Přejít na výpis diskuzí

Nezapomeň na mě

FILM 28.7.2009 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • m......

Na tom konci..: to bylo z rovna to letadlo co tam vletelo do tech vezi ze?:DDD
    Ale inac dojalo mě to možná že až moc!! : *9* *9* a je to dobrej film!!!!
  • .......

Tento film je kráásný .. proste božíí!..:DD
    a na tom konci ... sem sa mosela proste rozbečat!!! *9* *9* :(( *9*
  • -jullli-

Včera jsem to viděla a 5 minut po konci jsem brečela ..♥ FAkt nádherný film *14*
  • Nic moc

Ahojtě, přijde mi to jako průměrný film, neříkám, že špatný, ale víc asi jak jednou ho vidět nemusím. Konec mi přišel trochu trapný, ale smutný.
    • Re: Nic moc

co ti na tom přijde trapný?!
  • nevíte

Nevíte co je ta krabička S.L.U.T jak tam říká?
    • -jullli-

Re: nevíte

To bude asi ta krabička .. kur*a .. :D Jako že se probudí u někoho a má tam kartáček atd..
  • Potřebuju Vysvětlní=D

Do filmu jsem přímo zamilovaná..ale co nechápu je konec ..prostě je tam vidět jak kouká z okna..oddálí se to na ten mrakodrap ..potom je tma...a pak je tam vidět jak všichni koukají nahoru a jako že umřel.Jo chápu že umřel.Ale co udělal??..To tam někde vysel?..Ale kde?..Nebo skočil dolu?..To by ty lidi nekoukali nahoru ne?..Prostě to nechápu a potřebovala vych to vysvětlit prosím =( *7*
    • luciq-dc

Re: Potřebuju Vysvětlní=D

To je tak, když se na to koukaj děcka zblázněný do Roberta ..
      Neříkám, že já jsem už plnoletá, ale věk na pochopení toho, co se tam děje mám ...
      Viz Andie, Máří *16*
      • dancik.cz
        Ano, to vůbec není o plnoletosti, chápala to i moje jedenáctiletá sestřička a tady na fóru kolují neskutečný žvásty... blbost lidí někdy nezná meze.. fakt *16*
        • sdílím naprosto stejný názor
    • Re: Potřebuju Vysvětlní=D

rada ti odpovim na otazku.Ano on skočil z makodrapu kvuli brachovi(to je jasny)...a ti lidi se koukali nahoru protoze se jeste pred tou smrti CHYSTAL skočit.takze byl pripravenej ze skoci proto se lidi koukali nahoru a az potom hned skocil. *9*
      • dancik.cz
        Ježiši *16*
      • Re: Re: Potřebuju Vysvětlní=D

tak to je úplná kravina!! viděl/a sto vůbec někdy?!
      • Re: Re: Potřebuju Vysvětlní=D

On neskočil, on byl v jednom dvojčeti! *13*
    • Re: Potřebuju Vysvětlní=D

zedej do vyhledávače(wikipedia) 11.září ono ti to tam vyjede......bylo to dooost smutný :-(
    • betykralova

Re: Potřebuju Vysvětlní=D

11.září 2001-teroristický útok na dvojčata(mrakodrapy) v NY, říká ti to něco...? *16*
  • ginni97

...

hele newíte co newí??? myslim jak říká ten její otec říká Tylerovi : ví to?? tak sem nepochopila co to jako znamená...
    • Re: ...

No ptal se jestli ona ví že je to SÁZKA *3*
      • luciq-dc

Re: Re: ...

Ne ... ptal se, jestli Ally ví, co se stalo večer v NY, jak se Tyler s jeho otcem chytnul a byl pak ve vězení.
        • Re: Re: Re: ...

nn to bylo stou sázkou ;)
  • nevim nevim

Upřímně, u toho konce sem bulela jak pes ale to jen proto jak moc to bylo nečekaný.. Každopádně film je o ničem celou dobu skoro žádná pořádná zápletka jen furt samý táta je debil nemá nás rád brácha je mrtvej achjo,a když už ma film hodinu a čtyřicet minut tak tam daj takovej useklej konec.. to je celkem o ničem..
    • Re: nevim nevim

ja si nemyslim ze to bylo o NICEM.Bylo to o tom jajy je zivot a jaky by mel byt.A je to krasny film,dojemny.
    • Re: nevim nevim

Héy! Úplně přesně..Z toho konce ..to bylo tak smutný...Ale mě to nedošlo to datum xD
      • Re: Re: nevim nevim

jj presne ten konec to bylo.. *9* ale taky mi to datum nedoslo,az po chvili jak stal v tom mrakodrapu a ukazali obe dvojcata z dalky...
  • ajulina

SKVĚLÍ FILM

právě sem dokoukala ten film....úžasný film!nemám slov...musím se přiznat,že u některých scén mi ukáply slzy *9* *3* (docela zajímavý...dneska je 11.září a já se koukám na ten film!!dobrá náhoda) *7*
  • ....

Opravdu úžasný film...úžasný obsazení *14* ten konec mi taky připadá nevhodný ale děj je podle mě skvělej *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit