-
new moon
Zdravim.V českém dabingu by to melo být kolem 13.března.Jinak je pravda že v originálu to zní líp.Ty naši mladí dabéři jsou sice dobrý ale Pattinsonův krásný hlas to nenahradí.Údajně by to měli nadabovat ti samý lidi jako ve Stmívání.Uvidíme. *3* -
-
Re: new moon
Skwelí *5*
-
-
New moon
Mě se víc líbil nový měsíc jako film i jako knížka.Bylo to víc zajímavé a taylorovi už konečně ostříhali vlasy.On je hezký pořád ale s těmi krátkými vlasy mu to prostě sluší líp *14* -
-
Re: New moon
Jj mě taky ale baví mě oba dva
-
-
hmm
hmm stmívání je mooc hezké(samo že i new moon) *14* ale moc se my nelíbí jak se ve 2 chová edvard k bele!!! *13* -
Kdy bude dabowana ?
Newite nekdo kdy bude NOwy mesic nadabowany???? *5* -
-
Re: Kdy bude dabowana ?
doufam,ze nikdy.nebo aspon s jinyma hlasama nez twilight -
-
Re: Re: Kdy bude dabowana ?
říká se že někdy v březnu....
no nwm nwm nwm...ale bylo by asi kravina kdyby v ´každym dílu je daboval někdo jinej... *7*
-
-
-
5 díl
ma jse jmenovat pulnoční měsic -
patý díl
Nevíte jak se menuje pátej díl pls? *7* *7* -
-
Re: patý díl
no pátý díl by mělo být "Půlnoční slunce", což je vlastně Stmívání, ale z pohledu Edwarda *3* -
-
Re: Re: patý díl
Ahojky newíš jestli je už dopsané nebo kdy bude dopsané??díky -
-
Re: Re: Re: patý díl
no bohužel to dopsané není a obávám se, že to Stephenie jen tak nedopíše *9* zatím je napsaných jen 12. kapitol. -
-
Re: Re: Re: Re: patý díl
Do dvou let to bude *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: patý díl
*1* díky....snad 2 roky vydžím... *1*
-
-
-
-
Re: Re: patý díl
diky moc
-
-
-
bomba
pěkný film byla jsem na nem ve znojme v kině a je užasný už se těším na 3 *3* -
no,to nemá chybu..
tak jsem opět tady a se svými názory na tuhle ságu.jak už jsem psala,četla jsem všechny díly ,ale koho to zajímá,z Belly se opravdu stane upírka a bude mít dítě s Edwardem,a to holčičku,do které se zamiluje Jakobs,no v posledním díle není o akci nouze nebude. Je to opravdu děsně zajímavé...upíři a vlci budou spolu bojovat proti klanu Voltairů... *5* -
-
Re: no,to nemá chybu..
Hustě já jsem se dostala tepre k Zatmění ale brzy se začtu do Rozbřesku.Myslím že to bude fakt maso. *3* -
Re: no,to nemá chybu..
Taky jsem to četla...teda spíše na netu,poslední díl nemám ještě dočtený *9* ...Jinak jsem už viděla i pár videí k poslednímu dílu a dokonce i malou Renesme (nevím jestli jsem napsala dobře její jméno *4* )..No a fakt musím říct,že se těším až to bude v kinech,podle ohlasů,má být čtvrtý díl nejlepší *3* -
-
Re: Re: no,to nemá chybu..
musím tě zklamat, ale ty videa a Renesmee co jsi viděla na netu nejsou pravý, ale pouze fanmade od lidí *9* -
-
Re: Re: Re: no,to nemá chybu..
Tjn...Ale zajímalo by mě kde seženou tak nádherný miminko aby se Renesmee vyrovnalo...Větší Nessie by měla nejspíš být prej Bella Thorne, neříkám že je to jenkrásnější slečka, ale na Nessie se myslím hodí suprově, navíc s Taylorem, teda jko Jacobem jí to sluší *4* -
-
Re: Re: Re: Re: no,to nemá chybu..
Ale to byl prý taky fanmade kec.. jen proto že s ním hraje v seriálu kde jejich táta vrazdí lidi.. *3*
-
-
Re: Re: Re: no,to nemá chybu..
Fanmade viedí je moc.. a ani jedno není origoš *3*
-
-
-
-
no opět něco superrr
tak se připojuji k dlouhé řadě nadšenců fandů této ságy,samozřejmně jsem přečetla všechny díly,to se čte fakt samo.Nový měsíc mě filmově nezklamal,ikdyž knížka byla o něco zajímavější,múj názor.jinak obsazení,no bez chyby.hlavně tedy ti hoši,co se měnili na vlky..krása pro ženské oko....už se těším na další díl v kině...pokud se tedy někdy bude točit i rozbřesk....tak to nejvíc. *3* -
Eclipse
ahijky,nevite nekdo,kdy ma vyjit official trailer k eclipse?nekde jsem cetla,ze by mel poprve soatrit svetlo sveta na predavani cen MTV 14.1. ale nikde jsem ic nenasla.nevite nekdi nejaky info?dikec