-
m......
Na tom konci..: to bylo z rovna to letadlo co tam vletelo do tech vezi ze?:DDD
Ale inac dojalo mě to možná že až moc!! : *9* *9* a je to dobrej film!!!! -
.......
Tento film je kráásný .. proste božíí!..:DD
a na tom konci ... sem sa mosela proste rozbečat!!! *9* *9* :(( *9* -
♥
Včera jsem to viděla a 5 minut po konci jsem brečela ..♥ FAkt nádherný film *14* -
Nic moc
Ahojtě, přijde mi to jako průměrný film, neříkám, že špatný, ale víc asi jak jednou ho vidět nemusím. Konec mi přišel trochu trapný, ale smutný. -
-
Re: Nic moc
co ti na tom přijde trapný?!
-
-
nevíte
Nevíte co je ta krabička S.L.U.T jak tam říká? -
-
Re: nevíte
To bude asi ta krabička .. kur*a .. :D Jako že se probudí u někoho a má tam kartáček atd..
-
-
Potřebuju Vysvětlní=D
Do filmu jsem přímo zamilovaná..ale co nechápu je konec ..prostě je tam vidět jak kouká z okna..oddálí se to na ten mrakodrap ..potom je tma...a pak je tam vidět jak všichni koukají nahoru a jako že umřel.Jo chápu že umřel.Ale co udělal??..To tam někde vysel?..Ale kde?..Nebo skočil dolu?..To by ty lidi nekoukali nahoru ne?..Prostě to nechápu a potřebovala vych to vysvětlit prosím =( *7* -
-
Re: Potřebuju Vysvětlní=D
To je tak, když se na to koukaj děcka zblázněný do Roberta ..
Neříkám, že já jsem už plnoletá, ale věk na pochopení toho, co se tam děje mám ...
Viz Andie, Máří *16* -
-
Ano, to vůbec není o plnoletosti, chápala to i moje jedenáctiletá sestřička a tady na fóru kolují neskutečný žvásty... blbost lidí někdy nezná meze.. fakt *16*
-
-
sdílím naprosto stejný názor
-
-
-
rada ti odpovim na otazku.Ano on skočil z makodrapu kvuli brachovi(to je jasny)...a ti lidi se koukali nahoru protoze se jeste pred tou smrti CHYSTAL skočit.takze byl pripravenej ze skoci proto se lidi koukali nahoru a az potom hned skocil. *9* -
-
Ježiši *16*
-
Re: Re: Potřebuju Vysvětlní=D
tak to je úplná kravina!! viděl/a sto vůbec někdy?! -
Re: Re: Potřebuju Vysvětlní=D
On neskočil, on byl v jednom dvojčeti! *13*
-
-
zedej do vyhledávače(wikipedia) 11.září ono ti to tam vyjede......bylo to dooost smutný :-( -
11.září 2001-teroristický útok na dvojčata(mrakodrapy) v NY, říká ti to něco...? *16*
-
-
...
hele newíte co newí??? myslim jak říká ten její otec říká Tylerovi : ví to?? tak sem nepochopila co to jako znamená... -
-
Re: ...
No ptal se jestli ona ví že je to SÁZKA *3* -
-
Re: Re: ...
Ne ... ptal se, jestli Ally ví, co se stalo večer v NY, jak se Tyler s jeho otcem chytnul a byl pak ve vězení. -
-
Re: Re: Re: ...
nn to bylo stou sázkou ;)
-
-
-
-
nevim nevim
Upřímně, u toho konce sem bulela jak pes ale to jen proto jak moc to bylo nečekaný.. Každopádně film je o ničem celou dobu skoro žádná pořádná zápletka jen furt samý táta je debil nemá nás rád brácha je mrtvej achjo,a když už ma film hodinu a čtyřicet minut tak tam daj takovej useklej konec.. to je celkem o ničem.. -
-
Re: nevim nevim
ja si nemyslim ze to bylo o NICEM.Bylo to o tom jajy je zivot a jaky by mel byt.A je to krasny film,dojemny. -
Re: nevim nevim
Héy! Úplně přesně..Z toho konce ..to bylo tak smutný...Ale mě to nedošlo to datum xD -
-
Re: Re: nevim nevim
jj presne ten konec to bylo.. *9* ale taky mi to datum nedoslo,az po chvili jak stal v tom mrakodrapu a ukazali obe dvojcata z dalky...
-
-
-
SKVĚLÍ FILM
právě sem dokoukala ten film....úžasný film!nemám slov...musím se přiznat,že u některých scén mi ukáply slzy *9* *3* (docela zajímavý...dneska je 11.září a já se koukám na ten film!!dobrá náhoda) *7* -
....
Opravdu úžasný film...úžasný obsazení *14* ten konec mi taky připadá nevhodný ale děj je podle mě skvělej *3*