Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milé dámy a možná i pánové právě sem se dozvěděla že bude naše ( teda aspon moje) zatím ta nejočekávanější událost... v českých kinech až 5.9 :( to nevydržím já se snad na místě umlátim paličkou *1* *16*
    • jak si psala ty datumi premier tak 21. a 23.8. jsou premiery mi čr...a psalo se že premiera u nás bude 29.8. no ale nakonec je to až toho 5.9. :(((
    • to ne proč až tak pozdě nevydržím tak dlouho čekat :((((( to nemůže být 29.8.
      Já se na ten film těším už přes půl roku....a jak říkáš ty že to bude tvoje nejočekávanější událost tak pro mě to platí stejně :D už se nemůžu dočkat :))))
      • No právě já taky .se zbláznim :D
  • to jsem ráda že je někdo stejného názoru :D ....taky doufám že to neposere ale podle trailerů to vypadá že ne......no a doufám že natočí všechny díly bylo by to stokrát lepší než stmívání *3*
    • TO bude 100% lepší než Stmívání tím sem si jistá :D pudu na to klidně stokrát *1*
      • Já jsem sice fanoušek stmívání (po přečtení TMI už ne tak velký) ale k smrti nenávidím herce v hlavních rolích Roberta Pattinsona a Kristen Steward. Za to v City of Bones jsem spokojená z obsazením do hlavních rolí teda zatím jen podle trailerů. fakt doufám že tento film bude mít u lidí úspěch a zfilmují všechny díly *15* *2*
        • *1* tak to jsme na tom stejně...ale tak já tomu dám šanci :D
          • já už to zbožňuju teď.... četla jsem na jedný stránce že od 23 září 2013 se začne natáčet druhý díl :)))))
            • Přesně :D jo tak to jsem ráda ale nevíš kdy bude město z kostí v kině ? protože někde píšou 21.8. někde 23.8 a někde až 29.8 prosím ? :D *1* *1*
  • ten film je Užasny ty komentaře když si čtu !! moc se těším na další díly ..at sou spolu moc jim to spolu slušíí jenom škoda že se už rozešli :( Miluju ten film stejně jako Twilight saga I♥U..
    • ano presne muj clovek tak jako me ..sme na stejne lodi milujem ten filmm..a jaceho je to moc hesky kluk...a uz se tesim na 2dil..nemuzu se dockat..cekam na to jak na smylovani dee *5*
  • anetanda
    No mě se ten film líbil hodně!!! příjemně mě překvapil sice tam bylo par odchylek od knížky ale to my nevadilo aspoň jsme byli překvapeny že jsme nevěděly co se stane *1* a to jak to každý hned přirovnává ke Stmíváni tak to štve *16* to byla sladarna od začátku do konce blbost *1* tohle bylo dobrý napínaví a doufám že bude i druhý díl *8*
    • Clary
      No ke stmívání to má hodně daleko vážně nechápu ty lidi, kteří to v tom vidí *16* *16*
  • Clary
    http://www.youtube.com/watch?v=w-q-luTao9Y další skvělá píseň k City of Bones škoda že nepatří mezi soundtracky k filmu *9* *3*
  • Dneska je v Praze předpremiéra City of Bones. Kdo z vás měl to štěstí a šel tam? Já tam mohla být vyhrála jsem na tu předpremiéru dva lístky, ale nešla jsem tam, protože to mám do Prahy skoro tři hodiny a za ty prachy co bych utratila za cestu bych měla klidně dva lístky a ještě by mi něco zbylo. No hold si budem muset počkat ještě dva týdny než to bude v kině! Ale vydrželi jsme to do teďka, tak nás ještě ty dva týdny nezabijou. :)
    We are the Shadowhunters!!! :D
    • Hello Shadowhunter :D chtěla sem soutěžit ale pak sem si taky říkala za tu cestu tam no asi to nestojí... počkám si do 12 :D
      • Clary
        Hele, když už jsme vydrželi čekat tak dlouho, tak nás pár dní nezabije. *3*
  • Clary
    http://www.youtube.com/watch?v=ZlKfoQ_R4g0 toto je jedno z mých oblíbených interview když si dáte 2:21 je tam rozhovor s Jamiem a pak tam na něho fanynky něco zařvou. Není jim moc rozumět, ale říkjí tohle:
    Fan: Jamie you are beautiful.
    Jamie: Thank you.
    Fan: I love you.
    Jamie: Thank you.
    Fan: I love you.
    Jamie: Love you too.
    Jamie: Sorry, she just threw me, by saying she loved me.
    Jde vidět že ho to dostalo. Chudák asi si prošel hodně nenávistnými komentáři atd... No já jsem rozhodně s těma fanynkama.
    Jamie I love you!!! *14*
    • jů :D to je tak neskutečně roztomilý :D taky se přidávám k fanynkám :D Jamie you are best hero ! *1* *14* *14*
  • Když jsem si skoukla film tak jsem to nevydržela a druhej den sem si hned musela jít koupit knížku :D nevíte kdy má 2. díl být v kině? _
  • Clary
    https://www.facebook.com/MojePrvniRecenze?fref=ts když si najedete na tento odkaz je tam recenze na Město z kostí. Už se na to těším. *1*
    • Jsem velice ráda že konečně někdo uznává jak film tak herce :D na překlapující okamžiky se velice těším :D děkuju Hollywoods films :D
  • Clary
    Je potvrzeno že Sigourney Weaver bude hrát v City of Ashes. Nejspíš bude hrát inkvizitorku Imogen Herondale.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit