Přejít na výpis diskuzí

Odložené případy

FILM 1.6.2007 
93 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TV NOVA spot s Kathryn Morris !!!!!

NEVÍTE, JESTLI JE TADY NĚKDE NA NETU TEN NEW SPOT BO CO TO JE, JAK TAM Kathryn Morris PŘEJE VŠE NEJ TV NOVA ???? KDYŽTAK MI NA MAIL POŠLETE ODKAZ !!!!!! THANKS
    SERIÁL JE NAPROSTO ÚŽASNÝ A NEJLEPŠÍ !!!!!!!:)

můj mail: vanessaca@seznam.cz *3* *4* *14* *3*
    • lily39

Re: TV NOVA spot s Kathryn Morris !!!!!

ten spot sem hledala a nic..stejne mi prijde divny ze by to Kathryn pro TV Nova namluvila *7*
      • lily39

TV NOVA spot s Kathryn Morris!!!!!

Tak se mi podařilo najít na youtube ten spot pro TV Nova - mrkněte se http://www.youtube.com/watch?v=f4eX Bc_Tg2k *3*
  • 93domca

Nevíte,kde sehnat na netu tenhle seriál?:D Našla jsem půl tuctu filmů a seriálů,ale odložené případy ne...byla bych vděčná,kdyby dal někdo link
    • lily39

Re: Online

mrkni na www.torrentz.com nebo kterykoli dalsi torrent kde stahnes vsechny dily - ja je mam a momentalne stahuju i 6. radu ktera bezi v USA a je naprosto luxusni - Cold Case jsou proste perfektni a nejlepsi! *3*
      • Re: Re: Online

ahoj taky miluji serial Odlozene pripady kde stahujes tu novou radu co bezi v usa? *3* *3* *3*
        • lily39

Stahování

Jestli umíš stahovat přes torrent tak tam normálně najdeš všechny nový díly..Není to nic složitýho *3*
  • Help me

čaute lidi, máme veikánskou prosbu. Odložený případy se snažím stahovat, ae mám jich bohužel jen pár.Víc sem jich nenašla. Jestli máte někdo nějakej odkaz kde se to dá stáhnout, pokud možno česky, budu fakt vděčná, děkuju mockrat. *3*
  • Cold Case

Jestli není nutný, aby to bylo namluvený česky, tak tady máš link http://www.torrentz.com/search?q=co ld+case kde stáhneš díly v originále, tj. v angličtině..
  • fortturp

...

Naprosto luxusní seriál!Žádnej jinej takhle nemiluju!Mrzí mě že ho už nedávaj každej všední den ale jen ve středu :-( ....strašně smutný
  • lily39

Web o Cold Case

Ahoj, věděli jste, že Tracie Thoms (detektiv Kat Millerová) zpívá? Na mém blogu www.coldcase-site.blog.cz si můžete poslechnout ukázky jejího zpěvu, přidala jsem fotky z 6. řady a videa s ukázkami dílů 6. řady a další videa (třeba oslavu 100. dílu nebo parodii na Odložené případy). Tak kdo bude mít zájem, můžete se tam podívat *3*
  • tomzaza

Cold Case

Cold Case je nejlepší seriál. Herci, atmosféra, děj je naprosto fenomenální. Už se těšim jak dneska dostanu novou porci Cold Case. *3* *3* *3* *3*
  • lily39

DŮLEŽITÉ: Petice proti zrušení Cold Case!

Ahoj všichni! Možná nevíte, že v USA se rozhodují, jestli nezruší Odložené případy. Prý jsou vysoké náklady a nízká sledovanost. Rozhoduje se o konci mezi seriály Odložené případy a Beze stopy. Na netu jsem narazila na petici proti zrušení Odložených případů, kdo jste proti tomu, určitě se přidejte a vyplňte tu petici! A odkaz máte tady: http://www.gopetition.com/petitions /cold-case.html
    • Re: DŮLEŽITÉ: Petice proti zrušení Cold Case!

nic nerušte idioti
  • tomzaza

Petice

HALO, HALO. POŠLETE SVŮJ HLAS DO PETICE!!!! *8* *8* *8* *8* *8*
  • lily39

Cold Case dostaly zelenou k natáčení sedmé řady!

Lidi, super zpráva! Právě dnes jsem si přečetla článek, kde psali, že Odložené případy dostaly zelenou k dalšímu natáčení! Mám z toho obrovskou radost a už se těším, až se na tu sedmou řadu podívám! Co na to říkáte, paráda ne? *3*
    • Re: Cold Case dostaly zelenou k natáčení sedmé řady!

to je dobře protože ji miluju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit