-
Odložené případy
Odložené případy jsou fakt super seriál nejhezčí díl byl ten když tam nakonci hrála ta písnička od One Republic Apologize fakt super -
skvělej seriál
Odložené případy úplně miluju.Nejlepší je konec jak jde někdo s tou krabicí a hraje vždycky nějaká skvělá písnička!!Můj nejoblíbenější díl je Na věky modrá!!♥ -
Bomba seriál!
Tenhle seriál upe žeru! Je fakt skvělej po všech stránkách, s mamkou jsme do něj uplně zažraný *1* . Líbil se mi včerejší díl Sabotáž, hlavně na konci písnička od One Republic, Apologize (neremixovaná verze bez Timbalanda). Ten konec neměl chybku *1* *1* .
P.S.: Daniel Pino je tááák sladkej! Prostě borec! *14* *14* *14* *14* -
V (6)
koncilo to odesel jsem hledat hvezdy dekuju T... ale to nemyslim -
V (6)
Ahoj nevite prosim jak byl ten citat v dnesnim dilu? byl od oscara wilda... neco o hvezdach... slo o pripad cernosskeho 14 leteho chlapce s nadanim pro matematiku... zabil ho bratr(nevlastni) pomozte mi prosim -
IV (17)
prosím kde najdu jak se jmenovali herci z tohoto seriálu v díle 17? řadě IV ?? *8* odpověĎ mi pošlte na e mail.. plosím.. -
-
Re: IV (17)
myslíš toho kluka jak tancoval??tak to je Nathan Halliday *14* *4*
-
-
:-)
ahojky mohl by mi prosím někdo poslat jméno písničky jak se hraje na začátku seriálu ,, Odložené případy"
na e-mail: alinka1@seznam.cz
předem děkuji :-) -
-
Re: :-)
Tak pokud myslíš úvodní píseň celého seriálu, tak je to skladba s názvem Nara. Jestli chceš, tak ti ji pošlu *1* -
-
Re: Re: :-)
Ahoj,
mohl bys prosim poslat pisen Nara take na muj email?diky
-
-
-
jeeaaa
Nejlepší seriál co znám!!! Je upa good. Nemáte to někdo na dvd??? *14* *3* -
-
Re: jeeaaa
Mam vsechny 4 rady plus patou krome dilu 2 a 4, coz je skoda..jo, jeste 8 dilu 6. rady ktera ted bezi v USA..
-
-
super
zdarec..... tenhle seriál je fakt bezvadnej...... nemáte někdo nějaký písničky z případů???????????? pls pošlete mi je na mail díkes *3* -
Barák
Prosííím,potřebovala bych jméno herce,který hrál v dílu-Barák toho kamaráda Johna(nebo jak *4* )...jak nakonec umřel a byl v tom tunelu...nevíte někdo?? *9* Díky za odpovědi mějte se *14*