-
Nechápu ...
Jedna věc mi nejde do hlavy , proč se ti herci jmenují ve filmu upe stejně jak normálně? j ámyslela celou dobu že jet o pravda že tak našli tu videokazetu ti policajti a koukám sem a tam je napsanej i režisér ,sem z toho upe debil -
Re: ?
no jeeee!!! *1* a never tady kazdemu co píše nezmysly pllsss!!! *13* -
Re: Re: fble
*1* *14* *3* -
Re: Re: Re: ?
je to skutocnost a neoblbuj tady kazdeho!!!! *8* -
Re: Re: není
si zabil!!! *1* -
Re: :/
Tos toho asi videla dost malo co?:-D:-D *1* *1* *1* -
Re: není
no naozaj je to zverejnene video z ich zivota!!!to len upravili ked sa to zverejnilo!!!!! -
paranormal ac...
AA pozerala som ale nezanechalo to na mne zadne nasledky okrem toho ze tu zenu veelmi lutujem a aj toho muza ktory si vsetko zlizol na konci!!! *9* inak DRASTYCKEE!!!NAOZAJ TO BOLO ZVEREJNENE VIDEO!!!verte tomu!!!a nieje to len tak spravenee!!! *9* -
Re: Pravda
Tak se na to koukni jeste jednou asi ne kdyz ses tak blba a nepochopilas ze Katie zabila Micaha...proc by se tam asi taky kejvala jak pica s trikem od krve a krvavou kudlou v ruce nemyslis??a pak ji zastrelili ty cajti pac se ji bali... -
Tak ses pica nebo co? to je natoceny podle skutecny udalosti ne ze je tohle ta skutecna udalost....fakt jako dej se vysetrit nebo nevim co s tebou mas iq venkovni teploty a vis jak ted byly tuhy mrazy. *1* -
....
já viděla jenom po kouskách... a ještě k tomu PA,, je to dost dobře udělaný, protože to má schválně vypadat jako amaterský záběry *3* *1* -
*.*
aha lidi videli ste paranormal entity?? to byste meli taky zkouknout *3*
http://filmyserialyonline.wordpress.com/2010/03/18/paranormal-entity-2009/ -
Re: stahnutí...
share-rapid.com -
Ale oni to natočili jako podle někerých lidech.. To se stalo někomu jinému to je jasné, oni to jen tak nahráli -.-' -
Re: dotaz
Dobrý den, mohla bych se zetat, jak víte že to je podle skutečné události? Moc by mě to zajímalo! Děkuji -
Re: Re: dotaz
Souhlasím...Ubohej výmysl amerických inteligentů. *1* -
Re: :/
Si děláš prdel, ne? Nuda film jak prase :-/ -
Re: Skutrčná událost - to asi ne!
Konce to má 3!!! Mám všechny :-) -
Skutečnost
Základ filmu je podle skutečné události.. -
Re: Re: Re: :/
ja si taky myslím že je to podle pravdy...protože to by někdo nevylyslel... *13* jo a skončilo to tak že ta katie toho michaiela(nebo jak se jmenoval) zabila *9* *9* ja si teda myslím že ten tuch nějak do ni vlezl proože jak se na něho asi 2 a pak 3 hodiny divlala...oba jsou ted MRTVÍÍÍ *9* *9* ale stejně mi to HLAVA nějak nebere *7* *7*