznam.cz zatim pa
    • Re: knihy-písně

ahoj, prosimtě, mohla bys mi taky poslat na e-mail rozbřesk a tu Edwardovu knihu? děkuju moc, n.

Ahoj Ivetko...neposlala by si mi prosím 4.díl?když se tady tak veřejně nabízíš xD
      děkuju moc

Ahoj, poslala by jsi prosím ty knížky? Písničky jsem si sehnala, ale ty knížky ne, jestli se ti to líp posílá přes ICQ tak mi napiš meil a já ti to pošlu v něm.Tady ho dávat nebudu...mockrát děkuji *4*

ahojik, pls byla bych ti moc vděčná, kdyby si mi poslala všechno, co jsi vypsala - až na ty písničky.předem děkuju A.N.

ahoj Ivet, mohla by jsi mi prosím poslat knížky a nějakou písničku na email?předem díky *4*
  • .....

Lidi mohla bych prosím požádat někoho, aby mi poslal knížku Rozbřesk na email?? mám to sice doma, ale bylo to strašně s chybama a nedalo se to číst.. :( některé věty ani nebyly přeložené.. byla bych moc vděčná.. díky moc předem tomu, kdo mi to pošleee :-*
  • *YAHOO*

Ty voe děckááá... jak já se těším na ten film... už aby byl, bo jako knížky šecki přečtené během jednoho týdne a není teď vbc co dělat... :(:( mrtě se těším.. aj na trojku a čtyřku... <3
  • bomba

mám přečtený všechny tři dvakrát a 4 na netu a nemůžu se toho nabažit 29.5. vychází dvd už ho mám objednaný .....
    • iwettka

Re: bomba

ahojky kdyby jsi chtěla rozbřesk mám už v emailu můžu ti ho poslat....stačí meil....pro ostatní to platí taky....
      • Re: Re: bomba

Nemohli by jste mi nekdo poslat poslední dva díly ??? Na email Vercik.1@seznam.cz děkuju :) a pokud mozno tak i tech 11 kapitol
  • kikinecka.kikisek

uloz.to

hele lidi jestzli schanite jakejkoliv dil jao knizku tak vsechno ej na uloz.to ....... *1* *1* *1* *1*
  • Zatmění

Ahojte lidičky!Prosím Vás nemáte někdo zatmění?Jesli jo tak mi ho pls pošlete na e-mail.Předem moc kuju *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit