-
Další díl se točit nebude,místo toho začnou natáčet serial s novým obsazením. *3*
-
-
Nechapem/???
-
bude se natáčet další film Mortal Instruments - city of ashes těch dílů by mělo bejt šest :)Tedy jestli to nebudejako u Twilight Sága tam se málem ty dva poslední díly nedotočily :)
-
Jaký seriál? Jakože TMI seriál? Ani se nedivím, film dopadl katastrofálně.
-
-
Natáčení Města z popela je v ohrožení. Příští týden se mělo už začít natáčet, ale inteligenti z ConstantinFilmu se rozhodli prozatím odložit práce na pokračování. Film si na sebe podle všeho zatím nevydělal ani provozní náklady, což by mohlo znamenat konec TMI filmů, které by se tak zařadily mezi další letošní neúspěšné adaptace YA knih.
http://www.thewrap.com/mortal-instruments-city-of-ashes-delayed-exclusive/ -
Škoda, že Jace nehraje Alex Pettyfer, nemám nic proti Jamimu, naopak ho zbožňuju, ale Alex by se tam hodil víc. Proč to sakra odmítnul?!
-
-
Normálně bych souhlasila, ale tentokrát ne. Jamie Bower je skvělý herec a nádherně mu ta role padne. Takže doufám, že ho uvidím i v dalších dílech *4*
-
-
Když koukám na ty premiéry a ty interwiew tak tam vetšinou dorazí všichni, ale ješte sem tam nikde neviděla Jeminu West ( Isabelle ) kde asi vězí ? :D
-
-
To máš pravdu. Patří mezi hlavní postavy a nejde ji skoro vidět. No bůh ví kde je, když jsou ostatní na premiérách ...
-
-
třeba točí nějaký jiný film :D ale je to vážně škoda :( ráda bych jí tam někde viděla ! :D
-
-
-
Ne tak dobrý já sem se překoukla *1*
-
Recenze, jedna za druhou... jedna kritizuje ..druhá chválí tak upřímně děcka nevím co si o tom mám myslet :D na film jdu příští týden a moc se na něj těším doufám že splní moje očekávání :D
-
-
No taky nevím co si mám myslet. V některých recenzích, ale zase píšou že Jamie zahrál Jace skvěle. Mno já ale na film jdu na 100% a už se těším.
-
-
Myslím že všude Jamieho chválí :D a to je dobře :D třeba četla jsem recenzi nějakýho kluka a ten psal že to bylo dobrý akorát by upravil pár scén atd.. a film prý není skoro podle knihy ale já říkám film nemusí být úplně do puntíku podle knihy a každý film je unikát a zvlástě tenhle :D už ve čtvrtek !! :D
-
-
-
Tak premiéra City of Bones v ČR je posunuta s 5.9. až na 12.9. prý došlo k nějakým komplikacím a kvůli tomu k posunům. Takže si teď budem muset počkat o týden déle. *10* *16*
-
Knížka je super. Ale řekla bych, trošku se spojilo Twilight s Harry Potterem a něco se přidalo a vzniklo tohle. Ale knížka je fajn, oproti tomu film je děsivá hrůza. Snad nejhorší zpracování knihy, co jsem kdy viděla. Scény vůbec nesedí s knihou, postavy nevypadají, jak by měli, hlavně hlavní hrdinka.
-
-
Co tady meleš za nesmysly? Ano ano film se knize doopravdy moc nepodobá. Ale že hlavní hrdinka se nepodobá herečce? No tak to mě dostalo. Myslíš že je jednoduché sehnat jen tak herce kteří by se úplně podobaly postavám v knize? A to Lily Collins se asi nejvíce ze všech podobá své postavě Clary. -.-
-
Aj ja som to hovorila urobili z toho zamilovaný twilight -_-. KNIHA je ďaleko lepšia!!!
-
já sem knížku nečetla a film se mi hrozně líbil, ale když říkáš že knížka je lepší tak si jí asi přečtu.. :D
-
-
nevíte někdo náhodou kdy je premiéra v ČR??? někde píší že je to 29.8. a jinde zas 5.9. tak nevím který je správný a hodilo by se mi to zjistit co nejdřív. předem moc děkuju *3* *1*
-
Film nebyl podle mého očekování moc dobrý. Tak fajn. Film byl propadák. Proti knize, byl propadák. Kvůli tomu zrušili natáčení i druhého dílu, což mě trochu naštvalo, ale i potěšilo, protože si to ještě všichni víc promyslí, jestli se to tenhle rok bude vůbec ještě natáčet, nemyslím si ale. Čekala jsem tedy od filmu víc. Možná by bylo u některých postav lepší jiné obsazení. Lily si myslím, že hrála dobře, ale taky do toho mohla dát víc, stejně tak Jamie. Těšila jsem se na Jaceovi hlášky z knihy. A nic. Ani jedna vtipná část. Film nebyl vtipný, jak by měl být, nebyl akční, jak by měl být, a chybělo tam i nějaké to napětí. Libíly se mi například masky mlčenlivých bratrů. To zvládli na jedničku, ale co ten zbytek? Na to se úplně zapomnělo, všechno chtěli mít rychle za s sebou, tak se na to vrhli, aby to měli ihned z krku. To je další mínus. Vážne mě film zklamal. Kdybych na něj měla jít do kina, žádala bych vrácení peněz. Kniha je o 100% lepší, ale to vždy. Nevím, nevím no. Neuchvátilo mě to tak, jak by mělo. :)