Přejít na výpis diskuzí

Titanic

FILM 4.3.2007 
214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Film dobrej ale pribeh tech dvou je smyslenej on byl topic a ona tam vubec nebyla jinak dobrej film
    • Je to dobrej film. A neslo tam o to, aby to byl pribeh podle pravdy. J. Cameron chtel ukazat jaka to byla katastrofa, tak do toho vlozil romanticky pribeh, aby to bylo vic dojemnejsi(kdyz Rose prisla o Jacka)
  • Já při každým takovýmhle filmu brečím, protože když si představím, že já,mamka a taťka plujem na zaoceánské lodi a stane se nám něco tak strašného a jenom já s mamkou se dostaneme v pohodě domů a taťka by umřel zimou v tom oceánu já bych se zbláznila.
  • Titanic je opravdu nejlepší film na světě!Ani se nedivím,že dostal tolik ocenění!Kdo se mnou souhlasí,ať mi napíše e-mail: lilly-jenny@seznam.cz Titanic je nejlepší!!!
  • Ahoj, nevíte kde by se dal film shlédnout? Myslím někde na internetu. Dík
    • Na internetu ho zdarma určitě nenajdeš, ale stáhni si ho na ulož to.
      *3*
    • skus to na Uloz.to *3*
      Jinak Titanic je užasný film..
  • Víte, že je to smutný, jak se to může mí ségře líbit *16*
    • ,ojí ségry nej film
    • ty si ale kentaur *12* *14*
    • Mě se to taky líbí!!!!! *16* *16* *16*
    • Právě tim, že tě to emočně dostane (rozbrečí - smutně,dojemně, rozesměje..atd) tak to se pozná, že je to dobrej film. A titanic je 100% dobrej, protože nakonci řvu jak malá *15* *15* *1*
      Avatar to samý *14* ale ten se mi líbí i víc. Je nej *14* *14* A u něj taky bulim *2*
  • film je upe boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *1*
  • 1

Sice už trochu starší filmek,..ale šíleně hezkej... *14* ....miluju romantický filmy.. *14* *14*
  • i love titanic

myluju titanic je to bomba chtěla bych se plavit na tý lodi jako Rose je to super film *14* *14* *14*
  • Titanic

Viděla jsem film Titanic hodně krát a pokaždé u toho musím brečet!!!! *3* *9* To je škoda že se Titanic potopil! *9* Kdyby se Titanic nepotopil, tak bych tam mohla být s Péťou Bendem! *4*
  • Legenda

Myslím, že tenhle film se stal legendou a legendou taky zůstane *4*
    • ferrerrka

Re: Legenda

Jj přesně tak...ten nás přežije všechny a ještě za 100 let to bude trhák:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit