-
TITANIC
Titanic vážně báječný film. Má velice kvalitní herecké obsazení!! To, co mně na něm fascinuje je fakt, že "hlavní" hrdinka Rose se cca. 2hodiny máčí v bůhví jak ledové vodě jen v TENOUČKÝCH ŠATECH. Ale nevadí. Titanic je prostě nej!!!!!!!!!!!! *14* *4* *1* *14* -
ODESLÁNÍ
Odeslalo se mi to mockrát *9* *16* -
kotelník
nevíte kdo hrál toho hlavního pěkného kotelníka?:D.Seljako poslední do jiné místnosti když se zavíraly vodotěsné dveře -
Titanic je nej
j8 ten film chtěl ahrozně vidět najednou je v televizi a já v sedmým nebi nejkrásnější nejromantičtější a nejtragičtější film, který jsem kdy viděla -
-
nad Titanic neni!
Titanic je film ktery ma kazdy rad a kazdy u neho breci. Ten film neni vyjmecny jen diky Leonardu Dicapriju nebo diky Kate Winsletové je vyjmečny a perfektne smysleny a proste ma uplne vse co kazdemu filmu chybi. Je moderni i v tehle dobe.Rikam kazdy u nej breci jednou sem načapala meho tatu yak u Titaniku breci kdyz se na to dival sam ale i ya u neho brecim je to dojemny a krasne romanticky film. NIKDY JSEM NEVIDELA NIC HEZCIHO!!!!! diky Titanicu ktrey mi dal nadeji sem se dostala na gymnazium a to vse diky jednomu filmu to je uzasne miluji Titanic a na bzdy budu!
Díky Titanicu za vse tva anush (12 letá) *14* *14* *14*
-
-
Verca
je to srasnej dojak brecela sem dva dny -
miluju kate winslet , ona je skvělá .....
-
To je divný.Titanic se potopil roku 1996,a Jack furt žije.To je divný,jinak ten film miluju))
-
-
víš ale toto je film ... v pravém titanicu možná žádný jack nebyl proto pořád žije (žil-ve filmu ).. je to natočené podle skutečné události ale Jack je tam přidaný aby to bylo dojemnější
-
-
nazor
mohli by udelat dvoju v nove dobe!nebo treba nejaky novy podobny film? -
-
Re: nazor
Teď je s Leonardem a Kate nový film Nouzový východ, nemůžu posoudit, ještě sem ho neviděla
-
-
titanic
jo bylo to supppppppppppppppppppppppppppeeeeee eeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: titanic
Mně se nejvíc líbí ta scéna, jak chtěla Rose skočit na zádi do moře a jak ji Jack zachránil. A ještě ty její nádherné šaty... Takové tak mít! *3*
-
-
Sweet.Amber
taky jsem byla na výstavě Titanicu. Představovala jsem si od toho víc, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem tam šla. Člověku se nepřihodí taková šance pořád...