Přejít na výpis diskuzí

Nezapomeň na mě

FILM 28.7.2009 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mei997

Mega film

já sem na tom taky byla včera a tohle bych nečekala....byl to super film...ze začátku sem si myslela že to bude kravina ale potom se ten film fajně dostal do děje...celé kino včetně mě na konci bulelo :) opravdu na ten film nezapomenu:)
  • Perfection ♥

včera jsem na tom byla v kině... těšila jsem se na to už od září :) bylo to krásný a vůbec jsem nečekala, že to bude mít tak smutnej konec... :'( Rob tam byl snad ještě krásnější než v Twilight :)
    • dennyx

Re: Perfection ♥

jj presne je krasnejsi nez v twiligt... me uz stmivani oproti remember me pride jak pohadka xD
      • your-darling

Re: Re: Perfection ♥

no ona to v podstatě taková pohádka je... *14*
  • baruska.b

super film

Bomba film hlavně ten konec..to jsem fakt nečekala..
  • verujik1901

už jsem to viděla

byla jsem na tom včera a brečela jsem a brečela ten konec je fakt dojemnej...
    • dennyx

Re: už jsem to viděla

Ja brecela jeste hodinovou cestu domu z kina... ale brecela sem pri vice vecech x(( 11. zari nenavidim ten den - mam svatek :( *16* *10* ..
  • verinka72

Lide.cz

http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=98888 *3* *3*

Na to si zajděte, na konci si popláčete. Působivé, Robert je charismatický, to nelze zapřít. *3*
  • lucinka9494

film

já uvidím film v předpremiéře 21.3.2010 *1*
  • dedinova

robert

Hurá ,tak je to jasný u nás je premiera 23.3.2010 už se nemůžu dočkat::::::)))))))))) *14* *14* *14*
    • dedinova

Re: robert

Já to spletla premiera je 25.3. *3*
  • efrem

Nezapomeň na mě??

Nevim, ale spíš než "Nezapomeň na mě" bych to pojmenovala "Pamatuj si mě" ...
  • Urážky?!

Ahojte tkže našla jsem jeden odkaz kde zase urazej Roba za výkony v tomto filmu
    můžete si to přečíst http://www.filmo.cz/3162-remember-m e/trailers
    Já už toho mám Dost !! xD

Jinak na ten film se taky těším :) bude to zase jiný..xD
    • your-darling

Re: Urážky?!

Tak to posral kamarád...Do Roba se nikdo srát nebude a stejně tak ne do remember me a do twilight...
      TO JE VRCHOL!!!
      neví o co jde a bude urážet a navíc Rober hraje líp než Emili..nic proti...
      ..ale s tím orgasmem měl pravdu... *3*
    • Re: Urážky?!

Twl ten kdo to psal musi byt uplnej idiot...xD nerikam ze se Stmivani muze libit vsem,ale ten jeho ,,sloh" byl vazne ubohej..xD
    • Re: Urážky?!

Tak to už myslím trošku přehnali, ne? Prej, že je Stmívání děs a Robert individuum bez pudřenky... no tak to musel bejt fakt maník, ten kdo to napsal. A řekněte mi, proč o tom takhle píše, když ho to ani nezajímá a vidí v tom jenom další nudnej film?? To ať si laskavě nechá pro ty, koho to zajímá... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit