-
juuuu
ahoj prosím vás mohl by sem někdo napsat kde bych mohla stáhnout stmívání moc by mi to pomohlo díky už ted *3* -
-
Re: juuuu
Koupit :-) -
-
Re: Re: juuuu
ulož.to
-
-
-
Jeeeeeeeeeeeeeeeee
Já tenhle film zbožňuju je upa super vubec nechapu jak se nekomu nemuze libit *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hlasujte pro cesko!!!
http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01 -
stresující čekání
mě sága úplně pohltila k vanocum jsem dostala 3 dil a měla jsem ho přečtenej za 4 dny ale jakmile jsem si to dočetla musela jsem jit pro 4 dil a ten sem zakoupila v patek 8. a včera 11. jsem ho v pul pátý dočetla když jsem to četla tak se mi jakoby promítal přímo děj,živě jsem si to představovala tak jsem zvědavá jakej bude film,teď se cítím znuděná,nic mě nebaví jak můžou jeden film ktej má cca 1,5 natáčet skoro rok,to je k nevydržení,a ještě víc mně to štve páč až bude 4 díl v kinech tak já už budu vdaná......To je někdy stresující.Kdyby bylo alespoň víc dílů ať mam co číst. *16* ...A nebo by to mohli natáčet jako seriál -
-
Re: stresující čekání
mohla bych se tě na něco zeptat jak ji edward řekno bello vem si mě odpoví mu nebo ne -
-
Re: Re: stresující čekání
Vlastně už neodpoví;) V Eclipse by to melo začít tím že už je s ním zasnoubená:D -
-
Re: Re: Re: stresující čekání
promin ale asi jsi si spletla zatmění s rozbřeskem....V rozbřesku to začíná tím jak jsou zasnoubeni a chystá se svatba -
Re: Re: Re: stresující čekání
acha, tak teď jsem trochu zmatená *7* já myslela, že se zasnoubí až v Eclipsu jak jsou Edward s Bellou sami doma u Cullenových a ona se ho snaží svést, tak tam jí oficiálně požádá o ruku a nasadí prstýnek a až teprve na konci Bella doopravdy souhlasí se svatbou. na začátku Eclipsu ještě nebudou zasnoubení. prosím opravtě mě, jestli se mýlím, pže teď fakt nevím *7* -
-
Re: Re: Re: Re: stresující čekání
nepleteš se -
-
Re: Re: Re: Re: Re: stresující čekání
děkuji ti *3*
-
-
-
-
-
-
Robert hraje Guitar Hero na Xbox !!!
http://www.youtube.com/watch?v=MFCR hd1z77o&feature=related
Tady na to mrknete vazne legracni :-) *15* *15* *15* *15* -
tak tohle je moc!
http://www.youtube.com/watch?v=NkYv Yiljf5k&translated=1
fakt funny *1* -
Twilight/New moon
Lidi co myslíte že je lepší Twilight nebo New Moon *7* -
-
Re: Twilight/New moon
popravdě? mě se víc líbí Stmívání. přišlo mi to víc romantičtější *3* -
-
Re: Re: Twilight/New moon
Popravdě? Twilight! I když tam nejsou moji oblíbení vlčci a ani i když to není moje nej knížka(což NM je) je prostě lepší. New Moon nebyl šálek mého čaje. -
-
Re: Re: Re: Twilight/New moon
Jednoznačně Stmívání. Podle mě se jim NM moc nepovedl. Nějak jsem se nedokázal vžít do toho děje a nebylo to ani tak dobře spracované jako Stmívání, i když vlci působili věrohodně. Jednoduše řečeno NM se mi nelíbíl. -
-
Re: Re: Re: Re: Twilight/New moon
me zase o trosku vic bavil new moon
-
-
-
-
-
v obchode
dvd new moon bude v obchode az 25.04.2010 to zas bude dlouho co a do kin prijde zatmeni cervenci a hned pote budou zacit tocit rozbresk neni to super -
-
Re: v obchode
Breaking Down ( Rozbresk ) zacinaji tocit uz v Breznu 2010 ( tu prvni cast ). :-) -
-
Re: Re: v obchode
To je kec jak brno.. nic není officiální jen že na amazonu je obal.. a přitom se ani neví jestli to je original. -
Re: Re: v obchode
mě by opravdu zajímalo, kde berete takovýhle informace. jak můžou začít natáčet v březnu, když ještě není vybraný ani režisér, není dopsaný scénář, ještě se vůbec neví, zda to opravdu bude rozdělené na dva filmy a hlavně, když společnost SUMMIT nevydala oficiální prohlášení o natáčení a dokud ho nevydá, všechny ty informace, které kolují na netu nejsou pravda. tak to konečně pochopte. -
