-
...
já jsem to viděla v sobotu a je to mooc hezký ae na konci je to celkem smutný... -
česky...
koukla jsem na to česky a není to tak hrozný jak sem si myslela...Je jasný že originál je nej...ale dabing se taky celkem povedl... *4* *4* -
-
Re: česky...
Kde ste to našla česky? :-O *7* -
-
Ve stánku s DVD *1*
-
-
-
remember me ♥
krásnej film....ale sotva sem viděla Tye(Roba) v tom mrakodrapu a datum 11.září tak sem se hned rozbulela :'( :)....naštěstí je to jen film....bohužel ta tragédie už ne :( -
-
Re: remember me ♥
Přesně .. Došlo mi to hned tm datem na tabuli .. V tu chvíli mi vyhrkly slzy .. :) -
Re: remember me ♥
přesně!uviděla sem ten datum a hned mi to došlo ://
-
-
Krásný..♥
Nádhernej film..!!..Roberta uplně zbožňuju a v tom filmu byl skvělej..!!..A jak na konci umřel...bože to bylo tááák smutný..!!:(.. *9* .. Nevim proč ale přišlo mi že jak všichni koukaly na ty mrakodrapy tak ten jeho táta se trochu usmíval....takže jsem to moc nepochopila jestli byl rád nebo ne...Fakt nevim...! *7* ale je to úžasnej film..!!..Na Twilight sice nemá ale i tak je skvělej..!! *14* *14* -
-
Re: Krásný..♥
taky myslím, že to byla beznaděj. Nebo byl třeba rád, že tam není on... -
Re: Krásný..♥
to nebyl úsměv.asi to měl být jako ten obličej,když si uvědomíš,že je něco v háji,ale nepovedlo se...taky sem ze začátku myslela,že se usmíval... *4* -
-
Re: Re: Krásný..♥
Aha ttjn..:D..Ale vypadalo to tak..:D -
-
Re: Re: Re: Krásný..♥
to jo no...ale bůh ví co tím mělo být myšleno.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Krásný..♥
to byl obličej naprostý prázdnoty , kdy už nevíte jestli se máte zbláznit nebo ne.
-
-
-
-
-
Negativní dojem
Tento film bych zhodnotila jako béčkovým až spíš značně podprůměrným filmem, který nemusel být v kinech. Připadá mi to spíše tak, že tvůrci tohoto filmu ho použili jako záminku k připomínce 11. září, avšak domnívám se, že velmi nevhodně, neboť až závěr filmu prozrazuje připomínku této tragédie… a to troufám si říci dost nevhodně (tj. scéna, kdy Rob. Patt. sedí v kanceláři a se sekretářkou rozmlouvá o smrti svého bratra, ta se ptá jak je to vlastně dávno a on odpoví nějaké datum, načež důležitá věta z jejich úst MĚLA BYCH SI PAMATOVAT TOHLE DATUM a následný nájezd další scény na tabuli ve škole a tam 11. ZÁŘÍ 2001, kdy nám jakoby tvůrci filmu dávají najevo PAMATUJTE SI TOHLE DATUM!!! Takže divák sleduje typicky americkou romantickou slátaninu a na konci dost nevhodné BUCH –přilákat diváka na romantiku a pak pěkně Pamatujte si tohle!!! Nevím, nevím spíš tento film ve mně vyvolal negativní dojem. Uznávám, že připomínat si takovéto tragédie je důležité, avšak bylo by vhodné si je připomínat lepším způsobem, tj. lepé zrežírovat film, nehledě na to, že se v minulosti staly mnohem větší tragédie…, které by si zasloužili neustále připomínky jako právě 11. září. -
-
Podle mě je to schválně, aby o to víc do pak lidem došlo, podívej se na diskuzi, co tu lidi povídat za hovadiny... skočil z mrakodrapu...
-
Re: Negativní dojem
taky si myslí romantický dram a na konci bum tragédie 11.9. ten film byl nudnej usnul sem u něj a ten konec se mi líbil ale bylo to takový spatlaný nejdřív romantika a konec tohle
-
-
neskutečné..
ten film byl opravdu straně krásnej. Ale snad nejsmutnější který jsem kdy viděla. Robert je můj nejoblíbenější herec tak jsem se chtěla kouknout jen protože v tom hrál on. Hned ze začátku jsem si říkala, když zastřelii tu Ally maminku že to nebude nic moc... ale když to začalo být napínavé uplně jsem se do toho vložila. už jsem čekala že všechno bude OK, že ten jejich otec se k nim vrátí, že caroline bude štastná a Tyler a Ally budou spolu. Ale jak jsem na té tabuly uviděla 11.září 2001 okmažitě jsem věděla co se stane. Jakmile se ozvali ty letadla, začala jsem strašně brečet. Brečela jsem hrozně dlouho. už dlouho mě takhle film nedojal. Ten film byl strašně pravdivý a nedovedu si představit jak té rodině muselo být. Nejdřív ten Michael a ten i on. no prostě krásný a děsně smutný zároveň. =) -
-
Re: neskutečné..
Máš pravdu ten film je vážně krásnej ale šíleně smutnej doporučil mi ho kamarád a je opravdu dobrej stojí za to,ja si nejdřív toho datumu nevšimla ale až sem to viděla po druhý až pak mi to začalo dávat smysl,máš pravdu jak letěli ty letadla to bylo hodně smutný ale slušelo to Robovi v tom filmu:-) *14* *14*
-
-
remember me
nevite kde bych to stahla???? nikde to nemuzu najit a v kine jsem to nestihla!! -
-
Re: remember me
pokud se ti to nepovedlo tak dej do adresy ulozto.cz a tam stahuj cokoli -
na ulozto.cz -
Normalne zadej do googlu remember me online a mas tam plno stranek s odkazy ..uz to tam je, muzes se na to podivat s titulky :) ..je to úžasný film doporučuju *3*
-
-
úžasné
naprosto úžasný film, na konnci jsem panikařila a jak jsem ho viděla v okně dvojčat... bože já jsem tak brečela *9* *9* i když teda roberta moc nemusím a mám radši taylora, tak musím uznat že robert je vynikající herec *4* -
Smutný
Musím se přiznat že jsem taky dost brečela. Myslela jsem, že to bude šťastný konec, sblížení té rodiny a atd... a pak mi to došlo, proč to mělo být z roku 2001 a jak byl Rob v té stejné budově jako té za tím... To Ghandí řekl že... to mě taky dojalo. Ale jinak opravdu povedený film!
Robert je moc Dobrý *4* *14* *9* -
-
Re: Smutný
Strašně mě to dojalo :( .. už sem si říkala : tk to bude super ti si to spolu užijou zaslouží si to. A potom sem viděla jenom ty dvě budovy a došlo mi proč byl na te tabuli napis 11 řijna a už mě to dostalo. A potom ještě ty záběry te rodiny jk běži k te budově a brečíí :( ...užasny film a dojak :( .... Rob to stvárnil užasně -
-
Re: Re: Smutný
jo...pokazdy kdyz si na to vzpomenu brecim!!!
-
-
-
myšlenka
Proč podle vás je Remember me tak dobrý????Podle mě je tak dobrý protože Rob mohl v pohodě hrát sám sebe. *7* *7* -
-
Re: myšlenka
Protoze to ma smysl...
-