-
Skutečnost
Paranormal activity je podle skutečných událostí,akorát ho tyhle lidi zfilmovali tak aby to vypadalo jako realita. Ty lidi co tam hrají jsou herci,ale příběh se stal a oni ho pak zfilmovali.. -
Re: Re: Pravda
hej slysela jsem ze mam byt i dvojka v roce 2012 -
Re: stahnutí...
www.ulozto.cz -
není
není to podle skutečný události!!!:-);) protože se podívejte že tam je napsaný režisér,no prostě filmový štáb atd..a taky ta Katie je herečka a nehrála jenom v Paranormal Activity ale i v dalších asi dvou filmech;) podívejte se jí do Filmografie ;) a byla by trochu náhoda kdyby se zrovna tohle stalo nějaké herečce ;) *15* -
stahnutí...
kde bych to mohla stáhnout? -
Re: Pravda
JO ti policajti ji zastřelili. Byla ozbrojená tím nožem a vypadalo to že chce na ně zaútočit, tak se bránili. -
Skutrčná událost - to asi ne!
Ahoj lidi, pro všechny kteří se tu ptali, jestli Paranormal activity je podle skutečné události. PA není podle skutečnosti, jelikož má dva konce každý úplně jiný a dokonce ve druhé verzi která je dostupná na internetu jsou i vystřižené scény!! Já jsem na tom byla v kině a taktéž jsem se na to koukla doma a velice mě překvapila rozdílnost těhle těch verzí!! Doporučila bych se podívat na obě verze, ale nejsem si jistá jestli tu z kina někde najdete! vaše Kiwy *3* -
Pravda
Hele klidně si na tohle pište arogantní odpovědi sprostý mě je to jedno ale čumím se na trailer pořádně se těším jak tam ti lidi v tom kině řvou tak si řeknu wow to musím vidět a pravda?:Pustila jsem si to včera byla tma a je to vpoho film akorát jsem konec nepochopila Micah asi umřel a Katie?To fakt neví asi ji cajti zastřelili ale že by ji tam nechali?fAKT NWM Takže jestli znáte odpovědi na otázky co se stalo s Katie tak odepište jenom si to chci ujasnit -
Re: Re: :/
hele, taky by me to zajimalo...ten konec sem probrecela *8* xD ale to je proste nejviic horor..ale jak ji nakonci sejmuli prost neco nehoraznyhp..nebo jak ji odtahnul do te hali..myslim si ze je to skutecny, nebo faaakt wostre nahrany...ale jelikoz jak na sebe kriceli atd, to vypadalo ze to tak opravdu bylo...uuplne neco uzasnyho...zajimalo by me, kde je ten micah a jestli tam za ni prisla ta kamaradka nebo co, ten konec sem trosku jaksi nevidela =D sem byla zahritaa cela =D ale tohle fakt to ty jo o tom budu premejslet jeste dalsich 10 let....boze..nechtela bych to zazit...ale vsechno vypadalo tak skutecne.. smutny, lekavy atd...uzasnej filmik *14* -
Re: Re: Re: Haha
a ty si myslis, ze jsi odpovedela spravnou cestinou? jestli jo, tak te teda lituju -
Re: :/
ty vole..ted sem to dokoukala..viděla jsem hodně hororů ale tohle to všechno překonalo...bože ty voe to je šílený *9* *9* *9* Kdyyb to nebylo podle skutečnosti tak v poho..ale ty voe jako dost hrůzostrašný..akorát ten konec sem moc nepochopila.Přežila to teda? *7* -
:/
řeknu vám...větší psycho sem nikdy neviděla *8* *9* -
Re: fble
*15* *1* -
Re: Skutečnost?
jj je to podle skutačných událostí *8* *5* -
Re: Skutečnost?
podle toho jak to zkončilo tak asi jo -
Re: Re: dotaz
než něco napíšete,tak si to ověřte mistře *3* *1* *16* všude je psané,že je to podle skutečné události tak se zklidněte *3* *5* -
Re: dotaz
Když vy ste jak pan Váňa z Brna, prej podle skutečný události, podívejte se na to znova a popřemyšlejte. Děkuji. To už by ste mohli říct že podle skutečné události je Bob a bobek.
PS: žádný ps není -
Skutečnost?
ahojte, jen se chci zeptat jestli je tento film podle skutečné události. Opravdu by mě to zajímalo.
Ale jinak, je ten film super. -
...
no abych pravdu řekl..mnoho povyku pro nic.když jsem viděl ukázky, jak se lidí v kině třepou strachy..tak jsem se hrozně těšil, až to uvidím, protože mám rád takové filmy. ale pak přišlo zklamání. místy nudný film, až na konec, kdy přišla ta pořádná lekačka. 5 bodů z 10 -
Re: Re: Haha
česky nááhodouu umim ty ..... narozdííl od tebe .... sou to jenom překlepy ale ty si asi bez chyby vid 00000 *3* *1* *5* luzeeer