-
Re: Re: Re: v obchode
www.newmoonmovie.org -
Re: Re: Re: v obchode
jj... myslim si že informace na netu nejsou jistý a opravdivý...někdo něco napíše a hned se to rozšíří dál....myslim si že by jste tomu neměli věřit dokud to není 100% vyhlášený protože pak budete jenom zklamani.... -
-
Re: Re: Re: Re: v obchode
přesně tak, děkuji ti za podporu *3* konečně někdo kdo se mnou souhlasí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: v obchode
nemáš zač..... *3* *4* -
ne vubec ja ti to neberu :-) Mozna mas pravdu :-) ale me nejde do hlavy proc Alan Baltes by daval nejake nepotvrzene informace, jelikoz on je agenta pro cele USA a ja jsem prez nej byla na castingu do Eclipse :-)
Let's say na kazem splochu pravdy trochu :-) a uvidime co se z toho vyklube :-) -
FOR BLLANCCA
jen aby jsi si nemyslela, že tvoje zprávy nějak kritizuju nebo to myslím nějak zle, to vůbec ne *3* třeba máš ve všem pravdu, ale dokud si to prostě oficiálně nepřečtu na stránkách Summitu tak těm zprávám na netu nevěřím *3* tak to prosím zle neber a nezlob se *3* to víš, že bych taky brala aby BD začali natáčet co nejdřív, mám tenhle díl ze všech nejraději, ale radši nechci těm zprávám věřit, dokud to nebude potvrzený, abych pak nebyla zklamaná, takže tak no *3* -
no jak tak koukám, tak tohle nejsou oficiální stránky Summitu, takže dokud mi sem nehodíš odkaz na Summit, kde bude článek o začátku natáčení BD tak si tohle strč za klobouk *3* dokonce i sám Summit vydal prohlášení, že veškeré zprávy na netu jsou mylné a že dokud to nebude na jejich stránkách, nemáme ničemu věřit. ale jestli tomu chceš věřit, prosím, ale aby jsi pak nebyla zklamaná *3* a ještě bych dodala, že pochybuji o tom, že jelikož David Slade stále pracuje na Eclipsu, je zavřený ve studiu a ještě dlouho bude, tak by se teď v březnu pustil do natáčení BD, to asi ne *15* -
jo a mimochodem uz byly vyhlaseny i castingy do vedlejsi role.
http://www.acting-auditions.org/2009/04/breaking-dawn-auditions-and-casting.html
Kde Alan se zminuje za dostali nataceci prava, ze by to mel znovu rezirovat David Slade a ze je to planovane na zacatek roku 2010....
poctete si :-)
*3*
-
-
-
-
-
Fakt dobrej kec. Hele.. Summit nic o VYDÁNÍ DVD nepotvrdil.. a NATÁČENÍ Breaking Dawn není ani schváleno! -
jůůůůů super *3* kde jsi to četla? *3*
-
-
TWILIGHT
_________________________NEW_______ _______________
Hlasujte PRO ČR
Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twilight_Nation/2010/01
Dík ;-)
Je to o zem která má nejradši twilight. -
dabing
ahojkii můžu se vás pls zeptat kdy bude asi dabing na new moon bude to v březnu nebo až v červnu?? *4* já sem slyšela že až v červnu nevíte to někdo přesně?? -
-
Re: dabing
myslim si že to bude jako stmívání...než se vydá dvd že to bude nadabované...:)) -
Re: dabing
Jsem si jistá,že ještě před premierou zatmění jistě už bude dabing k novému měsíci na 100%. -
-
Re: Re: dabing
Tipuji že dabign bude až bude zíjem o NM. zatím podle recenzí je zájem minimální i když náctileté fanynky blázní. Uvidíš sama kdy bude.. ale já se na něj netěším titulky jsou lepší! *3* -
-
Re: Re: Re: dabing
:-) Ja jsem v zivote nevidela Twilight v cestine jelikoz ziju v USA a nedavno jsem tak premyslela ze do CR to musely nadabovat a tak jsem byla zvedava jaky hlas dali Robertovi, vyhledala jsem to na Youtube a hruzou jsem na to trestila oci...New Moon by snad ani nemeli dabovat !!! -
Re: Re: Re: dabing
to máš pravdu já to vždycky skouknu s titulkama a pak sem nasraná s toho čekýho dabingu a i si s titulkama lepšim anglinu
-
-
-