-
pýcha a předsudek
Tak todle je nejhezčí film, který jsem viděla. V té době bych chtěla žít. Takovýhle chlapy už nežijí. V tom filmu se chovají tak galantně, fakt krása. Akorát mě mrzí, že pro české publikum, tak chybí ten americký konec. Je to divně ukončené a ten konec tam moc chybí. -
-
Re: pýcha a předsudek
Je sice pěkný, že muži tam sou sice galantní, ale počítej s tím- kdyby si v té době žila a do nějakýho chlapa se zamilovala tak velkou roli hrálo tvoje dědictví a když si byla chudá tak máš smůlu ... třeba film: Vášeň a Cit ( ten film je o autorce slavné Jane Austen a jejím životu)jak se zamilovala do Toma ale nemohli spolu být ---> tenhle film doporučuju *4*
-
-
Pýcha a předsudek
Film je naprosto úžasnej *14* , ale knížka je ještě lepší!!!!!!!!!!!! *14* -
Mr.Darcy
Ahojte,podla mna je Mark Darcy uplne uzasny muz,a bohuzial uz vyhynutý druh muza.. -
pýcha a předsudek
Jeden z nejkvalitněji pojatých filmů, který jsem viděla za poslední desetiletí, jak z ohledu hereckých výkonů, režie, hudby a celkového zpracování. -
-
Re: pýcha a předsudek
Přesně :) Myslim si že americká verze je lepší, už kvůli tomu konci, ta česká mi přijde taková neukončená... -
-
Re: Re: pýcha a předsudek
jn..nasi to zkratili. Skoda. Zrovna na konci je to tak romanticke!! :D *14* *14* -
-
Re: Re: Re: pýcha a předsudek
Svatá pravda :)
-
-
-
-
Nej
UPLNE NEJ FILM:)uplne ho miluju:) -
miluju
tenhle film, kterej jsem sice ještě neviděla, ale brzo ho spatřím..je naprosto božá...četla jsem Pride and Prejudice v češtině i v anglickým originále a na to, že to Jane Austenová napsala za dob Napoleona Bonaparteho, je to fakt síla...krásná knížka, nádhernej film, geniální autorka, co víc si může člověk přát?? třeba aby ve filmu hráli hlavní role krásní herci a tot očekávání Pýcha a předsudek splnila *1* *1* -
maniakovi,co drží enter na 10
tady je někdo maniak *1* proč si proboha dáváš takovou práci a tisíckrát držíš myš na 10 ? vždyt je úplně jasný,že ten obrázek nehodnotilo 10 000 lidí ale jeden,který tam na 10 hodinu držel a nechal přičítat body. *1* *1* Toto je fakt ubohost *1* *1* *1* Co z toho proboha máš *7* nechápu,ale blázni a maniaci jsou už bohužel takoví -
♥ Klááásný filmík ♥
Je to úplně boží film...když ho mamka přinesla domů, myslela jsem, že to bude nějaká kravina. Ale jakmile jsem se na něj podívala, mohla sem se na něj dívat každý den! *3* Nejhezčí byl pan Darcey, je mocinky klásný *14* ...mno...všem ho doporučuju *4* páá lidičky *4* -
Prosím Vás, kde bych mohla stáhnout tu americko verzi? Moc ráda bych to viděla opravdu až do konce :-). Dekuji moc za odpoved...
-
amazing
je to naprosto krasny uzasny film vcera sem to videla a je to nadhera *14*