Přejít na výpis diskuzí

Paranormal Activity

FILM 16.10.2010 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaj

přesla mě chut se na to kouknout *9*
  • Nechápu ...

Jedna věc mi nejde do hlavy , proč se ti herci jmenují ve filmu upe stejně jak normálně? j ámyslela celou dobu že jet o pravda že tak našli tu videokazetu ti policajti a koukám sem a tam je napsanej i režisér ,sem z toho upe debil
    • si-sa

Re: Nechápu ...

Taky sem si to myslela
    • Re: Nechápu ...

no to je tak ze si oni natocili zivot a zverejnili to... režiséri to upravili a tak vzniklo PA *15*
  • paranormal ac...

AA pozerala som ale nezanechalo to na mne zadne nasledky okrem toho ze tu zenu veelmi lutujem a aj toho muza ktory si vsetko zlizol na konci!!! *9* inak DRASTYCKEE!!!NAOZAJ TO BOLO ZVEREJNENE VIDEO!!!verte tomu!!!a nieje to len tak spravenee!!! *9*
  • luuuca

*.*

aha lidi videli ste paranormal entity?? to byste meli taky zkouknout *3*
    http://filmyserialyonline.wordpress.com/2010/03/18/paranormal-entity-2009/
    • ....

já viděla jenom po kouskách... a ještě k tomu PA,, je to dost dobře udělaný, protože to má schválně vypadat jako amaterský záběry *3* *1*
  • nikk

Skutečnost

Základ filmu je podle skutečné události..
  • Skutečnost

Paranormal activity je podle skutečných událostí,akorát ho tyhle lidi zfilmovali tak aby to vypadalo jako realita. Ty lidi co tam hrají jsou herci,ale příběh se stal a oni ho pak zfilmovali..
    • Re: Skutečnost

jasně!*1* a proto ten film má dva rozdílné konce *13* *1* jééjda..
  • lucinkkka123

není

není to podle skutečný události!!!:-);) protože se podívejte že tam je napsaný režisér,no prostě filmový štáb atd..a taky ta Katie je herečka a nehrála jenom v Paranormal Activity ale i v dalších asi dvou filmech;) podívejte se jí do Filmografie ;) a byla by trochu náhoda kdyby se zrovna tohle stalo nějaké herečce ;) *15*
    • Re: není

no naozaj je to zverejnene video z ich zivota!!!to len upravili ked sa to zverejnilo!!!!!
      • Re: Re: není

mno to jo *1* *1* už to vidim, však ten režisér sám říkal, že to MÁ vypadat že je to fakt, ale je to JENOM film jointi:d
    • Re: není

Tak ses pica nebo co? to je natoceny podle skutecny udalosti ne ze je tohle ta skutecna udalost....fakt jako dej se vysetrit nebo nevim co s tebou mas iq venkovni teploty a vis jak ted byly tuhy mrazy. *1*
      • Re: Re: není

si zabil!!! *1*
    • muhi

Re: není

Ale oni to natočili jako podle někerých lidech.. To se stalo někomu jinému to je jasné, oni to jen tak nahráli -.-'
  • michalinda222

stahnutí...

kde bych to mohla stáhnout?
    • Re: stahnutí...

share-rapid.com
    • lucinkkka123

Re: stahnutí...

www.ulozto.cz
  • kiwy

Skutrčná událost - to asi ne!

Ahoj lidi, pro všechny kteří se tu ptali, jestli Paranormal activity je podle skutečné události. PA není podle skutečnosti, jelikož má dva konce každý úplně jiný a dokonce ve druhé verzi která je dostupná na internetu jsou i vystřižené scény!! Já jsem na tom byla v kině a taktéž jsem se na to koukla doma a velice mě překvapila rozdílnost těhle těch verzí!! Doporučila bych se podívat na obě verze, ale nejsem si jistá jestli tu z kina někde najdete! vaše Kiwy *3*
    • Re: Skutrčná událost - to asi ne!

Konce to má 3!!! Mám všechny :-)
      • Re: Re: Skutrčná událost - to asi ne!

opravdu????a jaký to ma 3 konce???
  • martushka-lol

Pravda

Hele klidně si na tohle pište arogantní odpovědi sprostý mě je to jedno ale čumím se na trailer pořádně se těším jak tam ti lidi v tom kině řvou tak si řeknu wow to musím vidět a pravda?:Pustila jsem si to včera byla tma a je to vpoho film akorát jsem konec nepochopila Micah asi umřel a Katie?To fakt neví asi ji cajti zastřelili ale že by ji tam nechali?fAKT NWM Takže jestli znáte odpovědi na otázky co se stalo s Katie tak odepište jenom si to chci ujasnit
    • Re: Pravda

Tak se na to koukni jeste jednou asi ne kdyz ses tak blba a nepochopilas ze Katie zabila Micaha...proc by se tam asi taky kejvala jak pica s trikem od krve a krvavou kudlou v ruce nemyslis??a pak ji zastrelili ty cajti pac se ji bali...
    • Re: Pravda

JO ti policajti ji zastřelili. Byla ozbrojená tím nožem a vypadalo to že chce na ně zaútočit, tak se bránili.
      • ashleysharpay

Re: Re: Pravda

hej slysela jsem ze mam byt i dvojka v roce 2012
        • girl0007

Re: Re: Re: Pravda

Taky má bejt konec světa,tak se asi nedočkáme :DD
        • Re: Re: Re: Pravda

jaky dvojka???? tohle je video které natočili a zverejnili!!!!!!!!! daj se i ty už prosiim te vyšetrit!!!! klepy tady neroznášej!!!!!!!! *8* *13* oks???
          • Re: Re: Re: Re: Pravda

hele ale fakt ma bejt..ale nemusi to navazovat na toho ne? muze to bejt o nejakej jinech lidech *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit