Přejít na výpis diskuzí

Pýcha a předsudek

FILM 4.3.2007 
70 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kirushka97
    Tohle je nejbestovnější film ♥♥♥♥♥ 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 Miluju Pýchu a předsuek 😍 😍 Nejvíc se mi líbil pan Collins 😃DDDDDD Byl roztomilej 😃DDDD :33
  • bezva film

Nádherný film můžu se na něho dívat znova a znova a neomrzí mě akorát český dabing je takzvaně naprd ale co už se dá dělat kdo chce poslechne si to v a ngličtině
    • Re: bezva film

Naprosto souhlasím...Mrkni se plsík na http://terezkaturzikova.blog.cz./
      • Pride and prejudice

Tento film mě naprosto zaujal.Skvělí herci(hlavně Matthew Macfadyen pana Darcyho hraje bezkonkurenčně...krásný chlap) nádherná hudba a úžasné herecké výkony...Kéž by taková doba byla i dnes...Povahou i vzhledem byl Mr Darcy úžasný a Keira taktéž. 😍
    • Re: bezva film

Jo, naprosto souhlasím. Dabing asi připravoval nějaký expert. Jinak super film, super knížka.
  • I love this film

Nádherný film, který u mě stále drží první příčku 😍
  • P&P

Když jsem viděla ten film poprvý, tak mě ani moc nenadchnul, protože jsem to hrozně srovnávala s knihou. Když jsem se na to koukla o rok později... chcípám z něj. Je nádhernej, fantastickej. ♥
  • Nádherný film!

Tenhle film doslova hltám! Můžu se na něj koukat pořád a neokouká se mi! Když tohle filmaři a herci dokážou, pak smekám! 😁 😍 🙂
  • Skvělej Filmík:o)♥

naprosto nádhernej fiml 😍 😍
    strašně se mi líbil..naprosto kráásnej..chtěla bych si taky přečíst knížku.. 🙂
  • Katastrofa

film je naproste zprizneni takove uchvatne knihy..chudak Jane se musi obracet v hrobe..normalne jsem u toho zavirala oci.Jedina poklona patri Keire,ktera je nastesti dobra herecka a moji nejoblibenejsi postavu ztvarnila docela se cti..
  • Pride and prejudice

Ja som najprv videla film a natolko sa mi zapacil ze som si kupila aj knihu a precitala som ju za 3 dni aj ked nie som velmi horliva citatelka romany od Jane Austen su velmi zaujimave a da sa pri nich aj fantasticky oddychnut! 🙂
  • super

knižka je super a film taky, vřele doporučuji všem milovnikum romantiky a starych anglických románů.
  • Divadelní verze

Tenhleten film sem neviděla,ale viděla jsem ho v divadelní verzi.Naprosto mě nadchl,proto Vám doporučuji si někdy zaskočit do Slováckého dovadla na ,,Pýchu a předsudek".Krásnou Elizabeth hraje moje kamarádka a toho zlýho krasavce můj kluk!!!Nezapomeňte přijet!!! 😉
    • Re: Divadelní verze

Nezlobse ma mě ale jsi trapná
      • Re: Re: Divadelní verze

jj, mluvíš mi z duše 😎
        • Mr.Darcy

Naprosto skvělý film...do takové doby bych se přesěhovala hned..taky si myslíte že pan Darcy vyhinul..?:(( Ale Matthew Macfadyen ho hraje naprosto dokonale a úžasně..skvěly herec 😍
          • Re: Mr.Darcy

Jestli se chcete podívat na konec tak si najeďte na http://www.youtube.com/watch?v=ZkQP 19Ebzhw
            Málo bych chtěla zažít..naprosto skvělý film.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit