-
http://mortal-instruments-online.webnode.cz/
-
-
konečně nějaká česká stránka na téma The Mortal Instruments *2*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Y-jWYnATjxo pokud jste neviděli všechny upoutávky tak mrkněte na tuhle protože sem se do ní zamilovala :) a ta píseň *1*
-
-
Ta píseň je vážně úžasná tady je http://www.youtube.com/watch?v=2daN7rlvRJA *4* Tahle ukázka je moje oblíbená http://www.youtube.com/watch?v=Fj__qLfHY7Y nevydržím až do září *9*
-
-
Ale štve mě že není celá :( a tu ukázku taky miluju :D ostatně všechny :)
-
-
-
Všude čtu tu kritiku jak Jace hraje Jamie Campbell Bower a ne Alex Pettyfer ? Jsme jediná kdo si myslí že Alex by se na tu roli totálně nehodil ? Dyť se na něj podívejte je starej a prostě...je to teda můj názor ale on prostě nemá nic z Jace ! *16* a Jamie --- oh perfect! *14* on je pro tu roli prostě dokonalej! A kdo s tím není smířenej ať na ten film prostě nejde a tečka ! :D Já sem sama za sebe unešená a těším se na film ! Bay Shadowhunters ! *3*
-
-
Mluvíš mi z duše Barčo. Alex je na Jace moc starý atd... Jamie je dokonalý a prostě sexy *14*
-
-
Alex je ještě o rok mladší než Jamie ale do tý role se vůbes nehodí.
Jamie is Jace!!! -
Děkuju :) sem ráda že všechny zdílíme stejnej názor :D
-
-
Úplně souhlasím! Alex Pettyfer se do tý role nehodí, ale spousta lidí by ho viděla radši v roli Jace než Jamieho. No ale Jamie je prostě Jace a navíc si musel projít nespočtem útoků haters kvůli tomu že role Jace není pro něho. V jednom interwium k tomu řekl že je to prostě jeho práce a šlo vidět že ho ty útoky dost bolí!! Tak se nad sebou zamyslete!! Jamie is Jace Forever!!! :)
-
-
No, mě to právě úplně dostávalo jak ho lidi neskutečně kritizujou ! a myslim si že to pro toho člověka není dvakrát příjemný když vám někdo říká seš naprostá nula, tenhle a támhleten by byl pro tu roli lepší :( to musí hrozně ubírat na sebevědomý ! nechápu to :( ale já jsem spokojená a to je pro mě hlavní takže.. *1*
-
-
jj přesně :) já jsem s Jamiem spokojená, a když to někomu vadí tak ať prostě na ten film nechodí. jejich mínus!!!
-
-
-
-
Četla jsem všechny dosud vydaný díli a dost mě štve že poslední díl vyjde až příští rok v březnu :((( ....jinak na film se moc těším a doufám že bude stejně dobrý jako knížka a nechápu ty lidi kteří nesouhlasí s tím že se Jamie Campbell Bower nehodí do role Jace podle mě on je ten nejlepší do tý role...I Love Jamie C. Bower....Team Jace :D
-
-
úplně s tebou souhlasím, on je na to jako dělanej...a taky podle všech ukázek co jsem zatím vydělala tak to bude bomba :D doufám taky že to nezkazí! *1*
-
-
Už se hrozně těším na fiml *15* *15* četla sem všechny knížky co jsou za tím v česku vydaný a bomba :) nemůžu se dočkat!!! *14*
-
Premiéra Města z kostí u nás je jediný důvod proč se těším na září a konec prázdnin. Docela bych si přála aby už to bylo v kině, když si představím že musím ještě čekat více než měsíc..........asi to nevydržím *4*
-
-
přesně tak..už počítám dny protože je to příšerný..umřu nedočkavostí.. *2*
-
-
jj *15* odedneška ještě měsíc....to musíme ještě nějak přežít *2*
-
-
-
tak já počítala s tím že premiéra bude 28.8. no ale pak se to změnilo na toho 5.9. a začalo se mi to motat do ostatních plánů prostě zákon schválnosti *9*
-
Tak a je to tu. Konečně je City of Bones (Město z kostí) v kinech. Hrozně se na to těším, ale doufám že mě pak film nesklame.
-
Takže..kde začít *3* včera jsme byla v kině...čekala jsem že tam bude narváno ale přišlo tam tak 40 lidí :D Sama od sebe bych čekala že řeknu něco možná lepšího :( jelikož sem velice milující fanoušek knihy a série tak musím říct že film mě nezklamal. Ikdyž pár chyb tam bylo a docela okatých :D Narovinu musím říct že kdybych něčetla knihu tak z filmu nepochopím ani ň.. ! A upozornuju že to skoro není podle knihy ale to už asi plno lidí ví :D Film je tak neskutečně rychlý že ani já chvíli nevěděla o čem tam mluví, plno věcí je nevysvětlených...nevím jestli sem to nepoštřehla ale vůbec tam třeba nepředstavily Isabelle a Aleka..no prostě ty scény by chtěly tak upravit a prodloužit aby aspon ten největší blbec věděl o co tam jde ! :D NO...prostě je toho docela dost ! A samozdějmě je tam pár scén snad taky k smíchu ! :D Ale ted k lepšímu...musím říct že Lily Colins chvíli vypadala jako kdyby dostala 220 ale pak byla v pohodě ! Velikou chválu ale musí dostat Jamie Cambpell Bower který svoji roli lovce stínů hraje bravůrně(a to neříkám proto že ho miluju ať si jeho odpůrci políbí) :D A Robert Shehann v roli Simona? no ten mě dostával snad každou vteřinou co byl na scéně a ty dialogy no já se mohla potrhat smíchy :D A poslední je Magnus Bane neboli Gofrey Gao ? prej je z Taiwanu takže Hezčího Taiwančana :D jsem snad v životě neviděla a scéna kde zachaňuje Aleka bože ooo já z něj omdlívala :D *14* Isabelle taky září ikdyž tam nebyla tak vidět ! NO :D Já mám plno dalších přípomínek ale nebaví mě to sem psát..každej máme svůj názor a ikdyž mám plno špatnej poznámek na ten film bych šla klidně ještě 5x :D takže BYE BYE SHADOWHUNTER :))))
-
neví někdo kdy to bude na DVD ??? :D prosím