-
Božíííí
Wyděla jsem hodně takowych seriálů...ale ten je 100% nejlepší*14* ....už ten názew ODLOŽENÉ PŘÍPADY...a ta úwodní písnička je taky nádherná*14*...wzalo mě to za sdrce a sleduju to pořad..je to dobrej seriál...néé jako Walker Texas...bláá bláá bláá *13* ...u toho se jenom směju jak je to trapné *9* *9* *10* *7* -
pripady
je to skvelej serial jen je skoda jak to skoncilo *9* ...ale zase nikdo nemuze rikat ze uz to bylo trapny jak to bylo dlouhy,ze je to jeden z tech nekonecnejch a pitomejch serialu..podle me skvelej *3* -
joseph
Ahojky newíte nekdo jak se jmenuje Joseph svýn jménem.Byl v 3 epizodě (název joseph)uplně nakonci,prosím kdo to ví tak mi písnete na e-mail ju? díky moc -
super
zdarec..... tenhle seriál je fakt bezvadnej...... nemáte někdo nějaký písničky z případů???????????? pls pošlete mi je na mail díkes *3* -
IV (17)
prosím kde najdu jak se jmenovali herci z tohoto seriálu v díle 17? řadě IV ?? *8* odpověĎ mi pošlte na e mail.. plosím.. -
-
Re: IV (17)
myslíš toho kluka jak tancoval??tak to je Nathan Halliday *14* *4*
-
-
V (6)
koncilo to odesel jsem hledat hvezdy dekuju T... ale to nemyslim -
Upravila jsem popis seriálu
Upravila jsem popis seriálu, tak doufám, že to takhle bude přehlednější než to předchozí *1* -
Ahooooooooooooooj!!
Čusík lidičky *3* potřebovala bych zjistit, jak se jmenuje ten krásnej vyšetřovatel, co pracuje skoro pořád s Lilly Rush, víte kterej ne? já jsem zapomněla, jak se jmenuje... předem díky za radu, Odložené případy jsou nej seriál! *3* *14* -
-
Re: Ahooooooooooooooj!!
Detektiv Scotty Valens, v civilu Daniel Pino, alias nadhernej chlap a hlavne skvelej herec *3*
-
-
Asi zradila technika...
...ale prošvihnul jsem 16 díl "V." série, který šel 27.8. v televizi. Buď jsem to špatně naprogramoval nebo celé zařízení kleklo.
Nemůže mě někdo pomoci, kde tento díl dodatečně sehnat, ať mám ucelenou sérii? Za všechny rady i informace budu vděčný.
Děkuji Marty -
-
Re: Asi zradila technika...
tenhle dil mam, pokud ho jeste shanis, dej vedet..
-
-
o.p.
.....¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
******* *********************************** *********************************** ******************
odložené připady
genialni *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*