Přejít na výpis diskuzí

Titanic

FILM 4.3.2007 
214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • irma116

TITANIC

Titanic vážně báječný film. Má velice kvalitní herecké obsazení!! To, co mně na něm fascinuje je fakt, že "hlavní" hrdinka Rose se cca. 2hodiny máčí v bůhví jak ledové vodě jen v TENOUČKÝCH ŠATECH. Ale nevadí. Titanic je prostě nej!!!!!!!!!!!! *14* *4* *1* *14*
  • irma116

ODESLÁNÍ

Odeslalo se mi to mockrát *9* *16*
  • lenniesenka

kotelník

nevíte kdo hrál toho hlavního pěkného kotelníka?:D.Seljako poslední do jiné místnosti když se zavíraly vodotěsné dveře
  • Titanic je nej

j8 ten film chtěl ahrozně vidět najednou je v televizi a já v sedmým nebi nejkrásnější nejromantičtější a nejtragičtější film, který jsem kdy viděla
    • nad Titanic neni!

Titanic je film ktery ma kazdy rad a kazdy u neho breci. Ten film neni vyjmecny jen diky Leonardu Dicapriju nebo diky Kate Winsletové je vyjmečny a perfektne smysleny a proste ma uplne vse co kazdemu filmu chybi. Je moderni i v tehle dobe.Rikam kazdy u nej breci jednou sem načapala meho tatu yak u Titaniku breci kdyz se na to dival sam ale i ya u neho brecim je to dojemny a krasne romanticky film. NIKDY JSEM NEVIDELA NIC HEZCIHO!!!!! diky Titanicu ktrey mi dal nadeji sem se dostala na gymnazium a to vse diky jednomu filmu to je uzasne miluji Titanic a na bzdy budu!
      Díky Titanicu za vse tva anush (12 letá) *14* *14* *14*
  • kvercik1

Verca

je to srasnej dojak brecela sem dva dny
  • miluju kate winslet , ona je skvělá .....
  • To je divný.Titanic se potopil roku 1996,a Jack furt žije.To je divný,jinak ten film miluju))
    • víš ale toto je film ... v pravém titanicu možná žádný jack nebyl proto pořád žije (žil-ve filmu ).. je to natočené podle skutečné události ale Jack je tam přidaný aby to bylo dojemnější
  • martias14

nazor

mohli by udelat dvoju v nove dobe!nebo treba nejaky novy podobny film?
    • sophiekarblova

Re: nazor

Teď je s Leonardem a Kate nový film Nouzový východ, nemůžu posoudit, ještě sem ho neviděla
  • nespesna

titanic

jo bylo to supppppppppppppppppppppppppppeeeeee eeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • aliceb

Re: titanic

Mně se nejvíc líbí ta scéna, jak chtěla Rose skočit na zádi do moře a jak ji Jack zachránil. A ještě ty její nádherné šaty... Takové tak mít! *3*
  • Sweet.Amber

taky jsem byla na výstavě Titanicu. Představovala jsem si od toho víc, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem tam šla. Člověku se nepřihodí taková šance pořád...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit