-
Re: Re: Re: Pravda
Taky má bejt konec světa,tak se asi nedočkáme :DD -
Video
http://www.youtube.com/watch?v=Uouy -c89BB8 koukně te se...no mevim nebyla v tom filmu proti tomu to zkusit?? *7* -
Konec ?
Chtěla bych se zeptat jaký jsou ty 2 (někdo píše že 3) konce :) Děkuju a odpověď *1* Ale já myslím že podklad je podle zkutečné události ale tohle je jen blairwitchovský filmík což znamená že to má vypadat jako záznam co objevili policisté *3* protože všimnuli jste si co dělali za povolání ??? když se podíváte do Katiina životopisu uvidíte že natožila film rok před P.A. ale ve filmu on hrál na kytaru a ona vyráběla korálky *4* jinak večer z toho němůžu usnout a to sem to viděla před měsícem xD PS: prosím vás o normální neurážlivé komentáře a odpovědi *5* děkuji *14* -
Re: Re: milaasek
no to prave bude pravda!! ten konec nebude rpavda! -
Re: milaasek
ježiš uklidni se...nědelej tady chytrýho/u tk to vůbec nebylo...nákým lidem micahovi a katie se to stalo pak to do ruky dostal ten režusér a udělal podle toho film ale něco je pravda a něco je..třeba jak ju tahal za tu nohu tk to pravda nebude ;) -
a to nemůže člověk hrát v nějakém filmu, natož aby se mu něco takového stalo? I herci jsou JENOM lidé...:) -
mě už to nebaví to tu vysvětlovat :D mě příjde, jako kdyby(nechci nikoho urážet) všichni potřebovali brýle, čti dobře, jasný? :D...twl, tohle snad není možný...,,podle'' skutečné události je PODLE SKUTEČNÉ UDÁLOSTI!!!a ne,,toto je skutečná událost'' tak si to laskavě zredukuj v hlavě, možná příjdeš na chytřejší věci a nemusíš mi tu nic přeposílat články z novinky.cz...vím o nich, jsem to četla dávno...:D:D:D -
A když jim začali chodit nabídky na další filmy až po paranormal activiti , tak jakto, že katie natočila první film už rok před paranormal? -
Paranormal Activity
Americký horor Paranormal Activity byl natočen na ruční kameru a jeho rozpočet byl pouhých 11 tisíc dolarů. V kinech se ale z něho přes víkend stal výdělečný hit.
Mladý pár Katie a Micah se nastěhuje do nového domu v San Diegu. Za krátký čas začne mít Katie dojem, že v domě nejsou sami. Věci se pohybují, z různých míst se ozývají divné zvuky. Aby Micah dokázal, že se Katie mýlí, nainstaluje do ložnice videokameru. Velká chyba! Cosi nehmatatelného v domě je.
Paranormal Activity, USA, 2007, 86 min., české titulky, režie: Oren Peli, hrají: Katie Featherstonová, Micah Sloat, Mark Frederichs, Amber Armstrong, Randy McDowell...
to není vůbec podle skutečné událsti chápeš??.. kdyžtak si to najdi na www.novinky.cz *16* *16* -
Paranormal activity
Film není podle skutečné události, natož aby to nejdřív natočili nějací obyčejní lidé a pak se to teprve dostalo na veřejnost. Samozřejmě jsou to herci, kteří to všechno pouze hráli Ale horor to byl celkem dobrý, byla to dobrá idea, natočit to normální amatérskou kamerou. Vtáhne to diváka do děje. (A ušetřily se tím miliony;) ) Ale při snaze o všechny věci z ´každodenního života ´ mi to chvílemi přišlo příliš zdlouhavé. *3* *1* -
kdyby ten konec byla pravda...tak by to v životě nebylo zveřejněné! Převrátilo by to celé náboženství o démonech atd. a mohla by nastat třetí světová! *16* -
milaasek
ježiši, vy jste snad úplně blbí... *16* ten Micah a ta Katie herci nebyli. Jim se toto opravdu stalo, ty záběry jsou pravdivé. Ten konec ne...Tohle se jim dělo ještě hodně dlouho a konec je neznámý. Oni to zveřejnili a ten režisée to sestříhal a vytvořili konec. Jeden a poté druhý. Nevěděli, který tam dát. V dvd tam máte jako bonusy. Ten nezveřejněný konec jim přišel až moc nereálný s tím pohledem do kamery a, jak ho hodila přes celý pokoj a on narazil do kamery. Ostatní je vše pravda. Proč hrajou v ostatních filmech? Protože po natočení konce jim začali přicházet nabídky a začali ve filmech hrát, ale ne, že jsou to herci a, že se toto stalo nějaké herečce je zrovna náhoda. To ne. Není to ,,podle'' skut.událostí. Toto je skutečná událost. Ten film. Odpovědi na ty otázky, co nechápete jsem už napsala. Kdyžtak se ptejte... *5* *1* -
:(
at to je nebo neni podle skutecnosti je to pekne hnusny *9* musim se priznat ... byla sem pak ve svy posteli uplne posrana !!!!!! *15* -
Re: Re: Skutrčná událost - to asi ne!
opravdu????a jaký to ma 3 konce??? -
jaj
přesla mě chut se na to kouknout *9* -
Re: Nechápu ...
Taky sem si to myslela -
Re: Re: Re: Re: Pravda
hele ale fakt ma bejt..ale nemusi to navazovat na toho ne? muze to bejt o nejakej jinech lidech *7* -
Re: Re: Re: Pravda
jaky dvojka???? tohle je video které natočili a zverejnili!!!!!!!!! daj se i ty už prosiim te vyšetrit!!!! klepy tady neroznášej!!!!!!!! *8* *13* oks??? -
Re: Nechápu ...
no to je tak ze si oni natocili zivot a zverejnili to... režiséri to upravili a tak vzniklo PA *15* -
Re: Skutečnost
jasně!*1* a proto ten film má dva rozdílné konce *13* *1* jééjda..