-
xD
Když se jdu koukat na Titanic vždy se svým kamarádem!KAPESNÍKEM! -
Sbírka obrázků
ahoj pošlu zadarmo sbírku o tomto filmu...stačí když písnete na mejla ecips@seznam.cz a o co máte zájem...je mi to líto vyhodit tak snad to udám -
-
Re: Sbírka obrázků
To sem zase já..... taky bych si tohle vzala :)
-
-
leo
ahoj jestli se to ještě neprodalo prosím mám zájem díky za odpověd! *4* *3* -
good film koukam na nej ae blíží se to k potopení a už začínám bulet *9* -
-
Re: good
jj
-
-
titanic je nejlepší!!!!!!! avatar je oproti nemu drísta! *5* -
-
Re: AVATAR NEMÁ NA TITANIC!!!
*1* ano!!! *15* -
Re: AVATAR NEMÁ NA TITANIC!!!
Souhlas!!!! Ale oproti tomu musíš uznat, že James Cameron je skvělej režisér ;-) *3*
-
-
muck
je to krásnej film a bez dicapria by byl ještě krásnější . *4* -
-
Re: muck
To si snad děláš srandu? , že tam Leonardo nepatří !!! Vždyť bez něho by ten film neměl vůbec šťávu. On je tak krásný a výborný herec . A každou noc se mi o něm zdá. Naučila jsem se ho namalovat jak stojí na Titanicu a taky jak na začátku filmu (Titanic) hraje karty a spoustu dalších obrázků. dá se říci že místo mého pokoje mám úplnou domací galerii která se jmenuje (Leonardo DiCaprio) *14* *14* *4* *3* -
-
Re: Re: muck
*1* Nápodobně, ale malovat sem ho radši nezkoušela :-D
-
-
Re: muck
Titanic bez Lea?? vždyť byl úplně krásňoučkej :D já ho potkat tak na něj skočím a už by se mě nezbavil :D *14* -
-
Re: Re: muck
:-D *1* *1* *14* *5* *3* *3*
-
-
-
Jo na "Ulož to" je to určitě.
Jo abych se přiznal já moc na romantický filmy nejsem, radši mám komedie, ale tenhle film si obdiv zaslouží velikej jak ode mě, tak asi i od všech lidí na téhle planetě
STARÉ, ALE DOBRÉ -
Titanic
je to nej film a Avatar je sice taky krásný ale ne podle skutečné události Titanic jo a je o to krásnější když si opravdu tohlr někdo prožil *14* *14* *4* *3* -
ach jo
kežby měl Titanic spátky své prvenství...já bych si to tak přála.Hele neví nekdo jestli fakt bude mít i 3D verziu?? -
-
Re: ach jo
Taky by mě to moc zajímalo. Bylo by to fakt super!
-
-
škoda
Škoda že se Titanic potopil! protože si myslím že se neměl potopit! Kdyby postavili Titanic znovu, bylo by to super! -
-
Re: škoda
Jojo, ale podle mě by pak ten film neměl takovou dramatičnost, napínavost a silný příběh. Ale super by to bylo, to jo :-) *3*
-