-
:/
řeknu vám...větší psycho sem nikdy neviděla *8* *9* -
-
Re: :/
Tos toho asi videla dost malo co?:-D:-D *1* *1* *1* -
Si děláš prdel, ne? Nuda film jak prase :-/ -
ty vole..ted sem to dokoukala..viděla jsem hodně hororů ale tohle to všechno překonalo...bože ty voe to je šílený *9* *9* *9* Kdyyb to nebylo podle skutečnosti tak v poho..ale ty voe jako dost hrůzostrašný..akorát ten konec sem moc nepochopila.Přežila to teda? *7* -
-
Re: Re: :/
hele, taky by me to zajimalo...ten konec sem probrecela *8* xD ale to je proste nejviic horor..ale jak ji nakonci sejmuli prost neco nehoraznyhp..nebo jak ji odtahnul do te hali..myslim si ze je to skutecny, nebo faaakt wostre nahrany...ale jelikoz jak na sebe kriceli atd, to vypadalo ze to tak opravdu bylo...uuplne neco uzasnyho...zajimalo by me, kde je ten micah a jestli tam za ni prisla ta kamaradka nebo co, ten konec sem trosku jaksi nevidela =D sem byla zahritaa cela =D ale tohle fakt to ty jo o tom budu premejslet jeste dalsich 10 let....boze..nechtela bych to zazit...ale vsechno vypadalo tak skutecne.. smutny, lekavy atd...uzasnej filmik *14* -
-
Re: Re: Re: :/
ja si taky myslím že je to podle pravdy...protože to by někdo nevylyslel... *13* jo a skončilo to tak že ta katie toho michaiela(nebo jak se jmenoval) zabila *9* *9* ja si teda myslím že ten tuch nějak do ni vlezl proože jak se na něho asi 2 a pak 3 hodiny divlala...oba jsou ted MRTVÍÍÍ *9* *9* ale stejně mi to HLAVA nějak nebere *7* *7*
-
-
-
-
Skutečnost?
ahojte, jen se chci zeptat jestli je tento film podle skutečné události. Opravdu by mě to zajímalo.
Ale jinak, je ten film super. -
-
Re: Skutečnost?
jj je to podle skutačných událostí *8* *5* -
Re: Skutečnost?
podle toho jak to zkončilo tak asi jo
-
-
...
no abych pravdu řekl..mnoho povyku pro nic.když jsem viděl ukázky, jak se lidí v kině třepou strachy..tak jsem se hrozně těšil, až to uvidím, protože mám rád takové filmy. ale pak přišlo zklamání. místy nudný film, až na konec, kdy přišla ta pořádná lekačka. 5 bodů z 10 -
Haha
Vy ste jako malííííí děckaa mě tak strašidelný to zase nebylo!!!! *13* jo a podle skutečný události to není ale mééna sou skutečný jo a kdyby to bylo podle skutečnýýý události tak to je nejvvětešíí sračka co sem kdy viděla *5* *5* *1* -
-
Re: Haha
Fakt mě ale vůlbec nepřekvapuje,když se najdou hrdinové,kteří nikdy nic neviděli,neslyšeli,nevěřili,nev ěří a věřigt nebudou.Nikdo vám necpe čemu máte věřit ale vy necpěte jiným,že je to jen kec a neexistuje nikdo kdo zažil paranormální jevy.Víte hovno jestli se to stalo nebo ne stejně jako víte hovno jestli existují třeba ufoni.Je to jen váš dětský vzdor.Ale kdyby vám v noci někdo dýchal zezadu na krk,či byste slyšeli v noci někoho šeptat vaše jméno,doslovně byste se posrali strachy.Zajímám se o paranormální jevy kam mi pamět sahá a ikdyž nemůžu zaručit,že se zrovna tohle skutečně stalo tak jak je to popsáno ve filmu,tak jsem si stoprocentně jistá,že existují lidé,kterým se to mohlo stát nebo kterým se to děje zrovna teď.Opravdu si nedělám iluze,že přesvědčím většinu a ani to nechci.Bylo by zajímavější pohlédnout do očí každému skeptikovy,který se tu kasá jak se nebál,že to je jen "sračka".Drazí a vážení životy lidí,kterým se dějí paranormální věci NEJSOU film,ale holá a ničím nezaměnitelná a životu nebezpečná REALITA.Takže bych prosila každého HRDINU,který to bude kritizovat,ať nemluví jen o filmu,o rozpočtu,o režisérovi nebo o tom,kde herci hráli,či jestli vůbec někde hráli.Jde o to,že se to stalo,že se to děje a to bezohledu na to,jak moc skeptičtí jste.....na tom tedy žádnému duchovy ani démonovy záležet skutečně nebude. *13* -
-
Re: Re: Haha
kdyby na mě někdo v noci zezadu dejchal tak bych mu řek že mu smrdí z huby ať de do koupelny! A kdyby šeptal mý méno? Tak ať drží hubu že chci spát *1* *1*
-
-
Re: Haha
Nez tu zacnes urazet kazdyho, ze je jak decko, tak se alespon nauc psat poradne cesky. -
-
Re: Re: Haha
česky nááhodouu umim ty ..... narozdííl od tebe .... sou to jenom překlepy ale ty si asi bez chyby vid 00000 *3* *1* *5* luzeeer -
-
Re: Re: Re: Haha
a ty si myslis, ze jsi odpovedela spravnou cestinou? jestli jo, tak te teda lituju
-
-
-
-
dotaz
FILM JE PODLE SKUTEČNÉ UDÁLOSTI PROSÍMVÁS!!!!! *16* *9* -
-
Re: dotaz
Dobrý den, mohla bych se zetat, jak víte že to je podle skutečné události? Moc by mě to zajímalo! Děkuji -
Re: dotaz
Když vy ste jak pan Váňa z Brna, prej podle skutečný události, podívejte se na to znova a popřemyšlejte. Děkuji. To už by ste mohli říct že podle skutečné události je Bob a bobek.
PS: žádný ps není -
-
Re: Re: dotaz
Souhlasím...Ubohej výmysl amerických inteligentů. *1* -
Re: Re: dotaz
než něco napíšete,tak si to ověřte mistře *3* *1* *16* všude je psané,že je to podle skutečné události tak se zklidněte *3* *5*
-
-
-
fble
radim nechodte na to poserete se strachy , nejstrasidelnejsi film co sem kdy videl -
-
Re: fble
*15* *1* -
-
Re: Re: fble
*1* *14* *3*
-
-
-
?
Chci se zeptat, jestli je to podle pravdy, nebo ne?? Nevíte někdo? -
-
Re: ?
no jeeee!!! *1* a never tady kazdemu co píše nezmysly pllsss!!! *13* -
Re: ?
Prý je to podle skutečné události *9* -
-
Re: Re: ?
Film není podle skutečené události, je to výmysl stevena spielberga -
-
Re: Re: Re: ?
je to skutocnost a neoblbuj tady kazdeho!!!! *8* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Zdravám , nezajímá mě nějaký výmysl horké hlavy. Požaduji zastánce faktu : "je to podle skutečné události" aby dodali fakta, kdy se to stalo, čím ten film byl inspirovaný, nebo také odkaz na původní příběh lidí co to zažili. Jinak to posuzuji za marketingový tah nebo taky jedna babka povídala.... ikdyž si myslím, že něco mezi nebem a zemí je. *7*
-
-
Re: Re: Re: ?
Buzerant?!
-
-
-