Přejít na výpis diskuzí

Paranormal Activity

FILM 16.10.2010 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paranormal activity

nemužu z tech kdo si mysli zhe ten film je podle pravdy a zhe sou to skutecne nahravky picovina ale dobre to udělali. *1*
  • je to pravda

paranormal activity znikli podle nahrávek z různých událostí natočeních a poté se to ufilmovalo .......koukně te se na dvojku je to jen z náhrávek lidí (pravdivích)co se jim děje v garáži nebo v pokoji u dětí ......no paranormal 1 na mě udělala dojem ale největší ke konci ale celej film udělanej perfektně ......jako takovéto filmy se řaděj do psycho horrorů dají vám kapku víc na mozek *3* ....
    • nickyzero

Re: je to pravda

Spíš mě to nutí přemýšlet, do jak moc velkých pekel se řítí americká kinematografie
    • Re: je to pravda

ja vam neco reknu lidi.v tom filmu nejsou zkutecne zabery.je to normalne natoceno,ale je pouzit zkutecny pribeh.ma 3 konce ten pravy je ze katie micae uboda nozem a pak ji policie zastrely.2 konec kate micae hodi do kamery a 3 je ze micae zabije a pak si podrizne hrdlo.vy to neverite ale ja jo.me a mim kamaradum se dejou podobne veci jak v tom filmu.podivejte se na http://ludmilaprochaskova.blog.cz/ tam je to co se nam zatim stalo.
  • :D

Paranormal activity je děsivý jedině tehdy, když vám je 9 let a rodiče vás nechali samotné večer doma. Mě osobně některé noční scény prišly velice zábavné a smál jsem se jim asi 5 minut.
  • vampirediariesstefansalvatore

omg..=DD

twe horor jak prase..twe já miluju krváky a tak, to mi nevadí..ae tohle fkt nemusim, psycho horory..sem byl posranej jak prase..=DDD *1* *1* *1* *1*
    • Re: omg..=DD

Krváku nic nejsou, to neni horor, to je hnusárna (ačoliv se krváků nebojim a krev mi nevadí), takovej pořádnej psycho horůrek, to je něco *1*
  • midnight-fantasy

objasnění :)

Když si zadáte do google.com fotky Katie Featherston (hlavní aktérky filmu) je jasné, že je to jen herečka. Tudíž je to velmi dobře natočený film, a kloubouk dolu, že si polovina populace, která shlédla film myslí, že je to skutečnost. Nejspíš je to podle skutečné události ale film je jen filmem a ne dokumentem :)
  • Video

http://www.youtube.com/watch?v=Uouy -c89BB8 koukně te se...no mevim nebyla v tom filmu proti tomu to zkusit?? *7*
    • Rozbor filmu

Je to fake,v adobe after effects jsem zvýšil světlost,saturaci a Gamma. Na konci jak je Micah odhozen na tu kameru tak při spomaleném záběru letěl směrem od zábradlí(což je blbost to by jeho předešlá dráhá proťala zábradlí) a zároveň oběvil (odzprůhlednil).
      Člověk když to tak vidí tak mu to dojde a navíc ten demonický ksichtík do kamery co katie předvedla je taky videomontáž..http://www.youtube.com/watch?v=qW-l6y7RmkA&NR=1 .
      Jinak ale good film :) *3*
  • Konec ?

Chtěla bych se zeptat jaký jsou ty 2 (někdo píše že 3) konce :) Děkuju a odpověď *1* Ale já myslím že podklad je podle zkutečné události ale tohle je jen blairwitchovský filmík což znamená že to má vypadat jako záznam co objevili policisté *3* protože všimnuli jste si co dělali za povolání ??? když se podíváte do Katiina životopisu uvidíte že natožila film rok před P.A. ale ve filmu on hrál na kytaru a ona vyráběla korálky *4* jinak večer z toho němůžu usnout a to sem to viděla před měsícem xD PS: prosím vás o normální neurážlivé komentáře a odpovědi *5* děkuji *14*
  • Paranormal activity

Film není podle skutečné události, natož aby to nejdřív natočili nějací obyčejní lidé a pak se to teprve dostalo na veřejnost. Samozřejmě jsou to herci, kteří to všechno pouze hráli Ale horor to byl celkem dobrý, byla to dobrá idea, natočit to normální amatérskou kamerou. Vtáhne to diváka do děje. (A ušetřily se tím miliony;) ) Ale při snaze o všechny věci z ´každodenního života ´ mi to chvílemi přišlo příliš zdlouhavé. *3* *1*
  • milaasek

ježiši, vy jste snad úplně blbí... *16* ten Micah a ta Katie herci nebyli. Jim se toto opravdu stalo, ty záběry jsou pravdivé. Ten konec ne...Tohle se jim dělo ještě hodně dlouho a konec je neznámý. Oni to zveřejnili a ten režisée to sestříhal a vytvořili konec. Jeden a poté druhý. Nevěděli, který tam dát. V dvd tam máte jako bonusy. Ten nezveřejněný konec jim přišel až moc nereálný s tím pohledem do kamery a, jak ho hodila přes celý pokoj a on narazil do kamery. Ostatní je vše pravda. Proč hrajou v ostatních filmech? Protože po natočení konce jim začali přicházet nabídky a začali ve filmech hrát, ale ne, že jsou to herci a, že se toto stalo nějaké herečce je zrovna náhoda. To ne. Není to ,,podle'' skut.událostí. Toto je skutečná událost. Ten film. Odpovědi na ty otázky, co nechápete jsem už napsala. Kdyžtak se ptejte... *5* *1*
    • nickyzero

Re: milaasek

Když všechno tak dobře zodpovíš. Tak dle tvého příspěvku soudím, že ten pár znáš osobně *3*
    • barka.3

Možná něco z toho podle skutečné události bylo, protože takovéhle věci se vážně někde dějí... ale rozhodně né, že by to byli pravé záběry.. na to bylo moc dobře vidět, že je to hrané... herci žádná sláva... ovšem zase bych takovým věcem klidně věřila.. stát se může vše...
    • venca.x

a jak to teda že tam neni nic videt na kameře na youtube je plno videi kde kamera natočila duchy a tady nic
    • Re: milaasek

hele ten příběh je fikce ale něco podobného se stalo.. akorát Mitchie je dodnes nezvěstná...

a přečti si tohle:"No it is not. Its a movie directed by a B list movie director named Oren Peli. He was afraid of ghosts himself and had a few paranormal experiences in his house so he made a movie off a 15 grand budget called paranormal activity. It was shown at Slamdance festival in 2007 and than brought before Miramax. It recently was produced by paramount and shown in select theaters to determine critical reception.".
      jestli nejsi tak pitomá, což asi seš, tak si to možná i přeložíš *5*

za to ty jsi tupá jak to jelito. přečti si nejdřív o katie a micahovi nějakej životopis a pak mumlej. bože, proč jsou na tomhle světě tak debilní lidi, jako jsi ty!!!

ježiš uklidni se...nědelej tady chytrýho/u tk to vůbec nebylo...nákým lidem micahovi a katie se to stalo pak to do ruky dostal ten režusér a udělal podle toho film ale něco je pravda a něco je..třeba jak ju tahal za tu nohu tk to pravda nebude ;)
      • Re: Re: milaasek

no to prave bude pravda!! ten konec nebude rpavda!
        • pulnoc140

Re: Re: Re: milaasek

pane bože,stalo nestalo,horor je to stejně a je to snad jedno ne?

A když jim začali chodit nabídky na další filmy až po paranormal activiti , tak jakto, že katie natočila první film už rok před paranormal?

a to nemůže člověk hrát v nějakém filmu, natož aby se mu něco takového stalo? I herci jsou JENOM lidé...:)

Paranormal Activity

Americký horor Paranormal Activity byl natočen na ruční kameru a jeho rozpočet byl pouhých 11 tisíc dolarů. V kinech se ale z něho přes víkend stal výdělečný hit.

Mladý pár Katie a Micah se nastěhuje do nového domu v San Diegu. Za krátký čas začne mít Katie dojem, že v domě nejsou sami. Věci se pohybují, z různých míst se ozývají divné zvuky. Aby Micah dokázal, že se Katie mýlí, nainstaluje do ložnice videokameru. Velká chyba! Cosi nehmatatelného v domě je.

Paranormal Activity, USA, 2007, 86 min., české titulky, režie: Oren Peli, hrají: Katie Featherstonová, Micah Sloat, Mark Frederichs, Amber Armstrong, Randy McDowell...

to není vůbec podle skutečné událsti chápeš??.. kdyžtak si to najdi na www.novinky.cz *16* *16*

mě už to nebaví to tu vysvětlovat :D mě příjde, jako kdyby(nechci nikoho urážet) všichni potřebovali brýle, čti dobře, jasný? :D...twl, tohle snad není možný...,,podle'' skutečné události je PODLE SKUTEČNÉ UDÁLOSTI!!!a ne,,toto je skutečná událost'' tak si to laskavě zredukuj v hlavě, možná příjdeš na chytřejší věci a nemusíš mi tu nic přeposílat články z novinky.cz...vím o nich, jsem to četla dávno...:D:D:D
        • Re: Re: Re: milaasek

Prosim tě..:D si děláš srandu,že jo..:D asi podle zkutečnosti:D ježiš jde vidět jaký máte IQ,že věříte v takovou blbost!:D joo ježíšek asi taky nosí dárky no..a těch tisíc mikulášů a čertů ty jsou taky pravdivý,prober se!:D..všechno to byli herci a jelo se podle scénáře..:D ježiš..:D:D věříte v to co chcete..a ne v co máte.. jo a je to tam napsaný,aby to zvýšilo strach to je takovej trik víš..:D:D *4*

Nevěř všemu co si přečteš na netu:)

Kdyby to bylo podle skutečný události, tak by to bylo hodně zlé :D Můžo říct, že je to podle skutečnosti a jako řekni mi, kde vidíš důkaz, že by to tak opravdu bylo?! *1*

Ježíši lidi,nepozabíjejte se tu,tak zachovejte klid nemáte to jedno?!Možná,že to je podle skutečné události,možná taky ne,ale stejně nikdy nepřesvědčíte všechny o stejné věci,vždycky bude někdo,kdo té vaší možnosti,nebude chtít věřit,tak klid. *3*

kdyby ten konec byla pravda...tak by to v životě nebylo zveřejněné! Převrátilo by to celé náboženství o démonech atd. a mohla by nastat třetí světová! *16*
  • meggie36

:(

at to je nebo neni podle skutecnosti je to pekne hnusny *9* musim se priznat ... byla sem pak ve svy posteli uplne posrana !!!!!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit