Přejít na výpis diskuzí

Nezapomeň na mě

FILM 28.7.2009 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super

Četla jsem scénář k tomuhle filmu, který se před pár měsíci dostal 'náhodou' (jak už to bývá ven) a popravdě....úplná bomba...:D Smála jsem se i brečela...no a ten konec...prostě to vás dorazí...:( Ale doporučuji, neudělejte stejnou chybu jako já a nehledejte příliš předem o čem to bude..nechte si to až do kina...přišli byste o celé překvapení....jinak taky doufám,že Rob konečně všem těm citrónům, co se do něj furt naváží kvůli Twilight konečně ukáže...já v to totiž pevně doufám:D Vlastně tomu věřím:D
    • loba27

Re: Super

*9* já bych ho taky chtěla.... ma film se šíleně těšm!!!
    • andysek110

Re: Super

a neposlala bys mi ten scénář?máš ho někde v pc jestli jo bylas bys tak hodná?předem děkuju
  • bella-alice

remember me

Lidi videla sem na to ukázky proste upa nadherny samozdřejmě on je upakrasnej jako vždy *1* ale tenhle film se jim určite povede!!!!
  • kdy to bude u nás v kinech ?

lidi newíte kdy to bude u nás v kinech anebo jestli to bude vůbec u nás v kinech ja to totiš chcu ukrutně vidět ........... ( nebo kdy to bylo nebo bude v kinech v USA ....) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14*
    • -m.a.t.l.a-

Re: kdy to bude u nás v kinech ?

11.3.2010 *1*
      • Re: Re: kdy to bude u nás v kinech ?

a toho 11.3.2010 to bude u nás a nebo v USA?? *3* ..už se totiž nemůu dočkat.. *3*
        • telounici

Re: Re: Re: kdy to bude u nás v kinech ?

11.3.2010 to ma premieru u nas *4*
  • dra

:-)

robert je super herec :-) už se těšííím až to budou dávat v kinech *14* *14* *14*
  • -m.a.t.l.a-

Remember me

Sice jsem Roberta viděla už v mnoha jiných filmech, ale teď se vyslovně těšim na to, až ho uvidim chvíli taky jinak, než jako Edwarda Cullena.. už aby byl v kinech... *3*
    • andysek110

Re: Remember me

ano matluš máš naprostou pravdu!!to bude super ho vidět jinak než edu.v tomhle filmu vypadá tak roztomile!akorát chudák jak je tam potlučenej!
  • luccci

Fajný Rob

Robert se určitě vyznamená svým hereckým výkonem *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
    • twilightgirl

Re: Fajný Rob

to určitě,je to dobrej herec *4*
      snad nebude predvadet i jine vykony:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit