-
Dotaz
Holky chci se zeptat, nevíte jak sehnat ten plakát, je někde na netu k prodání?, protože v kinech je rozdanej - zřejmě po známostech -
-
Re: Dotaz
nevim ..ja ho mam doma a visi mi na stěně.. normalně , jak se prodávaj listky je krabice... s plakatama co si můžete brát..zatim jsem tot akhle zažila v šude..
-
-
skoda ze umře :(
je to fakt hustýýý!! tkovy krasný a romantický *5* moc se mi to líbilo! *14* az na ten konec kdy sem fakt řvala jak malý děcko-jak umře kdyz tam narazej ty letadla :(:( sem rada ze sem si to stáhla a videla to doma, protoze z kina bych sla cela ubrecena *9* *1* stve me ze umře :( chtela sem aby byly spolu *3* a ohledne hereckejch výkonu si myslim ze to bylo super a tesim se na premieru Zatmění *14* *14* *14* -
-
Re: skoda ze umře :(
no to já jsem na tom byla v kině hrozne sem se tam ozbrečela .Robert je můj nej nej nej nej nej oblíbenější herec na světě miluju ho a umíš si představit co to pro mě bylo když tam umřel. Tolik jsem se rozbrečela bylo to fakt něco .Když jsem pak ubrečeníá vyšla z toho kina tak jsem to říkala tetě a bylo to ještě horší prostě je to jeden z nesmutnější nejkrásnější film co jsem kdy viděla Miluju twilight sagu a brečim u každý knížky(myslim stmívání,nový měsíc,zatmění,rozbřesk) dřív jsem se jen tak nerozbrečela ale tet no . čtu ty knížky furt dokola . -
-
Re: Re: skoda ze umře :(
prosim tě!!! chovej se normalne! ten herec(Rob P.) presne takovy holky jako ses ty nesnasi! ujeceny, dementni pubertacky......viz. "oooo ja ho miluju!!! asi se zabiju...atd!!" -
-
Re: Re: Re: skoda ze umře :(
tky sem mela to období kdy sem Roberta uplne zrala *1* ale uz me to preslo *3* a ten film je skvelej.. *4*
-
-
-
-
Nejlepší film - REMEMBER ME
Nevidela jsem krasnejsi film!! probrecela sem konec jako mimino... kamojda rikala ze na konci umre ale ja nevedela kdy... kdyz odchazel a sel za tim fotrem tak uz sem zacala brecet... pak jak sel k tomu oknu a ta kamera se vzdalovala bylo mi jasny ze uz to brzy pride :(( me misto nej umrit ten jeho fotr *9* -
-
Re: Nejlepší film - REMEMBER ME
no mě to nejdřív nedošlo ale pak jak bylo na tý tabuli to datum tak mi to došlo a začala jsem hrozně brečet bylo to slyšet na celý kino. -
Re: Nejlepší film - REMEMBER ME
jo no..to měl...
Taky sem bulela..bylo to tak krásný a zároveň smutný...
Nevíte někdo...kde to stáhnout i s titulkama??
-
-
remember me
Byla jsem na filmu vcera a je fakt dost dobrej at si muzska cast publika a kritiku mysli co chce,Robert je tam za herce a za dobreho,stoji za to jit do kina!Podotykam,ze jsem taky brecela jak zelva a pubertu mam tak cca30 let za sebou{doufam} *14* -
remember me
Tohle je fakt great film. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: remember me
jo to je!!
-
-
....
TEd sem to dokoukala..sice c angličtině,ale to se vypracuje...
Je to suprovej filmík..Ale ten konec...
Bulela sem jak želva..
jinak moc krásný... -
Odpověď
Umře protože je přece v jednom z těch dvojčat a 11.září 2001 přece dvojčata srazí letadlo.. -
-
Re: Odpověď
no nepovídej *1*
-
-
remember me
je to uplne skvelej film akorat nevim proc to tak skoncila na konci sem brecela a moje kaaamosky taky a robik tam hraje fakt suprove nechapu proc to nenominovali na oscary nebo tak a byl to snad nejhezci falm samozrejme se stmivanim a celou jeho radou -
prosba!
prominte asi vám budu připadat jako blbá,ale já jsem moc nepochopila ten konec proč umřel můžu mi to někdo plís vysvětlit??předem díky! -
-
Re: prosba!
Jak známo tak v roce 2001 1.září byl spáchaný atentát na dvojčata v New Yorku. No a on tam zrovna byl v tu chvíli, kdy do mrakodrapu vletělo letadlo. *3* -
Re: prosba!
Neviděla sem ten film,ale moc chci...
Kdo tam umře?? *8* -
-
Re: Re: prosba!
hlavní hrdina ten tyler(hraje ho robert pattinson)tam umře ale moc jsme právě nepochopila proč!ale podle datumu to bylo! -
-
Re: Re: Re: prosba!
říká ti něco 11. září 2001? New york - dvojčata? -
-
Re: Re: Re: Re: prosba!
jestli má tento uživatel 15 let, tak si nemůže pamatovat, co bylo 11. září, pokud se to neučili ve škole nebo pokud enmá americké občanství :-D, celkem to tedy chápu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: prosba!
mě je taky 15 a nepamatuju si to...já jenom vím,že si táta říkal,že snad vypukla třetí světová nebo co,ale o co tenkrát šlo sem asi ještě nechápala... *7* -
No, mně je 14 a uživatele vážně nechápu.. pamatuju si jak jsem si malovala u kuchyňskýho stolu když v televizi běžely zprávy o teroristyckym útoku.. Takže mi přijde že ten člověk je buďto hodně neinformovanej nebo pitomej..
-
-
Re: Re: Re: Re: prosba!
ne neříká:-( -
-
*9* aaach. Tak krásnej film a musí tak blbě skončit...jsem v šoku. Robert tam má opravdu vynikající roli, lepší postavu asi neznám. Konec jsem prořvala, ikdyž jsem tušila, že se něco stane. Ale nevěděla jsem že to bude něco TAKOVÝHO. Opravdu příšerná smrt. Nesnášim ty debilní teroristy. Someone´s been trying to tell me something. Make her yours forever. And I´m working on forever part. -
víš to bylo to jak letadlo narazilo n New Yorku do dvojčat..no a tam Tylor právě stál,víš... -
Kolik ti je????? Každej ví, co se stalo 11. září 01....
-
-
-
-
-
-
...
Jak to dopadne ?? :D:D jeste se mi to stahuje :((( -
-
Re: ...
Prosímtě kde to stahuješ? Já to našla na ulozto, ale je to tam bez titulek. Nevíš kde je sehnat? :) díky
-