Přejít na výpis diskuzí

Titanic

FILM 4.3.2007 
214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrilka-aja

xD

Když se jdu koukat na Titanic vždy se svým kamarádem!KAPESNÍKEM!
  • lucia22lee

Sbírka obrázků

ahoj pošlu zadarmo sbírku o tomto filmu...stačí když písnete na mejla ecips@seznam.cz a o co máte zájem...je mi to líto vyhodit tak snad to udám
    • sophiekarblova

Re: Sbírka obrázků

To sem zase já..... taky bych si tohle vzala :)
  • rose11

leo

ahoj jestli se to ještě neprodalo prosím mám zájem díky za odpověd! *4* *3*
  • mileyxd

good film koukam na nej ae blíží se to k potopení a už začínám bulet *9*
    • muhi

Re: good

jj

titanic je nejlepší!!!!!!! avatar je oproti nemu drísta! *5*
    • Re: AVATAR NEMÁ NA TITANIC!!!

*1* ano!!! *15*
    • sophiekarblova

Re: AVATAR NEMÁ NA TITANIC!!!

Souhlas!!!! Ale oproti tomu musíš uznat, že James Cameron je skvělej režisér ;-) *3*
  • antidicaprio

muck

je to krásnej film a bez dicapria by byl ještě krásnější . *4*
    • Re: muck

To si snad děláš srandu? , že tam Leonardo nepatří !!! Vždyť bez něho by ten film neměl vůbec šťávu. On je tak krásný a výborný herec . A každou noc se mi o něm zdá. Naučila jsem se ho namalovat jak stojí na Titanicu a taky jak na začátku filmu (Titanic) hraje karty a spoustu dalších obrázků. dá se říci že místo mého pokoje mám úplnou domací galerii která se jmenuje (Leonardo DiCaprio) *14* *14* *4* *3*
      • sophiekarblova

Re: Re: muck

*1* Nápodobně, ale malovat sem ho radši nezkoušela :-D
    • Re: muck

Titanic bez Lea?? vždyť byl úplně krásňoučkej :D já ho potkat tak na něj skočím a už by se mě nezbavil :D *14*
      • sophiekarblova

Re: Re: muck

:-D *1* *1* *14* *5* *3* *3*
  • Jo na "Ulož to" je to určitě.
    Jo abych se přiznal já moc na romantický filmy nejsem, radši mám komedie, ale tenhle film si obdiv zaslouží velikej jak ode mě, tak asi i od všech lidí na téhle planetě
    STARÉ, ALE DOBRÉ
  • Titanic

je to nej film a Avatar je sice taky krásný ale ne podle skutečné události Titanic jo a je o to krásnější když si opravdu tohlr někdo prožil *14* *14* *4* *3*
  • ach jo

kežby měl Titanic spátky své prvenství...já bych si to tak přála.Hele neví nekdo jestli fakt bude mít i 3D verziu??
    • sophiekarblova

Re: ach jo

Taky by mě to moc zajímalo. Bylo by to fakt super!
  • 3654

škoda

Škoda že se Titanic potopil! protože si myslím že se neměl potopit! Kdyby postavili Titanic znovu, bylo by to super!
    • sophiekarblova

Re: škoda

Jojo, ale podle mě by pak ten film neměl takovou dramatičnost, napínavost a silný příběh. Ale super by to bylo, to jo :-) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit